x
 
   
Tanzanitt Smykker

Tanzanitt

Tanzanitt er en blå variant av smykkesteinen zoisitt som inneholder vanadium, og det består av kalsium-aluminium-silikat.

TANZANITT FORLOVELSESRINGER

TANZANITT FORLOVELSESRINGER

TANZANITT ØREDOBBER

TANZANITT ØREDOBBER

ANBEFALTE PRODUKTER FOR DEG
boderUTFORSK VIDERE

Tanzanitt

Tanzanitt er en blå variant av smykkesteinen zoisitt som inneholder vanadium, og det består av kalsium-aluminium-silikat. Den ble først oppdaget i 1967 av Masai stammen på Merelani fjellene nær Arusha i det nordlige Tanzania, Afrika. Steinen som var lenge skjult for menneskets viten, ble dannet for millioner av år siden av skifer, gneis og kvartsitt. I begynnelsen var den gitt navnet "blå zoisitt" (blue zoisite) - men dette ble etter kort tid endret siden det likner for mye på det engelske ordet for "selvmord" (suicide). Tanzania, stedet der steinen hadde blitt funnet ga dermed sitt navn til den. Det som gjør Tanzanitt spesiell og unik er at den finnes bare ett sted i hele verden. I tillegg er dens dype blå farge et annet kriteria som skiller den fra andre edelstener; fargen går fra ultramarin blå til lys fiolett-blå og den har en polykrom struktur som betyr at steinen kan vise enten blå, lilla eller brun-gule farger avhengig av vinkelen du ser på det.

Den er entusiastisk feiret av spesialister som "det 20. århundrets smykkestein", og har nå blitt en av de mest populære og ettertraktede smykkesteinene. Selv om studiene som mener å gi mening til stein ikke enda har blitt vitenskapelig beviste, er det åpenbart at den personifiserer smakfull, men ukonvensjonell eleganse og representerer evig skjønnhet og selvtillit.

GLAMIRA kombinerer denne nyoppdagede skjønnheten med sin unike design for å skape Tanzanitt smykker. Selv om hver gullsmed kan lage sine egne kvalitetskriterier eller begrep for å måle kvaliteten på Tanzanitt, har ingen standard kvalitetsskala blitt laget for Tanzanitt. GLAMIRA garanterer at våre Tanzanitt steiner som leveres er av høy kvalitet. Du kan personliggjøre valgte smykker med tanzanitt og dermed forme unike Tanzanitt ringer, kjeder, Tanzanitt øredobber og mansjettknapper. Tanzanitt vil skjenke deg sin ekstravagante farge i form av Tanzanitt halskjeder, slik at du kan understreke din egen skjønnhet og stil. GLAMIRA leverer moderne og unike design av GLAMIRA designere inspirert av ideen om å eie noe spesielt sammen. Denne nesten magiske fargen på en perfekt kuttet Tanzanitt passer bare deg og din skjønnhet!