Laster...

ANGRERETT

Benytte angrerett

Ifølge angrerettloven så har du rett til å angre på bestillingen din innen 14 dager etter at bestillingen er levert. For å benytte angreretten må du sende en skriftlig melding (brev, e-post eller faks) til oss om at du ønsker å angre på kjøpet. For å garantere at angreretten blir tatt til følge, så må du sende melding om benyttelse av angrerett, eller returnere produktet innen 14 dager.

Produkt(er) for tilbaketrekking må sendes til:

GLAMIRA.no
GLAMIRA Turkey Office
Yenibosna Merkez Mah. 29 Ekim Cad.
Vizyon Park Ofis Plazalari, Vizyon 4, kat: 6
34197 Bahcelievler
Istanbul, Tyrkia
E-post: service@glamira.no

Konsekvensene av angrerett:

Dersom bruk av angrerett godkjennes, så må alle produkter, tjenester og/eller beløp gitt av hvilken som helst part, returneres og enhver betaling som er reservert, må frigis. Dersom produktet/produktene er skadet etter levering, må kunden betale en kompensasjon. For å unngå å måtte betale kompensasjon, så anbefaler vi at produktet/produktene ikke benyttes på en måte som forminsker dets verdi. Skulle det oppstå et tilfelle der det må betales kompensasjon på grunn av skade på produktet/produktene, så vil dette trekkes fra beløpet som blir refundert.

Retten til å returnere gjelder ikke varer nevnt i §312 d sek 1 BGB. Dette inkluderer:

Produkter som har blitt produsert i henhold til kundens spesifikasjoner, eller som har blitt skreddersydd til kundens spesifikke krav. Produkter som ikke er egnet for returforsendelse på grunn av deres stand. Produkter som kan skades lett, og produkter som har en utløpsdato.