Laster...

Hvorfor Velge Glamira?

Ubegrenset valgmuligheter for edelstener

Her på GLAMIRA kan du velge mellom et utrolig stort flertall av smykker med forskjellige edelstener og variasjoner av deres farger. Vi prøver å forsyne alle forskjellige smaker og stilarter, så våre kunder har mange alternativer å velge imellom. Fra den mer tradisjonelle hvite diamanten til våre nyeste kategorier av fargede diamanter, eller sjeldnere nyanser av edelstener som London Blå Topas - er du sikker på å finne det perfekte smykket for deg selv.

Forskjellige stiler

GLAMIRA's designere forsøker alltid å gi så mange muligheter som mulig til våre kunder. Det er derfor du kan finne overveldende mengder forskjellige stilarter av smykker på vår hjemmeside, som passer for enhver mulig smak.

Mange års erfaring

På grunn av mange års profesjonell holdning og strever for å kontinuerlig forbedre arbeidet vårt, har GLAMIRA spredt seg gjennom mange land og har avdelinger over hele verden. Bestilling fra oss sikrer et smykke som viser dedikasjon til feltet og mange års erfaring.

Kvalitetsvurdering av fagfolk

GLAMIRA sørger for at alle våre smykker er av beste kvalitet. Hvert smykke gjennomgår en meget streng kontroll av vårt team av fagfolk. Hver detalj av smykkene våre er skapt og produsert med den mest delikate omsorg og oppmerksomhet, mens du utnytter års erfaring og dyp kunnskap på området.

Ulike betalingsmåter

GLAMIRA prøver å gjøre bestillingsprosessen så jevn og komfortabel som mulig. Vi tilbyr forskjellige betalingsmåter, så du kan velge den som passer best for deg.

Etiske sikre steder

GLAMIRA jobber bare med etiske og regulerte edelsten gruveområder. Mens du kjøper et smykke her, kan du være sikker på at edelstener ikke kommer fra konfliktsoner og bare fra de mest pålitelige kildene.

Gratis Rask Levering

GLAMIRA sørger for en forsikret, rask og gratis levering til din adresse. Vi jobber med pålitelige leveringsfirmaer som sørger for at bestillingen din kommer trygt fram til deg og på kortest mulig tid.

Sertifisering

Våre kunder er utstyrt med den godkjente GL-sertifiseringen, samt muligheten til å bestille GIA-sertifikatene for diamantsmykker.

Bestilling uten risiko

Mens du bestiller her hos GLAMIRA, kan du være trygg på at du ikke tar noen sjanser. Vi gir våre kunder mulighet til retur innen 60 dager, slik at du er trygg på å kjøpe smykker som passer deg uten noen som helst tvil. Du bør ikke være bekymret for at ringstørrelsen kan bli feil, ettersom du har muligheten til å endre størrelsen på ringen din gratis én gang innen 60 Dager. I tillegg til dette er livstidsgarantien som vi gir et solid bevis på tilliten vi legger i vår kvalitet og service.