Kvinnesmykker

Glamira er det rette stedet for smarte og elegante kvinner å finne det største utvalget av førsteklasses kvinnesmykker til seg selv.

Kvinnesmykker
ANBEFALTE PRODUKTER FOR DEG

KOLLEKSJONER

Se Alle Kolleksjoner
boderUTFORSK VIDERE
 • Gifteringer

  Gifteringer
  Ditt liv følgesvenn ... Gifteringer representerer et endeløst kretsløp av kjærlighet og velstand, og du få dem gravert med ditt budskap.

 • Forlovelsesringer

  Forlovelsesringer
  Forlovelsesringer er ment å være bli båret på venstre finger siden den antas å være kjærlighetens vene. Dette betyr at paret antas å være bundet i hjertene deres. Vis din hengivenhet med en forlovelsesring for livet!

 • SMYKKER MED FARGEDE DIAMANTER

  SMYKKER MED FARGEDE DIAMANTER
  Overdådig og elegant ... perfekt egnet for dine unike lidenskaper. Velg ekstraordinær og bla gjennom vår kolleksjon av smykker med fargede diamanter!

 • INITIAL & NAVN SMYKKER

  INITIAL & NAVN SMYKKER
  Et smykke blir til noe helt spesielt nåt det er inngravert med dine initialer eller ord som forteller dine følelser.

 • Ankelkjede

  COCKTAILRINGER
  Gjør plass til farge i livet ditt. Oppdag karnevalet av diamanter og edelstener i brilliante farger med cocktailringer.

 • Knude Ringe

  Knude Ringe
  Noen ganger er noen få fine punkter nok til å gjenskape din stil og oppførsel. Se på vår knokering kategori for små og drømmeaktige ringer som er designet for din stil.

 • kolleksjon

  Keramiske Smykker
  Kunstferdig håndverk gjennomsyret av ekstraordinære elementer. La smykkene reflektere kreativiteten din med en dyktig kombinasjon av edle metaller og keramiske høydepunkter.

 • ENKEL DESIGN SMYKKER

  ENKEL DESIGN SMYKKER
  Om du verdsetter enkelthet i ditt liv, vil GLAMIRA's Enkel Design Smykker hjelpe deg med å redefinere din stil.

Laster...

Smykker til Kvinner fra Glamira

Oppdag en hel verden av smykker til kvinner hos GLAMIRA. Hvorfor nøye deg med å ha det samme som alle andre, når du kan skape din egen stil med kun noen få musetrykk? Du er spesiell, og du vet det. Derfor bør dine smykker gjenspeile det. Vi er ferdige med tiden med masseproduserte smykker og billige etterligninger. Du vil ha ekte vare nå. Ekte edle metaller, ekte dyrebare edelstener. Ditt personlige uttrykk er ekte, og det burde dine smykker også være. Du kan gjøre det kun ditt og enda litt til. Hva med å gi kvinnen du elsker en gave hun ikke finner noe annet sted? Du har full kontroll over hvilke metaller og edelstener du vil bruke og hvordan de skal plasseres. Fra gull og platina til diamanter og rubiner. Edelstener i alle farger er tilgjengelige for å bringe et smil til dine eller din elskedes lepper når de ser sine favorittfarger brakt til liv i smykker laget for kun for dem.

GLAMIRA er verdensledende innen personlige smykker til kvinner og du kan finne merket i land verden rundt. Når det gjelder personalisering er det du som velger det edle metallet, legering, stener og til og med om du vil gravere inn et sitat eller noen spesielle ord for dere. Når du bestiller på nett, vet du at du faktisk vil være med på å skape et kunstverk og ikke kun et vanlig smykke.

Når det gjelder skreddersydde smykker til kvinner, er det ingen andre steder enn hos GLAMIRA som har perfeksjon som standard. Når du personliggjør et smykke fra et stort utvalg kolleksjoner og design, tar du nøytrale design og gjøre dem til din egen merkevare, et symbol på suksess, respekt eller kjærlighet. Det er så mange valg, og du har full mulighet til å skape et unikt smykke som vil forbli et arvestykke gjennom generasjoner. Du er skaperen. Overlat ikke det å designe ditt smykke til hvem som helst. Du kan få det beste av alt fra metaller til edelstener. Du trenger bare dine ønsker og din egen stil for å gjøre smykker til virkelighet. Hvilken bedre følelse enn å vite at ditt smykke er unikt, akkurat som deg selv! Hvis det er snakk om en gave, tenk hvor verdsatt din personlige gave vil bli av den spesielle personen i ditt liv.

Kvalitetssmykker til kvinner har tidligere bare vært å finne i designbutikker i verdens ledende motebyer. Disse byene er som regel i land langt av sted. Disse dagene er nå over, og det kunne ikke ha vært enklere å handle. Nå kan du kjøpe verdens mest luksuriøse smykker med din egen datamaskin, ditt eget nettbrett eller telefon. Hvor enn du er i verden! Du fortjener de mest skinnende diamanter og edelstener, og størrelsen trenger ikke bekymre deg for siden GLAMIRA kan finne hvilke som helst stener fra troverdige forhandlere av edelstener over hele verden. De bruker forhandlere som ikke selger konfliktdiamanter eller andre konfliktrammede edelstener. Altså, å gi uttrykk for sin kjærlighet eller stil behøver ikke innebære noen bekymringer.

Er du ute etter ringer til kvinner som tiltrekker seg oppmerksomhet? Eller leter du etter en ring som sier "jeg elsker deg"? Eller en som sier, jeg vil være din for alltid? Føler du at din utkårede ville blitt enda mer perfekt med en ring spesielt designet kun til henne? Uansett hva du ønsker å vise har GLAMIRA diamantsmykker til kvinner til enhver anledning.

En av de mest elskede gavene en kvinne kan få er et halskjede eller et anheng. Hos GLAMIRA er halskjeder til kvinner så klart meget populære. Titt gjennom ditt favorittsted for å finne den perfekte gaven til de viktige personene i ditt liv som et viktig familiemedlem eller venn... Eller til deg selv! Selvfølgelig kan du velge fra et bredt utvalg av design og disse kan selvfølgelig også skreddersys etter dine ønsker. Velg gull eller platina som ditt metall! Deretter tilføy diamanter, rubiner, smaragder, safirer eller andre edelstener du måtte elske. Velg bestemte edelstener for å lyse opp en grå dag. Du kan gjøre halskjedet like personlig som din egen fantasi og du kan skreddersy det videre med et gravert sitat, navn, viktige datoer, og kanskje legge til en liten ekstra edelsten! Diamanter hevdes å være en kvinnes beste venn. Og det beste stedet å vise dem frem er i et sett med flotte øredobber. Øredobber til kvinner er en av de beste måtene å vise at du har det som trengs når det gjelder mote. Hvorfor nøye seg med noe ordinært når du kan få øredobber som stolt forteller om deg og din stil? Vis din stil med øredobber som fremhever ansiktet og håret, som intet annet kan. Som en gave eller til deg selv, er øredobber alltid en perfekt måte å legge til det lille ekstra. Hvorfor ikke legge til noen perler som kan vise ditt humør? Fra flammende rubiner til elegante blå safirer. Du kan også personliggjøre flere par slik at du har til andre anledninger.

Når du vil ha gull, vil du ha gull. Det er ingen andre alternativ. Men hva slags gull du vil? Det er mange valg som skal gjøres. Hva med smykker til kvinner i hvitt gull? Hvitt gull er et vakkert alternativ til gult gull. Den samme følelsen og utstrålingen, men en unik farge som vil bli beundret! En myk farge sammenlignet med gult gull, og dine venner vil spørre deg mange spørsmål om den. Setter nye standarder. Selvfølgelig kan du velge hvilket som helst design eller produkt som du kan personliggjøre ved å velge metall eller legering etter ditt valg. Hvitt gull er manges favoritt.

Er du en person som har mer enn én stil? Kan du være moderne det ene øyeblikket og retro det neste? Hva med å legge til noen smykker til kvinner i róse gull til samlingen din? Róse gull er et vakkert metall som gir stilen din en helt ny fremtoning. Modern design, celtic design, antique design. Alle er dine med GLAMIRA.

Testet og godkjent, smykker til kvinner i gult gull, er det mest kjente metallet i verden. Ingenting taler høyere i smykker enn gult gull. Du kan velge blant gult gull i flere karat. Selvfølgelig kan du designe dine drømmesmykker ved å velge et design med din fødselsstein og som en siste finish legge til en smykkestein og dermed gjøre det helt unikt. Hos GLAMIRA er hvert smykke så personlig som du ønsker. Du finner ingen masseproduserte produkter. Alt er produsert av dyktige gullsmeder og designere. Faktisk noen av de beste i verden! GLAMIRA er ikke bare gull. Hvert eneste metall har sine unike egenskaper og GLAMIRAs eksperter kjenner dem alle.

Ja, en diamant er kun en diamant. Men når du skaper et personlig smykke sier en diamant mer enn ord. Så det er på tide å se på smykker til kvinner på en ny måte. Du kan gjøre diamant midtpunktet eller du kan omfavne din edelsten med en ring av diamanter! Valget er ditt. GLAMIRA vet at diamanter er like individuelle som du er. Derfor er reisene vi gjør verden rundt på utkikk for perfekte diamanter en del av vårt løfte til deg for å finne diamanter av den beste kvalitet med det karat og kutt du måtte ønske. Hver diamant er kontrollert av GLAMIRAs eksperter for klarhet, farge og skarphet.

Hei, det er flott å være tilbake i svart, eller ikke være en sort får, men ingenting sier det bedre enn sorte diamantsmykker fra GLAMIRA. Sorte diamanter er et flott tillegg til ditt smykkeskrin. Selvfølgelig vil de ikke ligge der lenge når du befinner deg i glansen av familie og venner. Sorte diamanter er flotte alene eller sammen med andre edelstener.

Det er noe spesielt med edelstener i smykker til kvinner. Bare tanken på rubiner, opaler, og smaragder, og til og med safirer. Tankene flyr avsted til et land med prinser og prinsesser, konger og dronninger, så vel som skatter og slott. Hvorfor ikke skape ditt neste smykke som om det kom rett ut av et eventyr? Du kan velge mellom enhver edelsten du kan sette i en personlig ring, et halskjede, brosje eller anheng. Valget er alltid ditt. Hvis du elsker regnbuer.... nesten alle regnbuens farger finnes som edelsten! Vis din utkårede at han eller hun er den eneste. Din kjærlighet har ingen ende.

Den beste måten å beskrive en bestemt nyanse av grønn er med en smaragd. Smaragd smykker til kvinner er den beste måten å uttrykke naturens offisielle farge! Fra øyne til trær, ser vi alle at grønn er en av de viktigste fargene. Gjør smaragdgrønt til din farge! Du kan sette smaragder i midten av en valgt kreasjon eller som et supplement til annen edelsten. Smaragder er også en av de beste gavene og fargen vil aldri gå av moten.

Er blå er fargen din, er du heldig fordi når det gjelder edelstener, siden safir smykker til kvinner er noen av de fineste skatter du kan legge i din smykkesamling. Forestill deg fargen på himmelen eller det blå hav. Safirer er for mange den mest dyrebare av edelstener! Denne edelstenen er vakker både som midtpunkt, eller som en tilføyelse til et design du velger. Velg en farge og slipning av din safir som passer din stil og ditt personlige uttrykk. Stor og frekk eller liten og bedårende, safirer er virkelig et mirakel for øynene. Sett dem sammen med smaragder, rubiner og andre edelstener og ditt personlige smykke vil bli helt unikt.

Når du tenker på fargen rød, vil én edelsten være mer fremtredende enn alle andre og det er rubin. Rubinsmykker til kvinner er som ild i form av en stein. Det er flammene og lidenskapen du kan vise verden med kvalitetssmykker fra GLAMIRA. Personliggjør ditt design på hjemmesiden. Store rubiner, små rubiner, ja rubiner i alle størrelser kan settes i ditt design. Du kan velge rubiner i dyp og mørk rød eller nesten rosa til ditt kunstverk. Rubiner er som roser, og sier med det samme "kjærlighet". Planlegger du den perfekte gave til noen du er glad i, så sier rubiner det best. En rose som varer livet ut, er den perfekte måten å si "Jeg vil elske deg for alltid". Hva sier du til rubiner i et rosemønster med en diamant i midten? Det er kun opp til deg og din kreativitet!

Det finnes ingen bedre måte å dele sin kjærlighet med en kjær eller et familiemedlem på enn med et fødselssteinsmykke. Fødselssteiner satt i et smykke symboliserer forbindelsen vi har med hverandre. Som en gave til en person vil en fødselsstein la dem vite at du vet hvem de virkelig er. En gave til mor med hennes barns fødselsstein er en fin måte å si "Vi elsker deg, mamma" på. Ja, det vil være en flott gave. Dette er også alltid en god måte å feire en fødsel på. Det er viktig at du er sikker på at du finner den rette steinen. Visste du at disse edelstenene brukes som fødselsstein over hele verden? Safir, rubin, smaragd, ametyst, akvamarin, citrin, diamant, granat, opal, perle, tanzanitt, topas, turmalin, turkis og kvarts.

GLAMIRA kan hjelpe deg å gjøre det riktige valget av fødselsstein til hvem som helst hvor som helst i hele verden. Husk, GLAMIRA leverer bestillingen hvor du måtte ønske!