Laster...

Pris Policy

Vår pris policy reflekterer vårt mål om å opprettholde de beste prisene i markedet samtidig som vi tilbyr topp kvalitet. GLAMIRA står stolt bak sine produkter og tilbyr uendelig mange variasjoner av design og valgmuligheter for modifikasjon. Vårt mål er å holde prisene våres så lave som mulig uten å gjøre et kompromiss for kvaliteten av produktene.

GLAMIRA opererer på nettet og unngår mange unødvendige kostnader, mens mange forhandlere er forpliktet til høye kostnader for drift i fysiske butikker.

Hvordan Holder Vi Prisene Våres Nede?

  • Veletablerte røtter i smykkebransjen - Med en bakgrunn på to tiår i online smykkehandel, vet vi hvordan vi skal administrere kostnadene våre på alle nivåer.

  • Direkte fra kilden - Alle edelstener og smykker. Hvert trinn i en typisk detaljhandel påvirker sluttprisen på produktet. Vi er produsenten, som dekker alle faser i prosessen, fra den aller første tegning. Ved å avstå fra forhandlere, importører, grossister og butikker i populære gater, kan vi gjøre store besparelser for våre kunder.

  • Langsiktig samarbeid med pålitelige leverandører - Oppdage beste kilder til materialer og opprettholde sunne relasjoner med leverandører gjør at vi kan spare på kostnadene som trengs for produksjon, noe som resulterer i en rimelig sluttpris på produktets. Allerede etablert langsiktige relasjoner mellom med pålitelige kilder for fineste råmaterialer, gjør at vi kan tilby en av de beste prisene i markedet i dag.

  • Fordelene med å operere online - Tillater å spare utgifter til fasiliteter, vedlikehold og sysselsetting som trengs for en fysisk butikk, noe som ellers ville reflektere over sluttprisen på produktene.

  • Ingen varelager - Få det du vil ha, ikke det vi har - Siden vi produserer hver ordre fra bunnen av etter preferanse og tilpasning, resulterer det i klok utnyttelse av materialer og vi sparer fra lagringskostnader ettersom vi ikke jobber med varelager. Derfor kan vi tilby det beste tilbudet for ditt budsjett, i tillegg gir dette muligheten for å kunne velge metall, sten, karat, størrelse og andre anternativer.

    Vi legger stor vekt på å tilby de beste prisene sammen med høykvalitetsprodukter for våre kunder. For å nå dette målet kan vi ikke produsere flere produkter til våre kunder for sammenligning. Ved sammenligningskjøp har GLAMIRA rett til å avbryte en eller flere produkter fra en bestilling.

  • Interne eksperter - designere, gemmologer, smykkereksperter som identifiserer materialet og dets kvalitet (metaller og stener), lage nye design og produsere alt sammen under ett navn uten ekstra driftskostnader.

  • Ingen skjulte kostnader - Du tilpasser produktet ditt ved å velge alle variabler på egen hånd. Vi legger ikke til urealistiske kostnader i vår produktpris, og dermed betaler du bare verdien av det du kjøper.

Klikk her for å lære mer om vår etiske kilde policy.