Laster...

NETTHANDEL

Nei, du trenger ikke å ha en GLAMIRA-konto for å bestille, du kan bestille som gjest. Men det har imidlertidig mange fordeler å ha en konto hos GLAMIRA. For eksempel gir det deg mulighet til å redigere eller avbestille ordren innen 30 minutter etter at du har lagt inn bestillingen. Du kan også logge deg inn på kontoen din når som helst og se gjeldende status for bestillingen din i ordrehistorikkenen. Det er veldig enkelt å opprette seg en konto hos GLAMIRA, det tar mindre enn et minutt.

GLAMIRA opererer på nett, og unngår dermed mange unødvendige kostnader i motsetning til mange andre forhandlere, som har høye kostnader i forbindelse med drift av fysiske butikker. Du kan lese mer om dette i prispolitikken vår.

Med livstidsgarantien vår, garanterer vi at vi vil gjennomføre gratis service på produktet ditt på livstid, dersom det er en produksjonsfeil på produktet. Vær vennlig og les returpolicyen vår for mer informasjon.

GLAMIRA opererer over hele verden med lokal tilstedeværelse i 6 land; USA, Australia, Tyskland, Sveits, Bulgaria og Tyrkia. Hvert av kontorene våre er registrert hos juridiske og kommersielle myndigheter i det landet de opererer i. Vi er et rotfestet selskap, og vi jobber kontinuerlig for å utvide de lokale kontorene våre for å gi kundene våre bedre tjenester.

Nettsiden vår gir deg full kontroll over hvilket som helst produkt du ønsker å kjøpe. Vi har et stort utvalg av metaller, edelstener, karater og andre produktegenskaper som bredde, tykkelse, profil og overflate (finish), avhengig av designet.

GLAMIRA har et stort team av interne designere. Hvert design er laget av dedikerte GLAMIRA-designere.

Hvert GLAMIRA-produkt er tilpasset og produsert på bakgrunn av valgene som kunden har gjort. Vi opererer ikke med lagervarer, og hvert produkt må gå gjennom en produksjonsprosess. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre produksjonstiden for å sikre at vi kan levere produktene våre så fort som mulig. Når du velger et produkt på nettsiden vår, vil du se en estimert leveringsdato for det aktuelle produktet. Hvis du har et nært forestående jubileum eller en annen spesiell anledning, kan du også velge raskere håndtering- og leveringsmetoder for å korte ned ventetiden.

Ja, du kan redigere noen av ordredetaljene (for eksempel ringstørrelse, legge til eller fjerne Glamiras logo og personlig gravering), eller til og med avbryte bestillingen innen de første 30 minuttene etter at man har lagt den inn. Du må først logge deg inn på GLAMIRA-kontoen din. Når du er logget inn, kan du gå til siden "Min Konto", se dine bestillinger og redigere eller avbestille ordren din. Endringer på en bestilling eller kansellering av en bestilling kan kun utføres av kunden, ikke av kundeserviceteamet.

Om du ønsker å gjøre endringer på bestillingen din, så kan du enkelt gjøre dette på nettsiden vår i løpet av de 3 første dagene etter kjøpet. Vær oppmerksom på at kansellering kun er mulig innen 1 dag etter at du har bestillt. Følg trinnene nedenfor for å endre eller kansellere bestillingen.

1 - Logg inn på GLAMIRA-kontoen din. Hvis du ikke har en GLAMIRA-konto, kan du enkelt opprette en ved å klikke på LOGG INN/REGISTRER-knappen øverst på denne siden.

2 - Etter at du har logget inn, gå til Min konto-side og klikk "Mine bestillinger" i menyen til venstre.

3 - Finn bestillingen din og klikk på "Avbryt" for å avbryte bestillingen, eller klikk på "Rediger" for å endre bestillingen din. Hvis "Avbryt" -knappen ikke vises, kan ikke bestillingen din kanselleres lenger.

Vær oppmerksom på at kanselleringer og endringer av bestillingen kan føre til forsinkelser. Du vil bli varslet om oppdatert leveringsdato dersom det oppstår forsinkelser.

* Forespørsler om kansellering og endring er bare gyldige for bestillinger som ennå ikke har fullført produksjonsprosessen.

For øyeblikket selger GLAMIRA bare online for å gi deg et så stort utvalg som mulig.

Vi har ikke noen kommersielle avtaler eller B2B-partnere for øyeblikket. Hvis du ser GLAMIRA-produkter som selges av andre gullsmeder, betyr det at de ikke er ekte GLAMIRA-produkter og er ikke dekket av vår garanti.

Vi tilbyr ikke demo-produkter, men vi tilbyr en svært fleksibel returpolicy, så du trenger ikke å bekymre deg for om du kommer til å like produktet eller ikke dersom du bestiller fra oss. Returpolicyen gir deg muligheten til å returnere produktet ditt innen 60 dager etter mottak av bestillingen din så lenge den oppfyller returbetingelsene. Vennligst les returpolicyen vår for flere detaljer.

Ikke bekymre deg dersom ringen din ikke passer. Du kan nemlig sende ringen tilbake til oss for gratis endring av størrelse innen de første 60 dagene etter at du mottar bestillingen din. Vennligst les returpolicyen vår for ytterligere informasjon.

En tilgodelapp er akkurat som kontanter i lommeboken din, bare at den er knyttet til GLAMIRA kontoen din. Den lar deg kjøpe smykker i nettbutikken til GLAMIRA uten å måtte skrive inn kortinformasjon eller annen betalingsinformasjon.

Tilgodelapper hos GLAMIRA har ingen utløpsdato, de er gyldige så lenge man har en GLAMIRA-konto.

GLAMIRAs gaveesker leveres kun med ordren og selges ikke separat.

Ja, du kan velge alternativet for gratis gravering når du bestiller.

Hvis det er mulig å gravere produktet du ønsker å kjøpe, vil du se graveringsalternativet på produktsiden.

Å kjøpe produkter på GLAMIRAs nettside er som å ha en privat smykkebutikk dedikert til deg selv. Det er veldig enkelt å bla gjennom produkter og se dem med de kombinasjonene av metall og edelstener du ønsker. Butikken er tilgjengelig for deg døgnet rundt, og du har tilgang til den fra ditt eget hjem, kontor, og selv på kaféen mens du slapper av og snakker med venner.

GLAMIRAs nettbutikk tilbyr deg ulike betalingsmåter, samt et kundeorientert kundesupportteam som hjelper deg med alle spørsmål. Dessuten trenger du ikke å gjøre noe som helst bortsett fra å gjennomføre betalingen og vente på kureren! Produktet ditt blir omhyggelig produsert kun for deg, og levert på døren din. Og alt dette gjøres til svært konkurransedyktige priser, så vel som de høyeste kvalitetsstandarder. Ta deg litt tid til å bla gjennom våre produkter for å oppdage flere fordeler!

Dersom du forventer å motta en ordrebekreftelse, men ikke har mottatt den, vennligst vær sikker på at betalingen din har gått gjennom, og at du har fått en bekreftelse på dette på hjemmesiden vår rett etter at du bestilte. Hvis du er sikker på at transaksjonen var vellykket kan du kontrollere søppelposten din for å være sikker på at ordrebekreftelsen ikke ble blokkert av innboksen din. Hvis du fortsatt ikke kan finne den, kan du kontakte kundeservicen vår for å få hjelp. Ikke glem å legge oss til i listen din over trygge e-postadresser dersom du bruker høye sikkerhetsinnstillinger for innboksen din. Du kan kontakte kundeserviceteamet vårt ved å besøke denne linken: https://www.glamira.no/contact/

Nei, ringene våre er ikke hule på innsiden. Produktene våre er solide og produsert på bakgrunn av metallegenskapene som kunden har valgt.

GLAMIRA-butikkene er landsspesifikke, og det er ikke mulig å levere produkter til et annet land, dette er på grunn av fraktordninger og skattelovgivning. Hvis du ønsker levering til et annet land, må du legge inn bestillingen din via det aktuelle landets GLAMIRA-butikk.

Den beste måten å finne ut ringstørrelsen din på er ved å bestille en gratis ringmal på nettsiden vår. En ringmal er et plastredskap som du kan bruke akkurat som en ring og finne den eksakte ringstørrelsen din. Du kan bestille dette ved å besøke hvilken som helst produktside for ringer på nettsiden vår og klikke på "Finn størrelsen din". Vennligst sjekk guiden vår for ringstørrelser for ytterligere informasjon.

Du kan se produktbilder sammen med 3D-bildene på produktsidene. Du kan også bla ned på en produktside for å se om kunder har delt bilder av det aktuelle produktet

Hvis du planlegger en overraskelse, og du ikke er sikker på størrelsen på ringen, kan du alltids bestille den gjennomsnittlige ringstørrelsen og sende den tilbake til oss for å endre størrelsen innen de første 60 dagene etter mottak av produktet.

Den gjennomsnittlige ringstørrelsen varierer mellom 52-54 for kvinner og 60-63 for menn. Vennligst se guiden vår for ringstørrelser for ytterligere informasjon.

Hvert GLAMIRA-produkt er spesialtilpasset og produktet er basert på kundens valg av tilpasningsalternativer. Vi jobber ikke med lagervarer og hvert produkt må derfor gå gjennom produksjonsprosessen. Det er derfor vi ber kundene våre om å unngå sammenligningshopping og bare bestille produktene de liker. Husk at vi har en 60-dagers policy for gratis endring av størrelse, og vi gjør vårt ytterste for å tilfredsstille kundene våre med produktene de velger. Hvis du ønsker å endre ringstørrelsen eller ikke er fornøyd med produktet, så hjelper vi deg mer enn gjerne. Ordrer som inkluderer produkter som kun er kjøpt for sammenligning vil mest sannsynlig bli kansellert før produksjonsprosessen begynner.

Ja, du kan endre ringstørrelsen din innen de første 30 minuttene etter at du har lagt inn bestillingen din. Du må først logge deg inn på GLAMIRA-kontoen din. Når du er logget inn, kan du gå til " Min Konto", se dine bestillinger og redigere eller avbestille ordren din. Dette kan bare utføres av kunden, ikke av kundeserviceteamet.

Produksjons- og retursystemene våre er fullt ut automatiserte, og derfor kan vi ikke gjøre manuelle endringer på prosessen. Endring av ringstørrelse er bare mulig etter at du har angitt riktig ringstørrelse på returskjemaet vårt på nett og sendt det inn via nettsiden vår. Vennligst vent til du mottar produktet, og følg trinnene i prosessen for endring av størrelse. Du kan også be om en gratis ringmåler i mellomtiden for å sikre at den nye ringstørrelsen blir riktig.

GLAMIRA-kuponger kan kun fås fra GLAMIRA-kampanjene i nettbutikkene våre, i tillegg til kampanjer i nyhetsbrev og sosiale medier. Vi samarbeider ikke med tredjeparter om noen form for kuponger eller rabattkoder. Vennligst abonner på nyhetsbrevet vårt og følg oss på sosiale medier for å høre om kampanjene våre.

Du kan abonnere på nyhetsbrevet vårt og følge oss på sosiale medier for å vinne kuponger og rabattkoder.

Når du legger til et produkt i handlekurven din og fortsetter til kassen, vil du se gavekort / kupongfeltet på siden med oversikten over betalingsmetoder. Vennligst skriv inn koden før du gjennomfører betalingen og kontroller at rabatten er trukket fra. Rabatter kan ikke benyttes etter at man har bestilt.

Når du legger til et produkt i handlekurven din og fortsetter til kassen, vil du se et alternativ for å bruke tilgodelappen like ved de andre betalingsmetodene. Vær oppmerksom på at alternativet for tilgodelapp bare vises dersom du har en tilgodelapp tilgjengelig på kontoen din, og du har logget inn med den riktige e-postadressen som er koblet til GLAMIRA kontoen din.

Nei, for øyeblikket tilbyr vi ikke kataloger. Du kan heller se og skape mange flere produktvarianter på nettsiden vår. Alle designene våre er like nær deg som mobiltelefonen din.

Kontroller at alle påkrevde felt er fylt ut på riktig måte. Faktureringsadressen din må oppgis nøyaktig slik den er angitt på fakturaene dine. Dersom du fortsetter å ha problemer når du forsøker å bestille, vennligst kontakt oss umiddelbart.

Alle GLAMIRA-produkter sendes sammen med et autentisitetssertifikat. En GL-sertifisert diamant angir at diamanten som brukes på produktet ditt, har blitt nøye inspisert og utvalgt av våre egne gemologer. GL-sertifiserte diamanter leveres av etiske kilder som følger prinsippene i Kimberley-prosessen.

GIA står for "Gemological Institute of America", som er verdens mest kjente og respekterte institutt for gradering av diamanter. Vi tilbyr GIA-sertifiserte diamanter samt GL-sertifiserte diamanter. Begge sertifikatene garanterer autentisiteten av diamanten(e) som brukes på produktet ditt. Den eneste forskjellen mellom GL-sertifiserte og GIA-sertifiserte diamanter er at et GL-sertifikat utstedes av våre egne gemologer, og er en tjeneste som er inkludert i kjøpet ditt. Et GIA-sertifikat kan kun leveres av GIA, og dette er en betalingstjeneste. Vennligst besøk siden vår om diamantsertifisering for mer informasjon om gradering av diamanter.

Ja, produktet ditt vil være identisk med det du ser på produktsiden. Husk at du zoomer inn for å se produktdetaljene på produktsiden og produktene ser litt større ut enn de er i virkeligheten. Pass på at du sjekker produktdimensjonene for nøyaktig visualisering.

Nei, gravering endrer ikke produksjonstiden.

Nei, det gjør vi ikke. Nettsiden vår er 100% trygg, og betalingstransaksjonen din er kryptert. Vi lagrer ikke kortnummeret eller passordet ditt. Vennligst les sikkerhetspolicyen vår for ytterligere informasjon.