Viktig Meddelelse om Covid-19 Viktig Meddelelse om Covid-19

 
   

Betalingsmetoder

Kredittkort

KREDITTKORT

Du kan foreta din betaling med kredittkortet ditt (MasterCard, Visa, American Express, Diners Club International, JCB) for å bestille. Vi garanterer at alle transaksjoner på vår nettside er sikre og kredittkortinformasjonen din ikke er lagret på vårt system.

KR 0.00

PayPal

PayPal

Hvis du ønsker å betale ved å bruke "PayPal", velg det som betalingsmåte, og du blir automatisk overført til PayPal-siden. Hvis du har en eksisterende PayPal-konto, kan du logge inn med brukerdataene dine for å bekrefte betalingen. Hvis du ikke har en PayPal-konto, kan du registrere deg og fortsette med betalingen.

KR 0.00

Bankoverføring Glamira

Bankoverføring Glamira

Du kan betale ved å overføre betalingsbeløpet til vår bankkonto. Etter at du har bestilt bestillingen, vil du motta en e-post med bankkontoinformasjonen for å overføre beløpet. Vær oppmerksom på at det kan ta opptil 2 til 3 virkedager, for betalingen din vil vises i vår konto, avhengig av banken din. Din bestilling vil kun bli behandlet ved mottak av betaling. GLAMIRA er ikke ansvarlig for kostnadene for eventuelle ekstra bankavgift.

Vennligst vær sikker på at du legger til bestillingsnummeret ditt i betalingsopplysningene.

Detaljer om bankkonto:

Eier: GLAMIRA NORGE AS
Kontonummer: 6351.05.27129
IBAN: NO3863510527129

KR 0.00