Laster...

Etiske Kilder

GLAMIRA, sterkt knyttet til etikken, respekterer menneskerettigheter, universelle sivile friheter og grunnleggende friheter utover lokale vaner, og er forpliktet til å sikre integriteten til våre kilder og opprettholde de høyeste standarder for sosial og miljømessig ansvar.

GLAMIRA henter diamanter fra kun land som er fullstendige medlemmer av Kimberley Process Certification Scheme (KPCS). Det er et internasjonalt observeringssystem laget for å forhandle måter å eliminere flyten av "konflikt diamanter" i import og eksport av ubehandlede diamanter. Kimberley Prosessen krever en grundig kontroll av sine medlemmer, av at diamantinnkjøpene ikke finansierer vold av opprørsgrupper.

Om Kimberley Prosessen:

Kimberley Process startet når Sørafrikanske diamant-produserende stater møttes i Kimberley, Sør Afrika i mai 2000 og har vært i drift siden 2003. Den er åpen for alle land og fra og med 2013 har den 54 medlemmer som representerer 81 land fra rundt omkring i verdenen, fra Europeiske Union til De forente stater. Det er et sivilsamfunn initiativ og implementerer kravene til å forhindre strømmen av konfliktdiamanter som kommer fra konfliktsoner, definert som sådan av De forente nasjoner.

Kimberley Process Certification Scheme (KPCS) garanterer at en ubehandlet diamant som krysser internasjonale grenser mellom to medlemsland er "konfliktfri".

GLAMIRA sertifiserer at alle diamanter er kjøpt på grunnlag av skriftlige garantier produsert av leverandørene som er i samsvar med Kimberley-prosessen.

Finn ut mer om Kimberley Prosessen:
http://www.kimberleyprocess.com/home/index_en.html/

Etiske Kilder for Palladium og Platina

Palladium og Platina leverandørene for GLAMIRA er pålagt å overholde konfliktfrie innkjøpskrav. Alle leverandører for Glamira må følge regler for helse- og sikkerhetsstandarder, etiske handelsstandarder og arbeidsforhold. Kun sertifisert palladium og platina brukes til produksjon av GLAMIRA-produktene.

Hvis du ønsker å vite mer om disse kilde sertifikatene, ikke nøl med å kontakte vår Kundeservice.