Laster...

Betalingsmetoder

Kredittkort

KREDITTKORT

Du kan bruke kredittkort (MasterCard, Visa, America Express etc.) når du bestiller hos oss. Vi garanterer at alle transaksjoner på nettsiden vår er sikret og at kredittkortdata ikke lagres i våre systemer.

KR 0.00

PayPal

PayPal

Om du velger å betale med "PayPal", så blir du automatisk overført til PayPal sine sider. Om du allerede har en konto hos PayPal, så kan du logge deg inn og bekrefte betalingen. Om du ikke har en konto hos PayPal, så kan du registrere deg først, og deretter fullføre betalingen.

KR 0.00

KLARNA-faktura

KLARNA-faktura

Klarna gjør det mulig å motta varene dine først og betale senere. Med denne metoden trenger du ikke registrere eller logge inn; alt du trenger å gjøre er å skrive inn navn, adresse og fødselsdato. Etter det ,foretas en kredittsjekk og Klarna betaler beløpet. Du har 14 dager til å betale dette beløpet til Klarna.

KR 0.00

Klarna Slice it

Klarna Slice it

Betaling med Klarna lar deg dele opp kjøpet over tid. Når du har valgt betalingsalternativet som fungerer best for deg og godtatt vilkårene, vil du umiddelbart finne ut om du er godkjent. Hvis ja, fullfører du kjøpet og beløpet legges til i det månedlige trekket ditt.

KR 0.00

Vipps

Vipps

Vipps er tilgjengelig for personer over 15 år med norsk fødselsnummer, mobilnummer, kontonummer og betalingskort.

KR 0.00

TRUSTLY

TRUSTLY

Når du velger denne betalingsmetoden, får du en liste over hva Trustly tilbyr av bank alternativer. Etter at du har valgt banken din, blir du bedt om å logge inn og bekrefte betalingen din med din foretrukne godkjenningsmetode.

KR 0.00