Laster...

STØRRELSESGUIDE FOR ARMBÅND

Armbånd brukes både til daglig og når man vil uttrykke et mer luksuriøst utseende, og det fremhever stilen til både kvinner og menn. For å unngå problemer med å velge det beste armbåndet som passer smaken din er det viktig å finne riktig størrelse. Avhengig av personens vekt kan størrelsen på håndleddet endre seg. Det er også andre ting som påvirker størrelsen, som for eksempel kjønn, eller benstrukturen i håndleddet. Vanligvis har menn en tendens til å ha bredere håndledd enn kvinner. For armringsmodellene og tennisarmbånd må du ta hensyn til formen hånden din har mens du tar det på.

Gjennomsnittlig armbåndstørrelse

Vi har forståelse for at du ikke vil måle andre sine håndledd dersom armbåndet skal være en overraskelse.

Heldigvis kan du bytte størrelse på armbåndet ditt gratis innen 60 dager, dersom størrelsen er feil. Dette er takket være vår 60-dagers returpolicy.

Den gjennomsnittlige armbåndstørrelsen for kvinner er rundt 18 cm, mens den er rundt 20 cm for menn. Dette tilsvarer den mellomstore størrelsen på GLAMIRA's armbåndalternativer.

Gratis måler for armbåndsstørrelse fra GLAMIRA

Common Ring Sizes

Om du har problemer med å finne den rette størrelsen på armbåndet vil måleren hjelpe deg å finne korrekte mål. Det kan være forskjellige mål avhengig av hvilket merke du foretrekker. Benytt sjansen til å få en måler for armbåndsstørrelse sendt til deg helt gratis.

Send en e-post med navn og adresse til service@glamira.no for å be om en gratis måler for armbåndsstørrelse. Du kan også fylle ut dette skjemaet for å be om måleren. Etter at søknaden er godkjent, kan det ta opptil 7 virkedager før den måleren blir levert til adressen din. Helt gratis.

Printable Bracelet Sizer

Utskrift armbåndstørrelse

Hvis du tilfeldigvis har en skriver hjemme kan du laste ned denne utskrivbare armbåndsmåleren i PDF-format. Forsikre deg om at du ikke endrer formatet under nedlastingen slik at originalstørrelsen ikke blir påvirket.

Hvis du fremdeles ikke er sikker på hvilken størrelse som vil være den beste for deg, kan du kontakte våre eksperter for å diskutere saken videre. Kontakt oss 

Tips for måling av armbåndstørrelse

  • For tennis- og lærarmbånd må du måle deg rett over håndleddet og legge til ca. 2 cm. På denne måten vil armbåndet ditt ikke være for løst eller for stramt.
  • For å kjøpe en Bangle, lukk fingrene og måle stedet der hånden din er bredest. Deretter bestemmer du riktig størrelse ved hjelp av måleren levert av GLAMIRA.
  • Vi har alternativ for lærarmbånd for menn. Selv om middels størrelse er nevnt som gjennomsnittlig armbåndstørrelse, kan du finne størrelsen din ved hjelp av måleren vår.

Størrelseskart for armbånd

Nedenfor ser du standardstørrelser for armbånd.

Uk Chart