Laster...

RETURER

Det kan ta 4-5 virkedager eller inntil en uke før pengene dine vises på kontoen din, avhengig av banken din.

Vi tilbyr ikke demo-produkter, men vi tilbyr en svært fleksibel returpolicy, så du trenger ikke å bekymre deg for om du kommer til å like produktet eller ikke, dersom du bestiller fra oss. Returpolicyen vår gir deg muligheten til å returnere produktet ditt innen 60 dager etter mottak av bestillingen din så lenge den oppfyller returbetingelsene. Vennligst les returpolicyen vår for ytterligere informasjon.

Alt du trenger å gjøre er å fylle ut returskjemaet vårt på nett, sende det inn via nettsiden vår, skrive ut skjemaet og sende det til oss sammen med produktet ditt. Du kan også be om en gratis ringmal i mellomtiden for å sikre at den nye ringstørrelsen blir riktig. Vennligst les returpolicyen vår for ytterligere informasjon.

Nei, vennligst ikke send tilbehør eller komplementære gjenstander sammen med ringen din når du returnerer den for å endre størrelse eller for reparasjon. Vi kan ikke lagre eventuelle ekstra gjenstander mottatt sammen med produktet. De vil derfor ikke bli returnert til deg etter størrelsesendring eller reparasjon.

Nei, vennligst ikke få produktet endret hos en tredjepart, da det vil gjøre livstidsgarantien ugyldig.

Nei, vi jobber ikke med produkter fra andre produsenter.

Fjerning av gravering er ikke en standardtjeneste som vi tilbyr.

Du kan bytte produktet så lenge det oppfyller vilkårene for retur. Du kan lese returpolicyen vår for flere detaljer. Husk at spesialtilpassede design ikke er kvalifisert for bytte eller refusjon.

Ja, det kan du. Gravering er ikke et hinder for endring av størrelse.

Kostnaden for endring av størrelse avhenger av produktegenskapene samt forskjellen mellom nåværende størrelse og den ønskede størrelsen. Metalltypen, antall stener, og utformingen av produktet er noen av faktorene som påvirker prisen. Når du har sendt ringen til oss, vil vi undersøke den og bestemme hvilken prosedyre som skal følges. Vi vil da informere deg om kostnaden.