Gratis frakt

  60 dagers returgaranti

 
   

Smykker

ANBEFALTE PRODUKTER FOR DEG
boderUTFORSK VIDERE
 • Armbånd

  Armbånd
  Bare med en enkel touch, kan du være mer velkledd ... Liv opp dine armbånd ved hjelp av ulike edelstener og sådan gjør siste finpussen!

 • Knude Ringe

  Knude Ringe
  Noen ganger er noen få fine punkter nok til å gjenskape din stil og oppførsel. Se på vår knokering kategori for små og drømmeaktige ringer som er designet for din stil.

 • SMYKKER MED FARGEDE DIAMANTER

  SMYKKER MED FARGEDE DIAMANTER
  Overdådig og elegant ... perfekt egnet for dine unike lidenskaper. Velg ekstraordinær og bla gjennom vår kolleksjon av smykker med fargede diamanter!

 • INITIAL & NAVN SMYKKER

  INITIAL & NAVN SMYKKER
  Et smykke blir til noe helt spesielt nåt det er inngravert med dine initialer eller ord som forteller dine følelser.

 • Ankelkjede

  Ankelkjede
  Et lukseriøst smykke som vil gi din stil en engleaktig detalj. Blad igjennom vår kolleksjon av ankelkjeder og skjem deg bort med et nydelig smykke...

 • ENKEL DESIGN SMYKKER

  ENKEL DESIGN SMYKKER
  Om du verdsetter enkelthet i ditt liv, vil GLAMIRA's Enkel Design Smykker hjelpe deg med å redefinere din stil.

 • kolleksjon

  kolleksjon
  Perler, Emalje design og Dobbel Anveldelse ringer - alt du trenger for å realisere dine smykkedrømmer! Glem det ordinære, bla gjennom våre kolleksjoner og nøy deg med en unik stil.

 • NESE PINS

  NESE PINS
  Nese pins, designet stilfullt for å glede mote elskere og deres høyeste ønsker! Gjør en forandring og velg et unikt smykke som blir stadig mer populær for folk i alle aldre.

 • Brosje

  Brosje
  Enten for din mor, en kjær venner eller kjæreste; marker din kjærlighet! En brosje er det ultimate kjedet å gi noen som en uforglemmelig nytelse.

 • DESIGN DITT SMYKKE!

  DESIGN DITT SMYKKE!
  Hvis du ikke finner dine drømmesmykker i butikken, har du kommet til riktig sted! GLAMIRA kan skreddersy den stilen du leter etter.

SMYKKER

Smykker har makt til å materialisere ulike følelser og kan få deg til å føle deg spesiell og unik. De er derfor også hovedelementet når man vil skape en individuell stil som passer til enhver anledning.

Med et bredt utvalg luksuriøse smykker av høy kvalitet, oppfordrer GLAMIRA deg til å åpne ditt sinn og bringe inn verdighet og godhet, i tillegg til et frisk pust av glede, i ditt liv. Enten det er smykker til kvinner, menn eller barn du er ute etter, kan du oppdage våre spesialdesignede modeller i form av sjarmerende ringer, øredobber, halskjeder og graverte smykker-- laget av gult, rosé eller hvitt gull, sølv og mange andre populære materialer! Det uendelige utvalget av smykkemodeller passer til enhver smak så vel som ethvert budsjett og vil garantert appellere til alle. GLAMIRA hjelper deg også med å legge litt farge til dine smykker og fortryller deg med edle- og fargerike stener som ametyst, peridot, tanzanitt og akvamarin. Du kan finne halskjeder som vil forbli trofaste smykker ved mange spesielle anledninger; den unike ringen som vil illustrere din kjærlighet og forpliktelse til din kjære, eller et par øredobber for legge til et elegant og særegent preg. u Alt dette, kan du finne på vår hjemmeside.

I tillegg, kan du gi din kjære uforglemmelig glede hos GLAMIRA. Med

Personalized jewellery

kan du bygge spennende smykker med smykkestener som spenner fra de fire store (diamant, rubin, smaragd og safir) til Swarovski krystaller og andre steiner, metaller og ulike karat. Alle disse er perfekte gave-valg som kan nytes en hel livstid. Hos GLAMIRA er du kun begrenset av din egen fantasi!