Gifteringer

3326 Produkter [i]
Gifteringer

Gifteringer

Gifteringer
Brudesett

Brudesett

Brudesett

Eternity

Eternity
Eternity
/
Hurtig Filter
Velg Metall Metall Metall
Metall
Farge
Farge Farge
  • Filter Filter Fleree
    Filter
FLERE RINGER
Gifteringer

Gifteringer

Gifteringer
Brudesett

Brudesett

Brudesett

Eternity

Eternity
Eternity
Rutenett 
Sett som stigende rekkefølge
Vare 1 til 30 av totalt 3326
per side
  • Sorter etter
  • Filter
    Avansert
3326 produkter som kan personliggjøres er funnet. [i]
Stiler
Sten
Metall
Farge
Karat
Filter
Avansert
Loading... Laster Flere Resultater...
Rutenett 
Sett som stigende rekkefølge
Vare 1 til 30 av totalt 3326
per side

Skap deres gifteringer på nett- GLAMIRAs personlige gifteringer

Gifteringen - et symbol på at to som elsker hverandre blir én; en perfekt sirkel som symboliserer evigvarende kjærlighet. Gifteringene blir deres faste følgesvenner som minner begge på løftene om evig troskap. Å velge gifteringer er det viktigste, og vanligvis det morsomste, i forberedelsene til den store dagen. Valget bør imidlertid tas på alvor, fordi dette spesielle kjærlighetssymbolet som plasseres på fingeren din av din elskede på bryllupsdagen, er med deg resten av livet. Den unike gifteringen du velger bør bety like mye for deg på 10-, 20- og 30-års jubileet som den gjør nå – og enda litt til.
Stil og valg av materiale utgjør gjerne forskjellen på hvor tidløs gifteringen er; derfor kommer gifteringene (og alle andre ringer) fra GLAMIRAs i et utvalg av legeringer, former og farger; alle fremstilt av førsteklasses materialer for å vare og bli verdsatt gjennom et langt liv. Vårt utvalg av gifteringer har ensfarget gull-, platina- og hvitt gull gifteringer, ringer i titan , rustfritt stål eller

sølvringer

, og elegante komposisjoner som er både to- og trefarget. Du vil finne alle slags gifteringer her i vår nettkatalog hvor du kan velge den eneste gifteringen som alltid kommer til å være «deg». For at du skal slippe å spørre deg selv «Hva tenkte vi når vi valgte denne?» når du ser ned på gifteringen ti år etter bryllupet, tilbyr GLAMIRA ringer – i forhold til både smak og pris – som vil vare og som ikke lar seg feste ved noen spesiell epoke i motehistorien. Du kommer til å bli skjemt bort av utvalget, enten du er ute etter en tidløs og klassisk ring, en enkel ring, eller en modell som virkelig spragler. I tillegg er mange dameringer besatt med diamanter eller kubikk zirkona. Ringen skal tross alt sitte livet ut! Vi hjelper deg å finne riktig størrelse. Bla gjennom vårt store utvalg med gifteringer og finn din ring med en tidløs appell.