Gratis frakt

  60 dagers returgaranti

 
   
Bryllup

Bryllup

Ditt liv følgesvenn ... Gifteringer representerer et endeløst kretsløp av kjærlighet og velstand, og du få dem gravert med ditt budskap.

ANBEFALTE PRODUKTER FOR DEG
boderUTFORSK VIDERE
 • FORLOVELSESRINGER

  FORLOVELSESRINGER
  Forlovelsesringer er ment å være bli båret på venstre finger siden den antas å være kjærlighetens vene. Dette betyr at paret antas å være bundet i hjertene deres. Vis din hengivenhet med en forlovelsesring for livet!

 • ETERNITY ringer

  ETERNITY ringer
  Evighetsringer symboliserer evig kjærlighet og gode minner.

 • BRUDESETT

  BRUDESETT
  Spesielt for kommende bruder! Strålende solitaire ringer og andre ring modeller kommer sammen i våre brudesett. Bær en refleksjon av lykke på fingrene!

 • LØFTERINGER

  LØFTERINGER
  Forenet for samme sak, er disse et tegn på løftet du har gitt til din elskede. Glamira er på din side når du nå er på vei inn i en ny verden av lykke!

Bryllupsmykker - Kjøp Personlige og meningsfulle smykker på nett hos GLAMIRA.no

Tar du ofte til høyre når du vil gå til venstre? Går du dine egne veier? Dersom dette er deg, er GLAMIRAs tilpassede bryllupssmykker, som ikke er tilgjengelig for alle, perfekt!

GLAMIRA.no er nettbutikken som har spesialisert seg på gifteringer, forlovelsesringer og løfteringer. Hos GLAMIRA.no finner du førsteklasses ringer i alle prisklasser og stiler. Foruten enkle diskre motiv har nettbutikken også mer glitrende ringer for ekstravagante nygifte, eller nært forestående ektefeller: forlovelses ringer i sølv, titaniumsringer, gullringer eller

ringer i brudesett

i rustfritt stål med gult gull, hvitt gull eller andre legeringer, tofargede støper, trefargede støper eller monokrome ringer. Dameringer kan til og med bli laget med diamanter og kubikk zirkonium. I det rikelige utvalget er det mange mulige konfigurasjoner å velge blant, for å gjøre ringen din til en fryd du aldri glemmer. Variasjoner i materialer, støper og stiler gjør at du kan finne din personlige drømme-ring. Ringer er, blant annet, et symbol på uoppløselige forhold og et tegn på trofasthet. Holdbare legeringer, eller til og med sammenlåste ringer, illustrerer at forholdet varer evig. Sett uttrykk på din egen kjærlighet med en ring som passer perfekt, fordi ekteskapet er en vakker og hellig ting i livene til to turtelduer, og fortjener å bli forseglet med vakre gifteringer. Utallige variasjoner, akkurat som din personlige signatur, uttrykker uten tvil unike følelser. Fra vårt brede utvalg kan du i tillegg til gifteringer for menn, bestille alt fra løfteringer til forlovelsesringer og moderne sølvringer, vedlikeholdsfrie ringer i rustfritt stål, lette og holdbare titanringer og klassiske, elegante gullringer, alt for å gjøre dette spesielle øyeblikket i livet komplett.

Fortell din egen kjærlighetshistorie og la deg inspirere! Løfteringer, forlovelsesringer og gifteringer i gult gull, hvitt gull og utallige andre variasjoner levner ingenting til fantasien, så du kan la din evige kjærlighet skinne!

Velg fra vårt store utvalg av bryllupsmykker og gjør de personlige med edelstener, legeringer og til og med personlig inngravering. Ikke sikker på riktig ringstørrelse? Vi sender deg en gratis ringmåler så du kan sette sammen din fremtidige ring i din egen stue. Og hvis du har generelle spørsmål, eller spørsmål om spesifikke modeller, kan vår dedikerte kundestøtte hjelpe deg gratis