Laster...

Giftering Guide

Hvordan velge metall?

COLOURED DIAMOND EDUCATION

Ulike metaller kommer i forskjellige farger, utseende, holdbarhet, styrke og pris.

Gold: Gull har alltid vært et klassisk og et tidløst valg for gifteringer. Det naturlige varme utseendet og den vakre glansen gjør gullringen romantisk og et ønsket metall. Gull er et målbart metall i karat og har 24 deler. Rent gull er målt som 24kt gull og det er for mykt å produsere et smykke, så det må blandes med andre metaller for å danne ringen. 18 karat gull inneholder 75% rent gull, 14 karat gull inneholder 58,5% rent gull og 9 karat gull inneholder 37,5% rent gull. Hardheten og holdbarheten av gull varierer avhengig av karat, så i henhold til dine preferanser kan du velge karat du ønsker.
Gull Gifteringer 

Palladium: Som et medlem av platina-familien har palladium en veldig fin naturlig sølv-hvit fargetone. Det hvite og glansfulle metallet gir et rikt utseende. Dens holdbarhet er høy og dette gjør palladium ringen til et smykke med veldig lang holdbarhet. Den største fordelen med palladium er den lette vekten. Så for de store designene er palladium et godt alternativ. I tillegg til dette er palladium en av de sjeldneste edelmetallene i verden, slik at dets unike og lang levetid gjør det veldig spesielt.
Palladium Gifteringer 

Platina: Det mest prestisjefylte metallet til en giftering er definitivt Platina. Platina har en meget høy holdbarhet, så det føles tyngre enn andre metaller. Det er 30 ganger sjeldnere enn gull og 40% tyngre enn 14K gull. Tetthet, renhet og sjeldenhet gjør platin ringen ekstremt verdifull og en beskytter. Dette gjør at platina ingen varer i årevis. Dessuten er den satin blå og har vakker myk hvit nyanse og et fantastisk naturlig utseende.
Platina Gifteringer 

Sølv: Den lyse hvitgrå glansen av sølv er som en måne refleksjon på havet. Lyset av dette vakre metallet matcher perfekt med hvilken som helst edelsten. Sølv er også veldig myk å være utformet, slik at det er legert med andre metaller for å øke holdbarheten. 925 sølv inneholder 92,5% rent sølv, og dette gir en vakker utstråling og en naturlig glans til ringen. Sølvets slående glans er veldig attraktivt med sitt moderne utseende.
Sølv Gifteringer 

Hvordan velge farge?

Farge er et attributt som kan relateres med stil. Viktig å trekke oppmerksomheten på, at hvis personen som skal ha smykker allerede har andre stykker, kan farger matches for å gå godt sammen. På en annen side symboliserer forskjellige farger forskjellige inntrykk.
Gult gull

Gult gull: Det varme utseendet på gult gull ønsker deg velkommen med sollysets lysstyrke. Det er en klassisk men likevel moteriktig og den lyse effekten varer over tid. Den naturlige, vakre glitrende gule fargen passer perfekt til enhver stil og er perfekt for klassiske elskere fordi den aldri har gått ut av stil. Det konstante skinnende utseendet er for hele livet, akkurat som ditt ekteskap. Den tidløse kvaliteten vil være på fingeren for alltid.
Gult Gull Gifteringer 

Hvit gull

Hvit gull:Hvite gullets hvithet gir den et moderne og unikt utseende. Dens holdbarhet er sterkere, og det er et godt alternativ hvis budsjettet ditt er begrenset. Hvit gull gir en kul og sofistikert glans, og dens popularitet fortsetter år etter år. Det reflekterende utseendet på overflaten gir en original og en elegant luksus. Det futuristiske, moderne og nydelige utseendet viser din selvtillit.
Hvitt Gull Gifteringer 

Rosegull

Rosegull: Den lyse og stilige rosa tonen er veldig populær med sin myke og elegante utseende. Kobberlegeringen gir metallet en vakker rosa nyanse, og denne trenden blir mer populør for hver dag som går. Rosegull representerer kjærlighet med sin romantiske appell, gir et feminint utseende og kobber gir holdbarhet til metallet. Vintage stil gifteringer ser bra ut fordi den fortryllende skjønnheten gir virkelig en fantastisk appell for hver ring stil.
Rosé Gull Gifteringer 

Hvordan velge "finish"?

Polert

Polert

Vertical Silkematt (Matt)

Vertical Silkematt (Matt)

Horisontal Silkematt (Matt)

Horisontal Silkematt (Matt)

Tråd Børstet (Ismatt)

Tråd Børstet (Ismatt)

Sandblåst

Sandblåst

Polert: Ringer med polert finish er de mest kjente klassikerne og er svært vanlige i smykkeverdenen. Den har en skinnende og reflekterende effekt. Hvis du vil ha et iøynefallende smykke, er polert overflate et utmerket alternativ med høy refleksjon og speillignende effekt. Lysrefleksjonen er ganske høy med det lyse og skinnende ytre overflaten.

Vertical Silkematt (Matt): Den tidløse vertikale silkematte-finishen gir en belagt pensel-berøring, og det elegante matte utseendet blir stadig mer populært hver dag. Det gjenkjennelige utseendet og glansdiffusjonen skaper en flott overflate look. Børstestrøk utseende dekker overflaten vertikalt langs selve ringen og gir et litt sløvt utseende, men har også en tydelig strekning. Det raffinerte utseendet gir en elegant aura til gifteringen.

Horisontal Silkematt (Matt): Den subtile effekten gir en taktil overflate for horisontal børstet matt finish. Det blir stadig mer populært blant unge par som liker et unikt utseende. Den tunge teksturen gir en fullstendig tilpasset frostet effekt. Denne etterbehandlingen gir en ny spinn og en kul stil for gifteringer. Den horisontale penselstrøken skaper en vakker kontrast med godt polert innside.

Tråd Børstet (Ismatt): Denne finishen er en av de nyeste trendene med sin vakre trådbørstet finish. Forskjellen mellom børstet og trådbørstet er at trådbørstet overflate har dypere merkbare penselmerker, og effektene er økt slik at det gir et jevnt utseende.

Sandblåst: Sandblåst overflate har en ganske merkbar og grov finish. Når du berører overflaten, vil du føle denne finishen ganske så lett. Ringer med sandblåst finish har en litt kornet overflate og gir en teksturert følelse.

Hvordan velge tykkelse?

Bredden og tykkelsen er koblet til hverandre, derfor når du gjør ringbredden bredere, må du også øke tykkelsen.

1.2 mm
1.4 mm
1.6 mm
1.8 mm
2.0 mm

1.2 mm

1.4 mm

1.6 mm

1.8 mm

2.0 mm

1.2 mm: Denne svært delikate tykkelsen er tynn og svært følsom. Hvis du liker et ydmyk, men elegant utseende, er denne tykkelsen ideell for deg. De fineste designene ser bra ut med denne tynne tykkelsen. I tillegg, hvis du liker lette ringer og ikke liker den kraftige følelsen, er denne tykkelsen egnet for deg.

1.4 mm: Denne tykkelsen ser bra ut til klassiske design. Hvis du har en stor og en lys forlovelsesring, er denne tykkelsen ideell for å oppnå en god kombinasjon fordi den ikke påvirker glitrende utseende på forlovelsesringen. Denne tykkelsen støtter også den skinnende effekten og gir ekstra glans.

1.6 mm: Denne tykkelsen er veldig vanlig og er vanligvis foretrukket av par fordi den er ideell for enhver brudekjole stil og ser bra ut på fingeren. Det trekker frem design detaljene veldig bra, og reflekterer også de forskjellige finish effektene perfekt.

1.8 mm: Litt tykkere når du sammenligner med de andre tykkelsene og gir et elegant utseende til stenen i damens giftering og i tillegg økt glans på grunn av den økte tykkelsen. Hvis du liker å føle ringen, med et rent utseende, er denne tykkelsen ideell for deg. 1,8 mm tykkelse gir god støtte og også sikkerhet og holdbarhet med en sterk setting.

2.0 mm: Hvis du har lange fingre, gir denne tykkelsen et flott utseende for å vise skjønnheten i alle stiler. Den dristige tykkelsen gir en sterk støtte. Hvis du liker å vise deg frem og som en delikat, men mer betydelig følelse, er denne tykkelsen svært egnet for deg. 2,0 mm tykkelse er et utmerket valg for optimal støtte og holdbarhet.

Hvordan velge bredden?

Hvis du har små og delikate hender med en liten ringstørrelse, vil et tynt bryllupsbånd se flott ut på fingeren. Den enkle og klassiske stilen ser også bra ut på en giftering med smal bredde. Hvis du vil vise utsmykningen på gifteringen din og se de små detaljene, er det i så fall de middels brede gifteringene et godt alternativ. Hvis du har lange fingre med stor ringstørrelse, er de tykke brede ringene de beste alternativene for deg. Brede gifteringer viser enkle eller detaljerte stiler ganske vakkert fordi de har en større og bredere overflate for små dekorasjoner og gir også en delikat overflate for enkle stiler. Du kan velge samme bredde med forlovelsesringen, eller du kan lage en kontrast og kombinere to forskjellige bredder. En smal en eller en som er bredere? Det er din smak. Det er ditt valg.

2.0 mm
3.0 mm
4.0 mm
5.0 mm
6.0 mm
7.0 mm
8.0 mm
9.0 mm

2.0 mm

3.0 mm

4.0 mm

5.0 mm

6.0 mm

7.0 mm

8.0 mm

9.0 mm

Hvordan velge profil?

Comfort fit

Comfort fit

Flat Band Comfort Fit

Flat Band Comfort Fit

Comfort fit: Denne profilen gjør at innsiden av ringen er litt kuppet med ekstra metall. Det gir lett en klemme over den store knokken når du bærer på fingeren eller tar den av. De avrundede innsiden (der ringen berører fingeren) hjelper ringen å skli. Hvis du har et aktivt liv og tar av gifteringen ditt veldig ofte, må et komfort bredde giftering være ditt ideelle valg. Comfort gifteringer blir tykkere fra midten av ringens innside til ytterkanter og dekker mindre hudoverflate.

Flat Band Comfort Fit: Denne profilens indre overflate har en buet og kuppformet form, men den ytre overflaten har en flat form. Den konvekse kurven bidrar til å bære ringen enkelt, slik at ringen glir perfekt når du bærer den eller tar den av. Det gir en enkel fjerning, men samtidig har den en flat overflate, slik at disse to formene samles i ett design og skaper et unikt og annerledes utseende.