Laster...

RETURNS

Det kan ta 4-5 virkedager eller inntil en uke før pengene dine vises på kontoen din, avhengig av banken din.

Vi tilbyr ikke demo-produkter, men vi tilbyr en svært fleksibel returpolicy, så du trenger ikke å bekymre deg for om du kommer til å like produktet eller ikke, dersom du bestiller fra oss. Vår returpolicy gir deg muligheten til å returnere produktet ditt innen 60 dager etter mottak av bestillingen din så lenge den oppfyller returbetingelsene. Vennligst les vår returpolicy for ytterligere informasjon.

Alt du trenger å gjøre er å fylle ut vårt returskjema på nett, sende det inn via nettsiden vår, skrive ut skjemaet og sende det til oss sammen med produktet ditt. Du kan også be om en gratis ringmåler i mellomtiden for å sikre at den nye ringstørrelsen blir riktig. Vennligst les vår returpolicy for ytterligere informasjon.

Nei, vennligst ikke send tilbehør eller komplementære gjenstander sammen med ringen din når du returnerer den for å endre størrelse eller for reparasjon. Vi kan ikke lagre eventuelle ekstra gjenstander mottatt sammen med produktet. De vil derfor ikke bli returnert til deg etter størrelsesendring eller reparasjon.

Nei, vennligst ikke få produktet endret hos en tredjepart, da det vil gjøre livstidsgarantien ugyldig.

Klart du kan! Du kan enten velge en gravering mens du legger bestillingen din, eller du kan returnere produktet til oss for å legge til en gravering etter at du har mottatt varen. Husk at hvis man legger til gravering mens man bestiller er det gratis. Dersom man ønsker å legge til en gravering senere må man imidlertid betale for tjenesten.

Nei, vi jobber ikke med produkter fra andre produsenter.

Fjerning av gravering er ikke en standardtjeneste som vi tilbyr.

Du kan bytte produktet så lenge det oppfyller vilkårene for retur. Du kan lese vår returpolicy for flere detaljer. Husk at spesialtilpassede design ikke er kvalifisert for bytte eller refusjon.

Ja, det kan du. Gravering er ikke et hinder for endring av størrelse.

Kostnaden for endring av størrelse avhenger av produktegenskapene samt forskjellen mellom nåværende størrelse og den ønskede størrelsen. Metalltypen, antall stener, og utformingen av produktet er noen av faktorene som påvirker prisen. Når du har sendt ringen til oss, vil vi undersøke den og bestemme hvilken prosedyre som skal følges. Vi vil da informere deg om kostnaden.