Laster...

STØRRELSESGUIDE FOR ARMBÅND

Armbånd er et tilbehør som brukes både til daglig bruk og for et mer luksuriøst utseende. Det gjenspeiler stilen til både kvinner og menn. For å unngå problemer med å velge det beste armbåndet som passer smaken din, er det nødvendig å finne riktig størrelse for deg. Avhengig av personens vekt, kan størrelsen på håndleddet endre seg. Det er andre ting som påvirker størrelsen, for eksempel kjønn, eller den utbenede strukturen i håndleddet. Vanligvis har menn en tendens til å ha bredere håndledd enn kvinner. For armbåndmodeller og tennisarmbånd må du ta hensyn til formen hånden din tar mens du tar de på.

Gjennomsnittlig armbåndstørrelse

Vi skjønner at du ikke vil måle andre sine håndledd dersom armbåndet skal være en overraskelse.

Heldigvis kan du bytte størrelse på armbåndet ditt gratis innen 60 dager, dersom størrelsen er feil. Dette er takket være vår 60-dagers returpolicy.

Den gjennomsnittlige armbåndstørrelsen for kvinner er rundt 18 cm, mens den er rundt 20 cm for menn. Og dette tilsvarer den mellomstore størrelsen på GLAMIRA's armbåndalternativer.

Gratis måler for armbåndsstørrelse fra GLAMIRA

Common Ring Sizes

For de som har problemer med å bestemme den rette størrelsen på armbåndet, vil en mal for armbåndstørrelse angi den rette størrelsen din. Med gratis fraktmuligheter ønsker vi å gi kundene våre de beste forutsetningene til å måle korrekt størrelse på armbåndet. Ikke glem at det kan være forskjellige målinger avhengig av hvilket merke du foretrekker. Gå derfor ikke glipp av denne sjansen til å få gratis måler for armbåndstørrelse gratis tilsendt.

Send en e-post med navn og adresse til service@glamira.no for å be om en gratis måler for armbåndsstørrelse. Eller du kan fylle ut dette skjemaet for å be om måleren. Etter at søknaden er godkjent, kan det ta opptil 7 virkedager før den gratis måleren blir levert til adressen din.

Printable Bracelet Sizer

Utskrift armbåndstørrelse

Hvis du tilfeldigvis har en skriver hjemme, kan du laste ned denne utskrivbare armbåndsmåleren i PDF-format. Forsikre deg om at du ikke endrer formatet under nedlastingen slik at originalstørrelsen ikke blir påvirket.

Hvis du fremdeles ikke er sikker på hvilken størrelse som vil være den beste for deg, kan du kontakte våre eksperter for å diskutere saken videre. Kontakt oss Contact Us 

Tips for måling av armbåndstørrelse

  • For tennis- og lærarmbånd må du måle deg rett over håndleddet og legge til ca. 2 cm. På denne måten vil armbåndet ditt ikke være for løst eller for stramt.
  • For å kjøpe en Bangle, lukk fingrene og måle stedet der hånden din er bredest. Deretter bestemmer du riktig størrelse ved hjelp av måleren levert av GLAMIRA.
  • Vi har alternativ for lærarmbånd for menn. Selv om middels størrelse er nevnt som gjennomsnittlig armbåndstørrelse, kan du finne størrelsen din ved hjelp av måleren vår.

Størrelseskart for armbånd

Nedenfor ser du standard størrelser for armbånd.

Uk Chart