Laster...

armbånd størrelse guide

Armbånd er et tilbehør som brukes både til daglig bruk og for et luksuriøst utseende. Det gjenspeiler stilen til både kvinner og menn. For ikke å ha noen problemer med å velge det beste armbåndet som passer din smak, er det nødvendig å finne riktig størrelse for deg. Avhengig av personens vekt, kan størrelsen på håndleddet endre seg. Det er andre ting som påvirker størrelsen, for eksempel den utbenede strukturen i håndleddet eller kjønnet. Vanligvis har menn en tendens til å ha bredere håndledd enn kvinner. For armbåndmodeller og tennisarmbånd må du ta hensyn til den formen hånden din tar mens du tar på dem.

Gjennomsnittlig armbåndstørrelse

Vi setter pris på at du ikke vil måle andres håndledd for ikke å ødelegge overraskelsen din.

Heldigvis lar vår 60-dagers returpolicy deg bytte armbånd du kjøpte hvis størrelsen ikke passer.

Den gjennomsnittlige armbåndstørrelsen for kvinner er rundt 18 cm, mens den er rundt 20 cm for menn. Og dette tilsvarer den mellomstore størrelsen på GLAMIRA's armbåndalternativer.

Gratis armbåndstørrelse fra GLAMIRA

Common Ring Sizes

For de som har problemer med å bestemme den sanne størrelsen på armbåndet, vil armbåndsmåler bestemme størrelsen din riktig. Med gratis fraktmuligheter gir vi kundene våre de beste resultatene mens de måler etter et armbånd. Ikke glem at det er en mulighet for forskjellige målinger avhengig av hvilket merke du foretrekker. Derfor må du ikke gå glipp av denne sjansen til å få gratis armbåndstørrelse med et gratis fraktalternativ.

Send en e-post med ditt navn og adresse til service@glamira.no for å be om din gratis armbåndsmåler. Eller, fyll ut dette skjemaet for å søke på måleren. Etter at søknaden er fullført, kan det ta opptil 7 virkedager før det gratis armbåndet ditt blir levert til adressen din.

Printable Bracelet Sizer

Utskrift armbåndstørrelse

Hvis du tilfeldigvis holder en skriver hjemme, kan du laste ned denne utskrivbare armbåndstørreren med PDF-format. Forsikre deg om at du ikke endrer formatet under nedlastingen slik at originalstørrelsen ikke blir påvirket.

Hvis du fremdeles ikke er sikker på hvilken størrelse som vil være den beste for deg, kan du kontakte våre eksperter for å diskutere saken videre. Kontakt oss Contact Us 

tips for måling av armbåndstørrelse

  • For tennis- og lærarmbånd må du måle deg rett over håndleddet og legge til ca. 2 cm for denne målingen. På denne måten vil armbåndet ditt ikke være for løst eller for stramt.
  • For å kjøpe en armbåndsmodell, lukk fingrene og måle stedet der hånden din er bredest. Deretter bestemmer du for riktig størrelse ved hjelp av måleren levert av GLAMIRA.
  • Vi har alternativ for lærarmbånd for menn. Selv om middels størrelse er nevnt som gjennomsnittlig armbåndstørrelse, kan du finne din størrelse ved hjelp av vår måler

Armbåndstørrelseskart

Nedenfor kan du finner standard armbåndstørrelser for armbånd.

Uk Chart