Laster...

Sikkerhetspolicy

Vi sikrer nettsiden og de andre systemene våres ved å ta i bruk tekniske og organisatoriske tiltak mot tap, ødeleggelse, tilgang, modifikasjon eller distribusjon av dine opplysninger fra uautoriserte tredjeparter. Dette gjøres slik at vi kan forsikre deg at du er trygg når du er inne på vår nettside. Det er veldig viktig for oss at ditt privatliv og personlige opplysninger er beskyttet. Dataene du oppgir til oss, vil bare tjene til å behandle bestillingen din og vil på ingen måte bli delt med andre parter, om det skulle være for kommersiell bruk eller annen mistenkelig aktivitet.

Ved å lage en bestilling hos oss, godtar du bruken av vår personvernpolicy, og at detaljene du deler med oss, vil bli brukt til å sikre kundetilfredshet, for eksempel å bekrefte og spore bestillingen din, sammenligne informasjonen for uoverensstemmelser, forhindre svindelaktige aktiviteter, identifisere dine preferanser for produkter og tjenester og gi deg nyttige retningslinjer for hvordan du får dem, og andre aktiviteter som tjener til å bevise for en tilfredsstillende kundeopplevelse.

SSL

Vi kan forsikre deg om at dine opplysninger vil bli håndtert konfidensielt og er kryptert med SSL (Secure-Socket-Layer) sikker server program. Den krypterte informasjonen om din bestilling, ditt navn, adresse, kredittkort eller bankinformasjon kan ikke bli sett av en tredjepart. Dette er vist med en liten "lås" ikon for hvilken som helst nettside som bruker SSL og er plassert i begynnelsen av internettadresse feltet, rett foran internettadressen.

Data Sikkerhet

Vi garanterer sikkerheten av dine kortnumre, transaksjoner, personnumre og andre personlige opplysninger, da de blir overført sikkert mellom deg som kunde og vårt domene. Takket være SSL sikkerhets teknologi som sørger for at all informasjonen som blir overført mellom en klient og en server ikke blir tilgjengelig for andre, forsikres informasjonen som overført, om at denne informasjonen kun blir brukt til hensikter som er avtalt og godkjent av klienten mens klienten var inne på disse nettsidene.

PCI Overensstemmelse

GLAMIRA bevarer all informasjonen trygt med en PCI (Payment Card Industry) Overenstemmelse hosting leverandør. Vi, en veldig erfaren selskap vet hvor viktig det er for kunden å føle seg trygg når det gjelder handel over internett og vi anerkjenner at sikringen av deres opplysninger og spesielt kort informasjon er essensielt for vellykket forretning. PCI overrenstemmelse virker for å optimalisere sikkerheten ved bruk av hvilken som helst kort, enten det er kredittkort, debetkort og bankkort. Dette er et sett av vidt spredt og akseptert policy som alle er laget for å beskytte den personlige informasjonen til en klient og garanterer deres sikkerhet mens du surfer og betaler online. Det beskytter også mot misbruk av personlige opplysninger og betalingsinformasjon.