KOLLEKSJONER

Vi strever fo perfeksjonisme og prøver å lage unike kolleksjoner som skal imøtekomme dine ekstraordinære lidenskaper. Aldri nøy deg med det gjennomsnittlige og la GLAMIRA lede deg igjennom en verden av moteriktige og vakre smykker.

Neon Vibes Kolleksjon

Se for deg eksklusive smykker som vil lyse opp hver utseende og krydre med kraften til livlige farger. Disse drømme smykkene ble levende med magien til neonfarger i denne ikoniske kolleksjonen. Bli med på denne trenden og reflekter alle fargene dine!

LOVE

Kjærlighet er en følelse som er tilstede i hele vårt liv. Det knytter oss til hverandre, til naturen og universet. Kolleksjonen vår gjenspeiler denne iboende lenken med fantastiske design som fokuserer på de mest dype følelsene våre. La kjærligheten guide deg for å finne det rette stykket for deg.

Keramiske Smykker

Et ekstraordinært utvalg som får deg til å føle deg unik ... Design en kraftig stil med keramisk holdbarhet og utfordre det vanlige!

Influencers X GLAMIRA

De iøynefallende kolleksjonene, som gjenspeiler den unike følelsen av de mest innflytelsesrike navnene på mote og livsstil, møttes med det magiske touch av GLAMIRA ... Bli med på de nyeste trendene med disse utformede kolleksjonene og føl deg stilig!

Tropical Kolleksjon

Inspirert av palmer langs hvite sandstrender, eksotiske fugler og lengselen etter en romantisk kveld ved sjøen med kokosnøtt i hånden, GLAMIRA laget en unik kolleksjon som setter deg rett i sommerstemningen og vil påkalle bilder av milde bølger og en kjølig sommerbris.

DOBBEL ANVENDELSE

YDu trenger ikke lenger å nøye deg med å bruke ringen din kun på en måte! GLAMIRA tilbyr deg muligheten til å bruke ringen din i to forskjellige stiler. Alt du trenger å gjøre er å brette ut og modifisere ringen din slik du foretrekker. Se igjennom vår kolleksjon av delikat designede dobbel anvendelse ringer.

PERLE

En av naturens beste og eldste mirakler, Perler. Har fascinert kvinner i flere hundre år. Nøyaktig samlet inn fra kvalifiserte kjerner, bringer GLAMIRA deg det beste du kan få. Bla igjennom vår Perle kolleksjon og unn deg et utsøkt smykke.

EMALJE

Emalje, som vil snu blikk med sin holdbare, vaskbare og glossy finish, er definitivt den siste moten, når det gjelder å dekorere smykker. En perfekt blanding av moderne og tradisjonell gjør emalje til en uunværlig egenskap og GLAMIRA bringer deg en utmerket kolleksjon å se igjennom.

Dreamy Hues Kolleksjon

Alle drømmene du ønsker, vil vare evig, fanget i safirens vakreste fargenyanser. Du kommer til å være den søte drømmen som alle vil huske. Dreamy Hues-Kolleksjonen har alt som trengs for å være unik og minneverdig.

Fusjon

Et nytt pust til smykkens verden ved sammenslåing av tradisjonelle design med moderne estetikk.Smeltesmykker er laget med netting ved å etterlate hull mellom ledningene, og er et fint håndverkverk.

Black Touch Kolleksjon

Overvinn monotoni med estetisk utseende og sjeldenhet med dette perfekte belegget designet for å møte din ekspertise og forventninger. Opplev den unike og stilige Black Touch Collection med varianter som passer for enhver smak.

Organic Design Kolleksjon

Bli med oss for å gå utover det vanlige og oppdag en helt ny dimensjon av organisk smykkedesign. Kolleksjonen vår kombinerer naturens uforlignelige skjønnhet med elegant håndverk og gir deg stykker som fanger karismaen til jordens levende skapninger.
boderUTFORSK VIDERE
 • Gifteringer

  Gifteringer
  Ditt liv følgesvenn ... Gifteringer representerer et endeløst kretsløp av kjærlighet og velstand, og du få dem gravert med ditt budskap.

 • Forlovelsesringer

  Forlovelsesringer
  Forlovelsesringer er ment å være bli båret på venstre finger siden den antas å være kjærlighetens vene. Dette betyr at paret antas å være bundet i hjertene deres. Vis din hengivenhet med en forlovelsesring for livet!

 • KVINNESMYKKER

  KVINNESMYKKER
  Glamira er det rette stedet for smarte og elegante kvinner å finne det største utvalget av førsteklasses kvinnesmykker til seg selv.

 • HERRESMYKKER

  HERRESMYKKER
  Glamira tilbyr en ny definisjon av stil, smarthet og delikatesse innen herresmykker. Menn som bryr seg om utseende, vil finne alt de trenger for å se attraktive ut.

Laster...