Laster...

Guide for Ringstørrelser

Riktig ringstørrelse er veldig essensielt for det mest spesielle øyeblikket. Ringen må være trang nok til ikke å falle av, men den må også være løs nok til å glide over knokkelen. Klokkeslett og vær vil også påvirke målingen. Fordi i tidlig morgen eller kaldt vær, er fingrene mindre og når været er for varmt, er fingrene større. Kvelden er den beste tiden å måle fingerstørrelsen mens fingrene er varme. Hvis du er i tvil mellom to størrelser, må du alltid velge den som er større. Hvis knokkelen din er større enn fingeren, mål både knokkelen og fingeren din og velg en størrelse mellom de to. Det er alltid godt å måle fingeren noen ganger i løpet av dagen. Hvis ringen kommer til å bli en overraskelse, kan du spørre hans venn / hennes venninne eller familiemedlemmer, eller du kan i hemmelighet låne vedkommendes ring og gå til en lokal gullsmed for å lære størrelsen. Vær også oppmerksom på at høyre og venstre hånd er forskjellige, slik at fingerstørrelsene er forskjellige også.

Vanlige Ringstørrelser

Vi forstår at det kan være vanskelig å velge nøyaktig riktig ringstørrelse på nettet, og spesielt hvis det er ment å bli gitt som en overraskelsesgave, må du gjette ringstørrelsen.

Hvis du planlegger en overraskelse, og du ikke er sikker på størrelsen på ringen, kan du alltid bestille den gjennomsnittlige ringstørrelsen og sende den tilbake til oss for å endre størrelsen innen de første 60 dagene etter mottak av produktet.

Den gjennomsnittlige ringstørrelsen varierer mellom 52-54 for kvinner og 61-63 for menn.

Gratis Ringmåler fra GLAMIRA

Gratis Ringmåler fra GLAMIRA

Ringmåler er et verktøy for å finne ut din ringstørrelse. Vi oppfordrer alltid våre kunder til å utnytte denne muligheten som vi tilbyr, med tanke på at ringmåleren og frakten er gratis, og dette er den mest nøyaktige måten å finne ringstørrelsen på.

For å få din ringmåler kan du enten sende oss en epost med tittelen Bestill en ringmåler" til service@glamira.no med ditt navn og adresse eller så kan du fylle ut dette skjemaet. Når skjemaet er fylt, kan det ta opptil 7 virkedager for at din gratis ringmåleren blir levert til adressen din.

Ringmåler Som Kan Skrives Ut

Ringmåler Som Kan Skrives Ut

I tilfelle anledningen er rett rundt hjørnet, kan du også laste ned gratis ringmåler i PDF-format som følger med instruksjoner. Last ned gratis ringmåler i PDF-format her.

Hvis du fortsatt ikke er sikker på hvilken størrelse som passer best for deg, er du velkommen til å kontakte våre eksperter for å diskutere saken videre. Kontakt oss 

Tips For Måling Av Ringstørrelse

  • Temperaturen forårsaker en unøyaktig lesing mens du måler ringestørrelsen. Fingrene dine vil være minst en halv størrelse mindre når hånden din er for kald, mens den blir en halv størrelse større når den er for varm. Mål fingeren din i gjennomsnittstemperaturer, helst på slutten av dagen når fingrene er på sitt største.
  • Jo bredere ringen er, jo trangere vil den føles. Så, hvis du ønsker å bestille en ring som er omtrent 6 mm bredt eller mer, flytt opp en størrelse fra den vanlige ringstørrelsen. I tillegg kan ringer med store steiner kan også føre til at ringen tipper opp litt når det legges på siden. Husk at du bør bestille en størrelse større, siden størrelsen blir litt forvrengt.
  • Hvis knokkelen din er større enn fingeren, måler du både knokkelen og fingeren din og velger størrelsen mellom to.
  • Din ring bør være trang nok til ikke å falle av og løs nok til å gli over knokkelen din. Hvis du er i tvil mellom to størrelser, må du alltid gå med den større.
  • Gjenta målingen 3 til 4 ganger for å eliminere feilmålinger.

Viktig Informasjon

  • Vennligst unngå å endre størrelsen på ditt produkt hos en tredjepart som en annen gullsmed eller person utenom GLAMIRA, da dette vil gjøre din livstidsgaranti ugyldig.
  • Vennligst vær oppmerksom på at prosessen for endring av størrelse kan ta opptil 25 arbeidsdager, avhengig av produktet og et produkt som har blitt endret i størrelse ikke er kvalifisert for refusjon.

Tabell For Ringstørrelser

Nedenfor finner du standard ringestørrelser sammen med tilhørende diametre og omkrets.

No Tabell