Laster...

Guide For Forlovelsesringer

Guide For Forlovelsesringer

Hvor mye bør jeg bruke?

En forlovelsesring er noe man som regel kjøper bare en gang i livet, så den er veldig unik og spesiell både for kjøper og mottaker. Planlegger du å bruke 1 månedslønn, 2 månedslønner eller mer? Sannheten er at budsjettet for en forlovelsesring er svært relativt, og det har i grunn ingen regler, men samtidig så finnes det forskjellige forventninger. Du kan begynne med å sette opp et budsjett, deretter vurdere stil, smak og personlighet. Etter å ha sett på design, valg av sten og metall, så kan du sjekke prisene og finne de alternativene som ligger i prisområdet som budsjettet tillater. Diamanter vil alltid være det beste valget, den er robust og har en lang levetid. Men siden diamanter er sjeldne og unike, ligger den også noen hakk over standarden når det gjelder pris. Noen av de viktigste faktorene ved valg av forlovelsesring er den økonomiske situasjonen, partneren sine forventninger og hvor meningsfull ringen skal være. Etter at budsjettet er satt, så kan du bla gjennom stilene og finne ringen som passer best, og som passer til stilen hennes. Uansett hva prislappen måtte være, når du har bestemt prisklasse, så er den største utfordringen å velge designet som passer best. Du må være sikker på at den utvalgte får det hun ønsker seg, samtidig som du har råd til det. Så istedenfor å omgi deg selv med myter, lytt til den indre stemmen og finn den beste forlovelsesringen til din elskede, som vil gjøre henne lykkelig for alltid.

Hvilket metall bør jeg velge?

Guide For Forlovelsesringer

Valg av metall er svært personlig, fordi hver kvinne har sin egen stil. Så først og fremst må du vurdere hva hun liker, antrekket hennes og være oppmerksom på fargen og designet til smykket. Om hun foretrekker en klassisk ring, så kan tidsløs gult gull være det beste valget. På en annen side, hvis hun liker moderne design, kan hvitt gull være veldig egnet for henne. Platina er et godt valg hvis hun bærer ringen hver dag, og har et aktivt liv. Palladium har en lett vekt, og passer perfekt til følelsesmennesker. Om hun er en romantisk prinsesse, vil den varme rosa tonen av rosegull gjøre henne veldig glad.

Hvilken stil bør jeg velge?

Hvilken stil bør jeg velge? (Vi vil ikke anbefale klassisk solitær. Vi vil gå gjennom unike stiler som sidestener, halo.. osv.) Ringstilen viser den personlige smaken din, og er et fysisk bevis på din unike stil. Derfor vet alle smykkedesignere og merkenavn hvor viktig det er med et bredt utvalg som passer til alle utseender.

Solitaire Pave

Solitær Pavé: Dersom du foretrekker den klassiske og minimalistiske stilen, vil en enkel, men glitrende solitaire-pave-stil passe deg. De små metallperlene og prongene legger til en ekstra glans til steinen og fremhever midtstenen perfekt. Med en solitær pavé kan du oppnå en moderne eller vintage stil, hva enn som passer deg best.

Se ringene i stilen "Solitær Pavé" 
Halo

Halo: Følger du moten og tilpasser stilen din deretter, men liker også å fremstå delikat? Da er halo stilen noe for deg. Halo design skaper et større utseende for midtstenen og forbedrer glansen med sidestener.

Se ringene i stilen "Halo" 
Rosett

Rosett: Liker du elegante og vakre blomstermodeller, men er samtidig en tilhenger av design som snur blikk? Rosettkolleksjonen hjelper deg med å få et unikt utseende med mange dimensjoner. Hvis du har små og elegante hender eller fingre, presenterer de milde modellene et grasiøst utseende.

Se ringene i stilen "Rosett" 
Exclusive

Eksklusiv: Dersom du er eventyrlysten, kreativ og et friluftsmenneske, vil den eksklusive kolleksjonen imøtekomme alle forventingene dine. Vi vet at skjønnheten ligger i detaljene, de delikat utformede designene vil bidra til å gjøre midtstene fremtredende.

Se ringene i stilen "Eksklusiv" 
Tension

Tension: Hvis stilen din kan beskrives som moderne og nyskapende, vil det unike utseendet og fortryllende lysrefleksjonen av en ring i "Tension" stilen passe deg utmerket.

Se ringene i stilen "Tension" 
3 & 5 Stener

3 & 5 Stener: En forlovelsesring med 3 stener er symbolet på fortid, nåtid og fremtid, så budskapet er tidløst og evig. Sidestenene kan enten være i samme stenstørrelse eller de kan være mindre enn midtstenen. Hvis du liker glansfulle modeller, kan en ring med 5 stener være rett valg for deg, fordi designet gir maksimal glans og en iøynefallende lysrefleksjon.

Se ringene i stilen "3 og 5 stener" 
Side Stone

Sidesten: Er mer glød og glans det du vil ha? Hvis du liker å være en stjerne og elsker å få hoder til å snu seg mot deg, er sidesten valget for deg. Det oppsiktsvekkende utseendet fører øynene mot midtstenen og skaper en merkbar glans på deg.

Se ringene i stilen "Sidesten" 
Design Solitaire

Design Solitær: Hvis du synes utradisjonelle og unike stilarter er attraktive, vil den moderne berøringen av kolleksjonen med design solitær tillate deg å lage en ideell modell. Bryt de klassiske reglene og start en ny bevegelse ved å skape en ultramoderne stil.

Se ringene i stilen "Design Solitær" 
Perle

Perle: Ser du på deg selv som en trendsetter og liker å skille deg ut? Da venter disse fantastiske perleringene på deg. Den tidløse og elegante skjønnheten til perlen vil være hos deg for alltid, og legger til et sofistikert utseende. Du kan kombinere perler med fargede edelstener eller en klassisk diamant.

Se ringene i stilen "Perle" 

Hvilken sten bør jeg velge?

Stenfargen avhenger veldig av personlig preferanse, og det er svært viktig å velge riktig sten. Utforsk den hemmelige betydningen av edelstener for å gjøre forlovelsesringen ekstra spesiell.

Diamant

Diamant: Den rene skjønnheten og uskylden til diamanten vil ta pusten fra deg. Den fantastiske glitrende og tidløse skjønnheten har blitt brukt av kvinner i århundrer. Den enkle og uskyldige skjønnheten i diamanter, vil garantert gjøre forlovelsesringen din veldig spesiell.

Se forlovelsesringene med diamant 
Sort Diamant

Sort Diamant: Modig og ekstraordinær... Det solide utseendet og det sterke ønsket om sort fargetone symboliserer stabilitet. Dersom du har en eksepsjonell stil, vil svart diamant definitivt gjøre deg glad med sitt mystiske utseende. Hvis du har et moderne eller sofistikert utseende, vil denne tidløse, fasjonable fargen legge til tillit og stil til sjelen din.

Se forlovelsesringene med sort diamant 
Emerald

Smaragd: Vi kaller på alle vårelskere! Den unike og dype grønnfargen er symbolet på kjærlighet og gjenfødelse. Vi kaller på alle kunstnerne og kreative folkene, fordi en forlovelsesring med smaragd vil helt klart være favoritten deres! Smaragd er også symbolet på et lykkelig og vellykket ekteskap.

Se forlovelsesringene med smaragd 
Safir

Safir: Den svært mettede blå tonen symboliserer lojalitet og tillit. Den fantastiske dype blåfargen skaper en utrolig sjarm og en rolig følelse med den vannaktige følelsen sin og den dype havblå fargen. Er du en person med tillit og styrke, så er dette stenen for deg.

Se forlovelsesringene med safir 
Rubin

Rubin: Sterke følelser og de vakreste stormer av kjærlighet... Rubin gir forlovelsesringen din lidenskap og kongelighet. Den dype røde vibrasjonen skaper rikdom og vesentlig skjønnhet. Hvis du har en ambisiøs og utadvendt personlighet, er rubin definitivt noe for deg. Det er symbolet på ubetinget kjærlighet og ekte lidenskap.

Se forlovelsesringene med rubin 
Hvit Safir

Hvit Safir: Dersom du beskriver deg selv som adelig, stilig og mystisk, så er denne fargeløse og tidløse elegansen noe for deg. Hvis du har en indre harmoni og tar med denne med deg hvor enn du går, da er hvit safir et perfekt valg.

Se forlovelsesringene med hvit safir 
Ametyst

Ametyst: Det mystiske lilla utseendet har en veldig høy energi og skaper en flott kombinasjon med hvitt gull, palladium eller platina. Hvis du liker et sterkt og moderne utseende, kan du sjekke ametyst kolleksjonen vår.

Se forlovelsesringene med ametyst 
Citrin

Citrin: Dersom du har høy energi, da må du velge den lyse glansen av citrin. Fargetonen er som en gave fra solen og gjør uttrykket ditt dristig og sterkt. Hvis du har en optimistisk og sosial karakter, vil denne grasiøse stenen løfte opp personligheten din.

Se forlovelsesringene med citrin 
Blå Topas

Blå Topas: Hvis du liker lyse og sterke nyanser av blå, vil blå topas legge til ekstra oppmerksomhet på forlovelsesringen din. Den unike glansen vil få alle til å snu seg mot deg, og den forførende blå glansen vil være symbolet på lojaliteten din.

Se forlovelsesringene med blå topas 
Granat

Granat: Den mest elegante røde nyansen, som skaper en veldig intens og sterk uttalelse. Det er fargen for liv og vitalitet, så om du har veldig høy livsenergi, en stor kjærlighet for livet og støtter det med evige kjærlighet, så er granat den riktige stenen for deg. Granat er en livslang romanse for din sanne kjærlighet.

Se forlovelsesringene med granat 
Peridot

Peridot: Om du liker grønne fargetoner, så vil du bli fanget av eventyrmakten og lysrefleksjonen til peridot. Jordtonen vil minne deg om naturen og dens ufattelige skjønnhet. I tillegg har den et hemmelig budskap mellom deg og din elskede, som er "Jeg stoler på deg, og elsker deg".

Se forlovelsesringene med peridot 
Akvamarin

Akvamarin: Den fantastiske blå fargen og lysstyrken i dyp blå nyanse skaper en perfekt match med hvilken som helst metallfarge. Det iøynefallende friske utseendet gjør at du vil elske den elegante skjønnheten. Denne tropiske stenen uttrykker kjærligheten din.

Se forlovelsesringene med akvamarin 
ildopal

ildopal: Den dype oransje fargen har en sterk vibrasjon av nyanser, og det minner oss om en romantisk solnedgang på kysten. Den høye energien gir en positiv stemning til sjelene våre. Den er også symbolet på varig lykke og passer til kreative drømmere. Hvis du følger drømmene dine og er positiv hele tiden, uansett hvor du er, så vil en forlovelsesring med ildopal bli din største fan.

Se forlovelsesringene med ildopal 
Grønn Ametyst

Grønn Ametyst: Den lyse grønne fargetonen er symbolet på fornyelse. Og dersom du liker et fantastisk, men sjeldent utseende, så er den grønne ametysten et veldig godt alternativ for deg. Det nye kapitlet i livet ditt, som også er en ny begynnelse. Hvis personligheten din alltid gleder seg over nye utfordringer, passer den grønne ametysten deg veldig bra, med sin vakre sjeldne fargetone og betydningen den bærer.

Se forlovelsesringene med grønn ametyst 
Grønn Turmalin

Grønn Turmalin: Dersom du har en gledelig og lekende sjel, og hvis du balanserer omgivelsene dine, vil den grønne nyansen av grønn turmalin fullføre karakteren din. Feir det største øyeblikket i livet ditt med en forlovelsesring i grønn turmalin.

Se forlovelsesringene med grønn turmalin 
Rosa Turmalin

Rosa Turmalin: Den romantiske, men lyse vibrasjonen av rosa vil fange deg ved første blikk. Det er fargen til ren kjærlighet og den søteste rosa tonen du noensinne kan finne. Har du en fancy og pen stil, så kan en forlovelsesring med rosa turmalin tilby mye! Det er også en konstant påminnelse om din dype kjærlighet.

Se forlovelsesringene med rosa turmalin 
Rosa Kvarts

Rosenkvarts: Den jevne og myke rosa fargen vil gi deg et romantisk utseende. Ikke for mye oppmerksomhet, men lett å gjenkjenne! Den rolige energien av rosenkvarts er som en havn som du alltid vil søke ly hos, akkurat som forholdet ditt. Hvis du er en ekte romantiker, behold romansen i forlovelsesringen din for alltid, med rosenkvarts.

Se forlovelsesringene med rosenkvarts 
Yellow Sapphire

Gul Safir: Flammene og glansen fra den lysegule fargen kommer til å vekke alle sansene dine. Det er på tide å vise den kreative og intellektuelle energien din. Hvis du har en sterk og modig personlighet, kommer de rike gule nyansene til å minne om alle følelsene dine.

Se forlovelsesringene med gul safir 
Røykkvarts

Røykkvarts: Mystikken til stenfargen gir et unikt utseende på forlovelsesringen din. Det gir eieren en naturlig følelse med den varme kaffetonen sin. Den har et jordaktig utseende, og alle naturelskere kan bære denne stenen og hedre moder jord. Ikke altfor prangende, så her er det på tide å plante føttene i bakken!

Se forlovelsesringene med røykkvarts 
Røykkvarts

Tanzanitt: Denne enestående edelstenen er veldig unik. Og dersom du liker sjeldne, vakre og iøynefallende smykker, så er tanzanitt valget for deg. Den dype og rike fargeskyggen vil utgjøre en stor forskjell på forlovelsesringen din. Det er veldig søtt med noe unikt, og den fantastiske fargetonen er bare helt magisk. Liker du det ekstraordinære, så vil tanzanitt forbløffe deg og din elskede.

Se forlovelsesringene med tanzanitt