GLAMIRA ANMELDELSER

 
GJENNOMSNITTLIG
4.86
ANTALL ANMELDELSER
193
Vis alle GLAMIRA anmeldelser og rangeringer for å finne ut hva andre kunder tenker om GLAMIRA sine produkter og tjenester. Du kan også dele dine vurderinger ved å besøke våre produktsider.
Kvalitet
Pris
Komfort
GJENNOMSNITTLIG
5.00
Kvalitet
Pris
Komfort
GJENNOMSNITTLIG
5.00
Beautiful ring

Been using it for 1 year now, still has the shiny sparkle in the diamonds. And not to difficult to keep clean!

Omtale av nikko | Lagt til: 11.11.2019
Kvalitet
Pris
Komfort
GJENNOMSNITTLIG
5.00
Kvalitet
Pris
Komfort
GJENNOMSNITTLIG
5.00
Herre ring

5 stjerner og tommel opp for Glamira

Omtale av Ida | Lagt til: 30.08.2019
Kvalitet
Pris
Komfort
GJENNOMSNITTLIG
5.00
Kvalitet
Pris
Komfort
GJENNOMSNITTLIG
5.00
Meget flott ring og fantastisk kundeservice av Glamira

Måtte endre størrelsen på min ring. Leverte den for endring av størrelse, men det tok litt lenger tid en forutsatt og datoen for vielsen nærmet seg. Kontaktet kundeservice hos Glamira og uttrykte min bekymring for at ringen ikke skulle bli ferdig i tide. De iverksatte umiddelbart tiltak som medførte at ringen ble levert på døren dagen før vielsen. Jeg opplevde en meget forståelsesfull, vennlig og aktiv kundeservice hos Glamira. Svarte raskt på mine henvendelser og iverksatte straks tiltak for å sikre levering i tide. Her har mange nettbutikker, og fysiske butikker for den delen, noe å lære! Oppsummert kan jeg si at min erfaring med Glamira er svært postiv! De leverer flotte produkter av god kvalitet med solide garantier. I tillegg så har de en fantastisk kundeservice! Finner ingen grunn til å handle smykker noe annet sted!

Omtale av Kai Åge | Lagt til: 29.08.2019
Kvalitet
Pris
Komfort
GJENNOMSNITTLIG
5.00
Kvalitet
Pris
Komfort
GJENNOMSNITTLIG
5.00
Forlovelsesring

Jeg elsker forlovelsesringen min ! Vi forlovet oss nå nylig (4 Juli 2019) den sitter utrolig fint og passer min stil helt perfekt ! Jeg er utrolig lykkelig med min utkårede som gikk ned på kne og fridde til meg med denne ringen . Jeg kommer definitivt til å anbefale dere til alle vennene mine når muligheten byr seg ! utrolig god service ,rask levering og sinnsykt god kvalitet! #Glamirabride #happycustomer

Omtale av Christina | Lagt til: 29.07.2019
Kvalitet
Pris
Komfort
GJENNOMSNITTLIG
5.00
Kvalitet
Pris
Komfort
GJENNOMSNITTLIG
5.00
Luv ayan

Ring size 7.5

Omtale av Ayaan sharif | Lagt til: 12.07.2019
Kvalitet
Pris
Komfort
GJENNOMSNITTLIG
4.67
Kvalitet
Pris
Komfort
GJENNOMSNITTLIG
4.67
Unik ring

Denne ringen er enda penere i virkeligheten! Utrolig god passform! Jeg skal ha den som giftering å jeg er sååå fornøyd!

Omtale av Ann Jorid | Lagt til: 23.04.2019
Kvalitet
Pris
Komfort
GJENNOMSNITTLIG
5.00
Kvalitet
Pris
Komfort
GJENNOMSNITTLIG
5.00
Gifteringer

Utrolig fornøyd med ringene! Rask levering og utrolig god kvalitet!

Omtale av Inger | Lagt til: 16.10.2018
Kvalitet
Pris
Komfort
GJENNOMSNITTLIG
5.00
Kvalitet
Pris
Komfort
GJENNOMSNITTLIG
5.00
Fantastisk

Fantastiske ringer, suveren service.. kom ei uke etter de ble bestilt ❤️❤️❤️❤️

Omtale av Tutta | Lagt til: 11.08.2018
Kvalitet
Pris
Komfort
GJENNOMSNITTLIG
5.00
Kvalitet
Pris
Komfort
GJENNOMSNITTLIG
5.00
Gifteringer

Flotte ringer

Omtale av Greta Solfall | Lagt til: 01.08.2018
Kvalitet
Pris
Komfort
GJENNOMSNITTLIG
5.00
Kvalitet
Pris
Komfort
GJENNOMSNITTLIG
5.00
Topp

Nydelig ring i nydelig innpakking

Omtale av Maria | Lagt til: 31.07.2018