KOLLEKSJONER

Vi strever fo perfeksjonisme og prøver å lage unike kolleksjoner som skal imøtekomme dine ekstraordinære lidenskaper. Aldri nøy deg med det gjennomsnittlige og la GLAMIRA lede deg igjennom en verden av moteriktige og vakre smykker.

DOBBEL ANVENDELSE

YDu trenger ikke lenger å nøye deg med å bruke ringen din kun på en måte! GLAMIRA tilbyr deg muligheten til å bruke ringen din i to forskjellige stiler. Alt du trenger å gjøre er å brette ut og modifisere ringen din slik du foretrekker. Se igjennom vår kolleksjon av delikat designede dobbel anvendelse ringer.

PERLE

En av naturens beste og eldste mirakler, Perler. Har fascinert kvinner i flere hundre år. Nøyaktig samlet inn fra kvalifiserte kjerner, bringer GLAMIRA deg det beste du kan få. Bla igjennom vår Perle kolleksjon og unn deg et utsøkt smykke.

EMALJE

Emalje, som vil snu blikk med sin holdbare, vaskbare og glossy finish, er definitivt den siste moten, når det gjelder å dekorere smykker. En perfekt blanding av moderne og tradisjonell gjør emalje til en uunværlig egenskap og GLAMIRA bringer deg en utmerket kolleksjon å se igjennom.

Drømmende Fargetoner

Alle drømmene du ønsker, vil vare evig, fanget i safirens vakreste fargenyanser. Du kommer til å være den søte drømmen som alle vil huske. Dreamy Hues-Kolleksjonen har alt som trengs for å være unik og minneverdig.

Fusjon

Et nytt pust til smykkens verden ved sammenslåing av tradisjonelle design med moderne estetikk.Smeltesmykker er laget med netting ved å etterlate hull mellom ledningene, og er et fint håndverkverk.
boderEXPLORE MORE
 • Gifteringer

  Gifteringer
  Ditt liv følgesvenn ... Gifteringer representerer et endeløst kretsløp av kjærlighet og velstand, og du få dem gravert med ditt budskap.

 • Forlovelsesringer

  Forlovelsesringer
  Forlovelsesringer er ment å være bli båret på venstre finger siden den antas å være kjærlighetens vene. Dette betyr at paret antas å være bundet i hjertene deres. Vis din hengivenhet med en forlovelsesring for livet!

 • KVINNESMYKKER

  KVINNESMYKKER
  Glamira er det rette stedet for smarte og elegante kvinner å finne det største utvalget av førsteklasses kvinnesmykker til seg selv.

 • HERRESMYKKER

  HERRESMYKKER
  Glamira tilbyr en ny definisjon av stil, smarthet og delikatesse innen herresmykker. Menn som bryr seg om utseende, vil finne alt de trenger for å se attraktive ut.