Barnesmykker

Fargerikt og søtt: dette er hva vi tenker om barn, er det ikke? Glamira, med dets glamorøse og unike design, har laget en lystig samling for våre livs lysstråler: Våre barn.

Barnesmykker
boderUTFORSK VIDERE
  • ARMBÅND

    ARMBÅND
    Glitrende og fargerike armbånd for barn. Bla igjennom kategorien for å finne noe spesielt for ditt barn.

  • NYE HALSKJEDER

    NYE HALSKJEDER
    Utforsk vår kolleksjon for å finne unike halskjeder, designet kun for barn.

ANBEFALTE PRODUKTER FOR DEG

Laster...

Smykker til baby og barn- øredobber, ringer, armbånd og halssmykke

Barn elsker også smykker! Hos GLAMIRA har vi et stort utvalg av smykker til barn som ringer, øredobber, kjeder og armbånd, og man kan finne akkurat det som passer for et barn.

Gi de muligheten til å føle seg frie og stige til himmels! Barn trenger ikke nødvendigvis de voksne til å dikte opp eventyr eller karakterer, men du kan hjelpe dem med å skape smykker ved å tenke på samme måte som dem, og drømme det samme! Du kan fortelle om en marihøne laget av diamanter som kan hviske vakre trylleformler, eller oppdage en rosa sommerfugl laget av rosa turmalin som flyr over en nydelig blomstereng full fabeldyr i deres egen fantasiverden.

Med fargerike smykkesteiner og edle metaller kan du lage smykker som

fødselsstein smykker til barn

og disse kan de bære med lykke og fantasi rundt sine nakker, fingre eller håndledd. GLAMIRA produserer smykker til barn på en elegant og sofistikert måte som støtter barnets utvikling av selvfølelse og selvtillit kun innenfor fantasien og inspirasjonens rammer.

Kjøp egenartete smykker og barna kan begynne å bære smykker designet av GLAMIRA sine kreative og profesjonelle designere. Det som gjør personlige smykker til barn annerledes enn masseproduserte smykker, er at de er laget for å bli verdsatt i årene som kommer. De kan forsterke barnas fantasi med fargene på edelstener allerede nå, eller de kan vente til tenårene!