Laster...

Betalingsmetoder

Kredittkort

KREDITTKORT

Du kan foreta din betaling med kredittkortet ditt (MasterCard, Visa, American Express, Diners Club International, JCB) for å bestille. Vi garanterer at alle transaksjoner på vår nettside er sikre og kredittkortinformasjonen din ikke er lagret på vårt system.

KR 0.00

PayPal

PayPal

Hvis du ønsker å betale ved å bruke "PayPal", velg det som betalingsmåte, og du blir automatisk overført til PayPal-siden. Hvis du har en eksisterende PayPal-konto, kan du logge inn med brukerdataene dine for å bekrefte betalingen. Hvis du ikke har en PayPal-konto, kan du registrere deg og fortsette med betalingen.

KR 0.00

Bankoverføring Glamira

Bankoverføring Glamira

Du kan betale ved å overføre betalingsbeløpet til vår bankkonto. Etter at du har bestilt bestillingen, vil du motta en e-post med bankkontoinformasjonen for å overføre beløpet. Vær oppmerksom på at det kan ta opptil 2 til 3 virkedager, for betalingen din vil vises i vår konto, avhengig av banken din. Din bestilling vil kun bli behandlet ved mottak av betaling. GLAMIRA er ikke ansvarlig for kostnadene for eventuelle ekstra bankavgift.

Vennligst vær sikker på at du legger til bestillingsnummeret ditt i betalingsopplysningene.

Detaljer om bankkonto:

Eier: GLAMIRA NORGE AS
Kontonummer: 6351.05.27129
IBAN: NO3863510527129

KR 0.00

KLARNA-faktura

KLARNA-faktura

Klarna gjør det mulig å motta varene dine først og betale senere. Med denne metoden trenger du ikke registrere eller logge inn; alt du trenger å gjøre er å skrive inn navn, adresse og fødselsdato. Etter det ,foretas en kredittsjekk og Klarna betaler beløpet. Du har 14 dager til å betale dette beløpet til Klarna.

KR 0.00

Klarna Slice it

Klarna Slice it

Betaling med Klarna lar deg dele opp kjøpet over tid. Når du har valgt betalingsalternativet som fungerer best for deg og godtatt vilkårene, vil du umiddelbart finne ut om du er godkjent. Hvis ja, fullfører du kjøpet, og beløpet vil bli lagt til i din månedlige uttalelse.

KR 0.00

Vipps

Vipps

Vipps er tilgjengelig for personer over 15 år med norsk fødselsnummer, mobilnummer, kontonummer og betalingskort. Vipps lar brukerne betale til mottagers telefonnummer i stedet for kontonummer.

KR 0.00

TRUSTLY

TRUSTLY

Når du velger denne betalingsmetoden, får du en liste over hva Trustly tilbyr av bank alternativer. Etter at du har valgt banken din, blir du bedt om å logge inn og bekrefte betalingen din med din foretrukne godkjenningsmetode.

KR 0.00