Laster...

Sikkerhetspolicy

Vi sikrer nettsiden og de andre systemene våre ved å ta i bruk tekniske og organisatoriske tiltak mot tap, ødeleggelse, tilgang, modifikasjon eller distribusjon av opplysningene dine fra uautoriserte tredjeparter. Dette gjøres slik at vi kan forsikre deg at du er trygg når du er inne på nettsiden vår. Det er veldig viktig for oss at privatlivet og personopplysningene dine er beskyttet. Opplysningene som du oppgir til oss, vil bare brukes til å behandle bestillingen din og vil på ingen måte bli delt med andre parter, om det skulle være for kommersiell bruk eller annen mistenkelig aktivitet.

Ved å legge inn en bestilling hos oss, godtar du bruken av personvernerklæringen vår, og at detaljene du deler med oss vil bli brukt til å sikre kundetilfredshet, som for eksempel å bekrefte og spore bestillingen din, sammenligne informasjonen for uoverensstemmelser, forhindre svindelaktige aktiviteter, identifisere preferansene dine for produkter og tjenester og gi deg nyttige råd, og andre aktiviteter som kan gi deg en tilfredsstillende kundeopplevelse.

SSL

Vi kan forsikre deg om at opplysningene din vil bli håndtert konfidensielt og er kryptert med SSL (Secure-Socket-Layer) og software med sikkerhetslag. De krypterte opplysningene dine om bestillingen din, navnet ditt, adresse, kredittkort eller bankinformasjon kan ikke sees av en tredjepart. Dette er vist med et lite "hengelås" ikon for hvilken som helst nettside som bruker SSL og er plassert i begynnelsen av feltet for internettadresse, rett foran internettadressen.

Datasikkerhet

Vi garanterer sikkerheten av kortnummer, transaksjoner, personnummer og andre personlige opplysninger knyttet til deg, da de blir overført sikkert mellom deg som kunde og domenet vårt. Takket være sikkerhetsteknologien SSL som sørger for at all informasjonen som blir overført mellom en klient og en server ikke blir tilgjengelig for andre, sikrer man informasjonen som overføres, og at denne informasjonen kun blir brukt til hensikter som er avtalt og godkjent av klienten mens klienten var inne på disse nettsidene.

PCI Overensstemmelse

GLAMIRA lagrer all informasjone trygt med en leverandør som en sertifisert med PCI (Payment Card Industry) Overenstemmelsen. Vi, som et veldig erfarent selskap vet hvor viktig det er for kunden å føle seg trygg når det gjelder netthandel og vi anerkjenner at sikringen av opplysningeme dine og spesielt kortinformasjon er essensielt for en vellykket forretning. PCI overrenstemmelse sørger for å optimalisere sikkerheten ved bruk av hvilket som helst kort, enten det er kredittkort, debitkort eller bankkort. Dette er et sett av mye brukte og aksepterte retningslinjer som er laget for å beskytte personopplysningene til en klient og garanterer sikkerheten din mens du surfer og betaler online. Det beskytter også mot misbruk av personlige opplysninger og betalingsinformasjon.