Gifteringer i Gull

GLAMIRA
Gull har alltid vært et klassisk og et tidløst valg for gifteringer. Det naturlige varme utseendet og den vakre glansen gjør gullringen romantisk og et ønsket metall. Gull er et målbart metall i karat og har 24 deler. Rent gull er målt som 24kt gull og det er for mykt å produsere et smykke, så det må blandes med andre metaller for å danne ringen. 18 karat gull inneholder 75% rent gull, 14 karat gull inneholder 58,5% rent gull og 9 karat gull inneholder 37,5% rent gull. Hardheten og holdbarheten av gull varierer avhengig av karat, så i henhold til dine preferanser kan du velge karat du ønsker.
Gifteringer i Gull

Platina Gifteringer

GLAMIRA
Det mest prestisjefylte metallet til en giftering er definitivt Platina. Platina har en meget høy holdbarhet, så det føles tyngre enn andre metaller. Det er 30 ganger sjeldnere enn gull og 40% tyngre enn 14K gull. Tetthet, renhet og sjeldenhet gjør platin ringen ekstremt verdifull og en beskytter. Dette gjør at platina ingen varer i årevis. Dessuten er den satin blå og har vakker myk hvit nyanse og et fantastisk naturlig utseende.
Platina Gifteringer
ANBEFALTE PRODUKTER FOR DEG

Bryllupsmykker - Kjøp Personlige og meningsfulle smykker på nett hos GLAMIRA.no

Tar du ofte til høyre når du vil gå til venstre? Går du dine egne veier? Dersom dette er deg, er GLAMIRAs tilpassede bryllupssmykker, som ikke er tilgjengelig for alle, perfekt!

GLAMIRA.no er nettbutikken som har spesialisert seg på gifteringer, forlovelsesringer og løfteringer. Hos GLAMIRA.no finner du førsteklasses ringer i alle prisklasser og stiler. Foruten enkle diskre motiv har nettbutikken også mer glitrende ringer for ekstravagante nygifte, eller nært forestående ektefeller: forlovelses ringer i sølv, titaniumsringer, gullringer eller

ringer i brudesett

i rustfritt stål med gult gull, hvitt gull eller andre legeringer, tofargede støper, trefargede støper eller monokrome ringer. Dameringer kan til og med bli laget med diamanter og kubikk zirkonium. I det rikelige utvalget er det mange mulige konfigurasjoner å velge blant, for å gjøre ringen din til en fryd du aldri glemmer. Variasjoner i materialer, støper og stiler gjør at du kan finne din personlige drømme-ring. Ringer er, blant annet, et symbol på uoppløselige forhold og et tegn på trofasthet. Holdbare legeringer, eller til og med sammenlåste ringer, illustrerer at forholdet varer evig. Sett uttrykk på din egen kjærlighet med en ring som passer perfekt, fordi ekteskapet er en vakker og hellig ting i livene til to turtelduer, og fortjener å bli forseglet med vakre gifteringer. Utallige variasjoner, akkurat som din personlige signatur, uttrykker uten tvil unike følelser. Fra vårt brede utvalg kan du i tillegg til gifteringer for menn, bestille alt fra løfteringer til forlovelsesringer og moderne sølvringer, vedlikeholdsfrie ringer i rustfritt stål, lette og holdbare titanringer og klassiske, elegante gullringer, alt for å gjøre dette spesielle øyeblikket i livet komplett.

Fortell din egen kjærlighetshistorie og la deg inspirere! Løfteringer, forlovelsesringer og gifteringer i gult gull, hvitt gull og utallige andre variasjoner levner ingenting til fantasien, så du kan la din evige kjærlighet skinne!

Velg fra vårt store utvalg av bryllupsmykker og gjør de personlige med edelstener, legeringer og til og med personlig inngravering. Ikke sikker på riktig ringstørrelse? Vi sender deg en gratis ringmåler så du kan sette sammen din fremtidige ring i din egen stue. Og hvis du har generelle spørsmål, eller spørsmål om spesifikke modeller, kan vår dedikerte kundestøtte hjelpe deg gratis

Laster...