Laster...

Tilbaketrekking

Rett til tilbaketrekking

Du har retten til tilbaketrekking av din bestilling innen 14 dager etter at din bestilling har blitt levert. Du trenger å sende en skriftlig melding til oss om tilbaketrekking (brev, e-post eller faks). You need to send your notification of withdrawal to us in writing (that is by letter, email or fax). Om du vil garantere at tilbaketrekkingen realiseres innen den angitte tiden, er det nødvendig at du sender produktet eller melding om tilbaketrekking innen 14 dager.

Produkt(er) for tilbaketrekking må sendes til:

GLAMIRA.no
GLAMIRA Turkey Office
Yenibosna Merkez Mah. 29 Ekim Cad.
Vizyon Park Ofis Plazalari, Vizyon 4, kat: 6
34197 Bahcelievler
Istanbul, Tyrkia
Email: service@glamira.no

Konsekvensene av tilbaketrekking:

I tilfelle annulleringen er godkjent, alle produkter, tjenester, og/eller beløp gitt av hvilken som helst part må returneres og enhver betaling som er reservert, må bli frigitt. I tilfelle produktet/produktene er skadet etter leveranse, må kunden betale en kompensasjon. For å unngå å betale en slik kompensasjon, anbefaler vi at produktet/produktene ikke blir brukt på en måte som forminsker dets verdi. I tilfelle det oppstår en slik kompensasjon som kommer av skade på produktet/produktene, vil dette fratrekkes beløpet som vil bli refundert.

Retten til å returnere gjelder ikke varer nevnt i §312 d sek 1 BGB. Dette inkluderer:

Produkter som har blitt produsert i forhold til kundens spesifikasjoner eller som har blitt skreddersydd til kundens spesifikke krav, produkter som ikke er egnet for returforsendelse på grunn av deres stand, produkter som kan skades lett og produkter som har en utløpsdato.