x
 
   
 

HJELP & OPPLÆRING

Din guide til alt du trenger å vite om smykker og deres forlokkende verden.

OPPLÆRING OM DIAMANTER

OPPLÆRING OM DIAMANTER
Diamanter er unike edelstener med evigvarende følelse av kjærligheten de stråler. De har en bemerkelsesverdig skjønnhet når de blir forvandlet til et smykke og dette er grunnen for at folk betrakter du som veldig elegant og "classy". Klikk her for å lære mer om denne utrolige stenen.
OPPLÆRING OM DIAMANTER

OPPLÆRING OM EDELSTENER

OPPLÆRING OM EDELSTENER
Edelstener kan være svært forlokkende for øyet. Du har den blendende smaragden, den dype blå safiren, den brennende røde rubinen og de andre. Hver enkelt kan endres til en annen størrelse og slip. Lær mer om den fantastiske naturen av edelstener her.
OPPLÆRING OM EDELSTENER

GUIDE FOR FORLOVELSESRINGER

GUIDE FOR FORLOVELSESRINGER
En gang i livet har du sjansen til å møte den spesielle personen og hvilken bedre representasjon av evig kjærlighet enn en forlovelsesring? Vi i GLAMIRA gjenkjenner viktigheten av den mest passende valget og derfor tilbyr vi en veiledning som kan hjelpe deg med å velge den beste forlovelsesringen til din kjære. Lær mer om forlovelsesringer.
GUIDE FOR FORLOVELSESRINGER

GUIDE FOR GIFTERINGER

GUIDE FOR GIFTERINGER
Gifteringer symboliserer evighet og kjærlighet gjennom tiden. Det er en påminnelse om forpliktelsen mellom to personer som har lovet å elske og verne hverandre for alltid. Se vår guide for gifteringer som vil hjelpe deg med å velge riktige gifteringer som du vil bruke hele livet.
GUIDE FOR GIFTERINGER
boderUTFORSK VIDERE
 • SAMMENLIGNING AV STENER

  SAMMENLIGNING AV STENER
  Diamanter, hvite safirer og Swarovski krystaller kan se identisk ut for det gjennomsnittlige øyet, men det er ikke tilfelle da alle tre steinene viser unike kvaliteter, fordeler og visse forhold som du kanskje finner egnet til ulike anledninger. Klikk her for å undersøke forskjellene sine før du velger riktig sten for anledningen din.

 • GUIDE FOR FØDSELSTENER

  GUIDE FOR FØDSELSTENER
  Fødselstener har lenge vært en måte å knytte fødselsmåneden din med en sjelden og eksklusiv edelsten. De betraktes som en svært meningsfull gave til alle typer anledninger, og alle av dem har unike krefter. Lær mer om fødselstener her.

 • OPPLÆRING OM FARGEDE DIAMANTER

  OPPLÆRING OM FARGEDE DIAMANTER
  Naturlig fargede diamanter er kjent for å være sjeldne, vakre og eksklusive edelstener.
  Du finner dem i forskjellige farger som rosa, brun, gul og andre. Finn ut mer om verdenen av fargede diamanter her.

 • OPPLÆRING OM PERLER

  OPPLÆRING OM PERLER
  Forhistoriske mennesker var de første som møtte skjønnheten til perler. Denne perlen er skapt av naturen uten noen menneskelig hjelp og anses av mange damer som en utsøkt gave. Det er også forbundet med månen og planeten Venus. Lær mer om essensen av perler her.

 • GUIDE FOR RINGSTØRRELSER

  GUIDE FOR RINGSTØRRELSER
  En av de viktigste trinnene for å kjøpe en ring for det mest minneverdige øyeblikket i livet ditt, er å velge riktig størrelse. Det er forskjellige forhold som kan påvirke denne prosessen. GLAMIRA gir deg en ringstørrelsesguide så vel som muligheten til å bestille en gratis ringmåler for nøyaktig måling. Lær mer her.

 • GUIDE FOR ARMBÅNDSTØRRELSER

  GUIDE FOR ARMBÅNDSTØRRELSER
  Det viktigste ved valg av riktig armbånd er størrelsen på håndleddet. Klikk her for å finne ut alt du trenger å vite, slik at du har de nøyaktige målingene.

 • HVORFOR VELGE GLAMIRA?

  HVORFOR VELGE GLAMIRA?
  Vi hos GLAMIRA er forpliktet til å tilby det høyeste nivået av kundeservice, samt å tilby produkter av den høyeste kvaliteten. Klikk her for å se mange andre grunner til å velge GLAMIRA for din spesielle anledning.

 • OFTE STILTE SPØRSMÅL

  OFTE STILTE SPØRSMÅL
  Vi på GLAMIRA forstår perfekt at dette kan være en av de viktigste kjøpene i livet ditt, og det er derfor vi vil svare på alle dine henvendelser, slik at du er sikker på at du har gjort det riktige valget. Klikk her for å se svaret på de vanligste spørsmålene.