Laster...

Guide For Forlovelsesringer

Guide For Forlovelsesringer

Hvor mye bør jeg bruke?

En forlovelsesring er kjøpt en gang i livet, så den er veldig unik og spesiell for kjøperen og mottakeren. Planlegger du å bruke 1 månedslønn, 2 måneders lønn eller mer? Sannheten er at budsjettet for forlovelsesring er svært relativt, og det har ingen regler, men forskjellige forventninger. For det første kan du opprette et budsjett og deretter vurdere stilen, smaken og personligheten. Etter å ha sett på design, valg av sten og metall, sjekk prisene og finn de alternative stilene som kommer nærmest det beløpet som du hadde planlagt. Diamanter er alltid det beste valget med sterk og kraftig levetid, men selvfølgelig, siden det er veldig sjeldent og unikt, må du huske på at forlovelsesringer med diamant vil være ett hakk over standarden med sine priser. Den økonomiske situasjonen, partnerens forventning og meningsfullhet av ringen er de viktigste faktorene som du må fokusere på. Etter budsjettplanleggingen, bla gjennom stilene og finn den mest passende brikken mens du vurderer hennes individuelle stil. Uansett prislapp, hvis du allerede har bestemt deg om prisklassen, så er den største utfordringen å velge det beste designet. Du må være sikker på at du vil få akkurat det hun ønsker og hva du har råd til. Derfor, i stedet for å omgi deg med myter, lytt til din indre stemme og finn den beste forlovelsesringen til din elskede som vil gjøre henne lykkelig for alltid.

Hvilket metall bør jeg velge?

Guide For Forlovelsesringer

Dette er et svært personlig valg fordi hver kvinne har en annen stil, så først og fremst må du vurdere hennes smak, hennes antrekk og være oppmerksom på smykkets design og farger. Om hun foretrekker klassisk, kan tidsløs gult gull være det beste valget. På en annen side, hvis hun liker moderne design, kan hvitt gull være veldig egnet for henne. Platina er et godt valg hvis hun bærer ringen hver dag, og har et aktivt liv. Palladium passer perfekt til hennes følelser med sin lette vekt. Om hun er en romantisk prinsesse, vil den varme rosa tonen av rosegull gjøre henne veldig glad.

Hvilken stil bør jeg velge?

Hvilken stil bør jeg velge? (Vi vil ikke anbefale klassisk solitaire. Vi vil gå gjennom unike stiler som sidestener, halo.. osv.) Ringstilen viser din personlige smak og er et fysisk bevis på din unike stil, og derfor vet alle smykkedesignere og merkenavn viktigheten av bredt utvalg for å møte mange forskjellige utseende.

Solitaire Pave

Solitaire Pave: Hvis du foretrekker den klassiske og minimalistiske stilen, vil en enkel, men glitrende solitaire-pave-stil passe deg. De små metallperlene og prongene legger til en ekstra glans til stenen og fremhever midtstenen perfekt. Du kan oppnå en moderne eller vintage stil i henhold til din smak med en solitaire pave.

Se Solitaire Pave Stil Ringene 
Halo

Halo: Følger du moten og tilpasser din stil deretter, men også delikat? En stil av halo må være ditt valg. Halo design skaper et større midtsten utseende og forbedrer glansen med sidestener.

Se Halo Stil Ringene 
Rosett

Rosett: Liker du elegante og vakre blomstermodeller, men samtidig også en tilhenger av design som snur blikkene? Rosettkolleksjonen hjelper deg med å få et unikt utseende med mange dimensjoner. Hvis du har små og elegante hender eller fingre, presenterer de milde modellene et grasiøst utseende.

Se Rosett Stil Ringene 
Exclusive

Eksklusiv: Hvis du er eventyrlysten, kreativ og friluftsmenneske, vil den eksklusive kolleksjonen imøtekomme alle dine forventninger. Vi vet at skjønnheten står i detaljene, de delikat utformede designene vil bidra til å vise fremtredelsen av midtstenen.

Se Eksklusiv Stil Ringene 
Tension

Tension: Hvis et moderne og nyskapende utseende er beskrivelsen av din stil, vil det unike utseendet og fortryllende lysrefleksjonen av tensiondesign med minimal metallomgivelse passe deg helt utmerket.

Se Tension Stil Ringene 
3 & 5 Stener

3 & 5 Stener: 3 stei forlovelsesring stil er symbolet på fortid, nåtid og fremtid, så budskapen til den er tidløs og evig. Sidestenene kan være enten i samme stenstørrelse eller kan være mindre enn midtstenen. Hvis du liker glansfulle modeller, kan 5 stens ring stil være ditt valg fordi design gir maksimal glans og en iøynefallende lys refleksjon.

Se 3 & 5 Stens Stil Ringene 
Side Stone

Side Stone: Er alt du vil ha, mer glød og mer glans for din stil? Hvis du liker å være en stjerne og elsker å snu hodene rundt deg, er det sidesten valget akkurat for deg. Det oppsiktsvekkende utseendet fører øynene mot midtstenen og skaper en merkbar glans på deg.

Se Sidesten Stil Ringene 
Design Solitaire

Design Solitaire: Hvis utradisjonelle og unike stilarter er attraktive for deg, vil den moderne berøringen av design-solitaire-kolleksjonen tillate deg å lage din ideelle modell. Bryt de klassiske reglene og start en ny bevegelse ved å skape en ultramodern stil.

Se Design Solitaire Stil Ringene 
Perle

Perle: Hvis du er en trendsetter og alltid velger å skille deg ut, venter disse fantastiske perleringene på deg. Den tidløse og elegante skjønnheten til perlen vil være ved siden av deg for alltid og vil legge til et sofistikert utseende. Du kan kombinere perler med fargede edelstener eller en klassisk diamant.

Se Perle Stil Ringene 

Hvilken sten bør jeg velge?

Stenfargen spiller en stor rolle i din personlige preferanse, og det er svært viktig å velge riktig sten. Utforsk den hemmelige betydningen av edelstener for å gjøre forlovelsesringen ekstra spesiell.

Diamant

Diamant: Den rene skjønnheten og uskylden til diamanten vil ta pusten fra deg. Den fantastiske glitrende og tidløse skjønnheten har blitt brukt av kvinner i århundrer. Den enkle og uskyldige skjønnheten i diamanter vil garantert gjøre forlovelsesringen din veldig spesiell.

Se Diamant Forlovelsesringene 
Sort Diamant

Sort Diamant: Modig og ekstraordinær... Det solide utseendet og det sterke ønske om sort fargetone symboliserer stabiliteten. Hvis du har en viss eksepsjonell stil, vil svart diamant definitivt gjøre deg glad med sitt mystiske utseende. Hvis du har et moderne eller sofistikert utseende, vil denne tidløse, fasjonable fargen legge til tillit og stil til din sjel.

Se Forlovelsesringene Med Sort Diamant 
Emerald

Emerald: Vi kaller på alle vårelskere her! Den unike og dype grønnfargen er symbolet på kjærlighet og gjenfødelse. Vi kaller på alle kunstnerne og kreative folkene her fordi forlovelsesring med smaragd vil være deres favoritt! Emerald er også symbolet på et lykkelig og vellykket ekteskap.

Se Forlovelsesringene Med Smaragd 
Safir

Safir: Den svært mettede blå tonen er betydningen av lojalitet og tillit. Den fantastiske dype blåfargen skaper en utrolig sjarm og en rolig følelse med sin vannaktige følelse og dyp havblå farge. Hvis du har tillit og styrke, er dette din sten.

Se Forlovelsesringene Med Safir 
Rubin

Rubin: Sterke følelser og de vakreste kjærlighetsstormene... Rubin gir forlovelsesringen din lidenskap og kongelighet. Den dype røde vibrasjonen skaper rikdom og en vesentlig skjønnhet. Hvis du har en ambisiøs og utadvendt personlighet, er rubin definitivt for deg. Det er symbolet på ubetinget kjærlighet og ekte lidenskap.

Se Forlovelsesringene Med Rubin 
Hvit Safir

Hvit Safir: Hvis det adelige, stilige og mystiske beskriver deg, er denne fargeløse og tidløse elegansen akkurat for deg. Hvis du har en indre harmoni og tar med denne harmonien til uansett hvor du går, er hvit safir et perfekt valg.

Hvit Safir Sapphire Se Forlovelsesringene Med  
Ametyst

Ametyst: Det mystiske lilla utseendet har en veldig høy energi og skaper en flott kombinasjon med hvitt gull, palladium eller platina. Hvis du liker et sterkt og et moderne utseende, kan du sjekke vår Ametyst kolleksjon.

Se Forlovelsesringene Med Ametyst 
Citrin

Citrin: Hvis du har høy energi, må den lyse glansen av citrin være ditt valg. Fargetonen er som en gave fra solen og gjør ditt uttrykk dristig og sterk. Hvis du har en optimistisk og sosial karakter, vil denne grasiøse stenen løfte opp din personlighet.

Se Forlovelsesringene Med Citrin 
Blå Topas

Blå Topas: Hvis du liker lyse og sterke blå nyanser, vil blå topas legge ekstra oppmerksomhet på forlovelsesringen din. Den unike glansen vil tiltrekke alle blikkene mot deg og den forførende blå glansen vil være symbolet på din lojalitet.

Se Forlovelsesringene Med Blå Topas 
Granat

Granat: Den mest elegante røde nyansen skaper en veldig intens og sterk uttalelse. Det er fargen på liv og vitalitet, så om du har en veldig høy livsenergi, en stor kjærlighet for livet og støtte den med din evige kjærlighet, så er granat den riktige stenen for deg. Garnet er en livslang romantikk for din sanne kjærlighet.

Se Forlovelsesringene Med Granat 
Peridot

Peridot: En eventyrmakt og lysrefleksjonen vil fange deg hvis du liker grønne fargetoner. Jordtonen vil minne deg om naturen og dens ufattelige skjønnhet. Det har også en hemmelig melding mellom deg og din elskede, som er "Jeg stoler på og elsker deg".

Se Forlovelsesringene Med Peridot 
Akvamarin

Akvamarin: Den fantastiske blå fargen og lysstyrken i dyp blå nyanse skaper en perfekt match med hvilken som helst metallfarge. Det iøynefallende friske utseendet gir deg et jevnt øyeblikk med sin elegante skjønnhet. Den tropiske havblå er uttrykket for din kjærlighet.

Se Forlovelsesringene Med Akvamarin 
ildopal

ildopal: Den dype oransje fargen har en sterk vibrasjon av nyanser, og det minner oss om den romantiske solnedgangstiden på kysten. Den høye energien gir en positiv stemning til våre sjeler. Det er også symbolet på varig lykke og passer til kreative drømmere. Hvis du følger dine drømmer og er en positiv til enhver tid uansett hvor du er, vil en forlovelsesring med ildopal bli din største tilhenger.

Se Forlovelsesringene Med Ildopal 
Grønn Ametyst

Grønn Ametyst: Den lyse grønne fargetonen er symbolet på fornyelse, og hvis du liker en fantastisk, men sjelden utseende, er den grønne ametysten et veldig godt alternativ for deg. Det nye kapitlet i idtt liv som også er en ny begynnelse. Hvis din personlighet alltid gleder seg over de nye utfordringene, passer den grønne ametysten deg veldig bra med sin vakre sjeldne fargetone og betydningen den bærer.

Se Forlovelsesringene Med Grønn Ametyst 
Grønn Turmalin

Grønn Turmalin: Hvis du har en gledelig og lekende sjel og hvis du balanserer omgivelsene dine, vil den grønne nyansen av grønn turmalin fullføre din karakteren. Feire det største øyeblikket i livet ditt med en grønn turmalin forlovelsesring.

Se Forlovelsesringene Med Grønn Turmalin 
Rosa Turmalin

Rosa Turmalin: Den romantiske, men lyse vibrasjonen av rosa vil fange deg ved første blikk. Det er fargen til ren kjærlighet og den søteste rosa tonen du noensinne kan finne. Hvis du har en fancy og pen stil, tilbyr rosa turmalin forlovelsesring mye! Det er også en konstant påminnelse om din dype kjærlighet.

Se Forlovelsesringene Med Rosa Turmalin 
Rosa Kvarts

Rosa Kvarts: Den jevne og myke rosa fargen vil skape et romantisk utseende på deg. Ikke for mye oppmerksomhet, men lett å gjenkjenne! Den rolige energien av rosa kvarts er som en havn som du alltid vil søke ly hos, akkurat som ditt forhold. Hvis du er en ekte romantiker, hold dette vakre øyeblikket i forlovelsesringen for alltid med en rosa kvarts.

Se Forlovelsesringene Med Rosa Kvarts 
Yellow Sapphire

Gul Safir: Flammene fra den lysegule fargen kommer til å vekke alle dine sanser med sin glans. Det er på tide å vise din kreative og intellektuelle energi. Hvis du har en sterk og modig personlighet, kommer den rike gule nyanser til å minne om alle dine følelser.

Se Forlovelsesringene Med Gul Safir 
Røykkvarts

Røykkvarts: Mystikken til stenfargen vil gi et unikt utseende på forlovelsesringen din. Det gir eieren en naturlig følelse med sin varme kaffetone. Den har et jordaktig utseende, slik at alle naturelskere kan bære denne stenen og hedre moder jord. Ikke altfor prangende fordi det på tide å plante føttene på bakken!

Se Forlovelsesringene Med Røykkvarts 
Røykkvarts

Tanzanitt: Denne enestående edelstenen er veldig unik, og hvis du liker sjeldne, vakre og iøynefallende smykker, må tanzanitt være ditt valg. Den dypere og rikere fargeskyggen skaper en stor forskjell på forlovelsesringen din. Det unike er veldig søt og den fantastiske fargetonen er magisk. Hvis du liker det ekstraordinære, vil tanzanitt forbløffe deg og din elskede.

Se Forlovelsesringene Med Tanzanitt