Laster...

Hvorfor Velge Glamira?

Ubegrenset valgmuligheter for edelstener

Hos GLAMIRA kan du velge mellom et stort antall smykker med forskjellige edelstener og variasjoner av farger. Vi prøver å tilby produkter til alle smaker og stiler slik at kundene våre har mange alternativer å velge mellom. Fra den mer tradisjonelle hvite diamanten til våre nye kategorier med fargede diamanter, eller sjeldnere nyanser av edelstener som London Blå Topas. Hos oss har du gode muligheter til å finne det perfekte smykket.

Forskjellige stiler

Designerene her hos GLAMIRA prøver alltid å tilby et stort utvalg og muligheter til kundene våre. Det er grunnen til at du finner enorme mengder av forskjellige stilarter på hjemmesiden vår som vil passe for enhver smak.

Mange års erfaring

Som et resultat av mange år med profesjonell holdning og kontinuerlig forbedring har GLAMIRA spredt seg gjennom mange land, og har avdelinger over hele verden. Ved å bestille fra oss er det garantert at smykket du mottar er et resultat av mange års erfaring og dedikasjon til fagfeltet.

Kvalitetsvurdering av fagfolk

GLAMIRA sørger for at alle smykkene våre er av beste kvalitet. Hvert smykke gjennomgår en meget streng kontroll, utført av et team av fagfolk. Hver detalj av smykkene våre er skapt og produsert med kjærlig omsorg og dyp konsentrasjon, og drar nytte av flere års erfaring og dyp kunnskap på området.

Flere betalingsmetoder

GLAMIRA ønsker å gjøre betalingsprosessen så smidig og enkel som mulig. Vi tilbyr flere betalingsmetoder slik at du kan velge den som passer best for deg.

Etisk sikrede steder

GLAMIRA samarbeider kun med etisk godkjente og regulerte gruveområder for edelsten. Når du kjøper et smykke hos oss, kan du være sikker på at edelstenene ikke kommer fra konfliktområder, men kun fra pålitelige kilder.

Gratis og rask levering

GLAMIRA sørger for at leveringen til adressen din er forsikret, rask og gratis. Vi samarbeider kun med pålitelige transportfirmaer som sørger for at bestillingen din kommer trygt frem til deg, på kortest mulig tid.

Sertifisering

Kundene våre får tilsendt den godkjente GL-sertifiseringen, og har også mulighet til å bestille GIA-sertifikat for diamantsmykker.

Bestilling uten risiko

Når du bestiller hos GLAMIRA, så kan du være trygg på at vi ikke tar noen sjanser. Vi gir kundene vår mulighet til å returnere innen 60 dager, slik at du kan være trygg på å kjøpe smykker som passer til deg. Du trenger ikke bekymre deg for om størrelse på ringen er feil, du har nemlig mulighet til å endre størrelse på ringen din 1 gang gratis innen 60 dager. I tillegg tilbyr vi livstidsgaranti, som et bevis på at vi stoler på kvaliteten og servicen vår.