Laster...

VÅRE TJENESTER

Riktig størrelse er like viktig som selve ringen. En grasiøs og behagelig passform knytter deg nærmere ringen din. GLAMIRA gir seg ikke før du er helt fornøyd, og derfor tilbyr vi gratis endring av størrelse på ringen din, både med og uten gravering. Gratis tilpasning første gangen innen 60 dager etter at du fikk levert produktet ditt.

For mer informasjon, les om bytteretten vår ved å trykke her. Skulle du ha behov for mer assistanse, ta gjerne kontakt med kundeservice ved å sende en e-post til service@glamira.no, eller ved å ringe oss på 800 24 837. Våre kundebehandlere ser frem til å hjelpe deg.

Bruk gravering for å legge til en personlig melding og gi denne livslange gaven en sentimental verdi. Få hen til å føle seg spesiell og eksklusiv, akkurat som ringen hens.

GLAMIRA graverer ringen din uten ekstra kostnader dersom du legger til dette valget når du bestiller. Du kan velge mellom 4 forskjellige skrifttyper og inkludere spesial symboler som hjerte eller evighets symbolet. Maksimalt antall tegn er 25 - inkludert mellomrom, ikoner og bokstaver.

GLAMIRA skiller seg ut i bransjen på grunn av vår attraktive livstidsgaranti. Gifteringer og forlovelsesringer er kjøp som skal vare hele livet ut, og derfor vil vi være helt sikre på at du får et produkt av best mulig kvalitet sammen med en god garanti. Livstidsgarantien gjelder alle smykker fra GLAMIRA, fordi vi er trygge på produktene våre. Skulle det være en produksjonsfeil på produktet, vil GLAMIRA gledelig undersøke og utføre reparasjon på produktet. Vennligst se bytteretten vår for mer informasjon.

Smykker er ømfintlige og krever ekstra forsiktighet når de skal leveres. GLAMIRA tilbyr gratis levering, og alle forsendelser er forsikret i tilfelle tap eller skade under frakten.

Når bestillingen sendes ut fra oss, vil du motta et sporingsnummer som du kan spore leveransen din. Vi anbefaler at du åpner og kontrollerer pakken din for skade og at den inneholder det den skal. Dersom du noe er skadet eller noe mangler, vær vennlig å levere inn en klage og avslå mottak av leveransen.

Om du ikke er fornøyd med bestillingen din, så kan du sende produktet tilbake til GLAMIRA for refusjon, endring av størrelse, inngravering eller reparasjon. Send inn returskjemaet som fylles ut med noen enkle klikk. Skriv den ut og send den tilbake til oss sammen med produktet. Etter at returskjemaet er sendt inn vil du motta flere detaljer på e-post. Vær vennlig å les gjennom Retur policy før du sender tilbake produktet til oss.

GLAMIRA vet hvor viktige de spesielle anledningene dine er, og at hver eneste detalj spiller en rolle. Derfor får du tilsendt en stilig og gratis gaveeske sammen med bestillingen din.

I 2012 begynte vi å designe og utvikle egne produkter. Når vi skulle innta det internasjonale markedet måtte vi ha spesialiserte interne gemmologer slik at vi kunne opprettholde profesjonell service og høy kvalitet. Ekspertene våre håndplukker hver eneste edelsten som blir brukt i produksjonen vår, og går gode for at vi til en hver tid opprettholder de høye kvalitetesstandardene våre.

GLAMIRA forstår at hver eneste detalj må være perfekt når den spesielle dagen nærmer seg. Størrelsen på ringen er minst like viktig som selve ringen, og GLAMIRA hjelper deg når du trenger det som mest.

Du er velkommen til å bestille en gratis ringmåler ved å klikke her eller ved å sende en epost til service@glamira.no med ditt navn, adresse og tittelen "Bestill en Ringmåler". Du kan også bestille en gratis ringmåler inne på hver produktside, rett under prisen, hvor det står "Finn din ringstørrelse".

GLAMIRA sine eksperter hjelper deg mer enn gjerne når du skal ta viktige beslutninger til den spesielle begivenheten. Spør oss om forslag eller anbefalinger. Våre erfarne eksperter vil veldig gjerne hjelpe deg. "Spør en ekspert" kan være veldig nyttig og praktisk siden du kan bestemme kriterier som prisklasse, begivenhet og type smykke. Ekspertene vil se over alle detaljene og deretter dele meningene sine med deg. Klikk her for å sende inn en forespørsel. Det tar bare noen få minutter.

Hvordan skaffe seg en kupongkode

Delta i kampanjer via nyhetsbrevet vårt eller fansiden vår på Facebook for å få kuponger.

Få kupong

- Bare én kupong kan oppnås per person.

- Kuponger kan bare brukes før bestillingen er fullført.

- En kupong kan ikke veksles inn i penger.

Gyldighet

- Gavekuponger kan bare brukes i et bestemt tidsrom. Denne tidsperoiden oppgis på kupongen eller den tilhørende kampanjen.

Returer

- Det er vanligvis mulig å returnere varer kjøpt med en gavekupong.

- Om du vil returnere en vare kjøpt med en gavekupong vil du motta refusjonen i form av kreditt til din Glamira kundekonto.

Kuponger og rabattkampanjer

- Vi tilbyr deg flere kampanjer for forskjellige hendelser året rundt.