Laster...

VÅRE TJENESTER

Størrelsen er minst like viktig som selve ringen. En grasiøs og komfortabel passform vil øke din tilknytning til den elegante ringen. GLAMIRA gir seg ikke før du er fornøyd i alle aspekter, og derfor tilbyr vi gratis endring av størrelse til din ring enten den har inngravering eller ikke. Helt gratis første gangen innen 60 dager etter leveringen av produktet ditt.

For mer informasjon, les vår Retur Policy ved å klikke her. Om du skulle ha behov for mer assistanse, vennligst kontakt vår Kundetjeneste ved å sende en epost til service@glamira.no eller ved å ringe oss på 800 24 837. Våre kundebehandlere hjelper deg med glede!

Legg til en personlig melding med gratis inngravering og gi livstids gaven en sentimental verdi. Få henne til å føle seg spesiell og ekslusiv - akkurat som ringen hennes.

GLAMIRA vil inngravere ringen din uten ekstra kostnader når du velger denne muligheten mens du bestiller. Du kan velge i mellom 4 forskjellige skrifttyper og inkludere spesielle symboler som hjerte eller evighetssymbol. Maks antall tegn du kan skrive er 25 - inkludert mellomrom, ikoner og bokstaver.

Hvis du bestilte varen din uten gravering og senere bestemte deg for at du ønsker å få den inngravert, gjør vi den gjerne mot et mindre gebyr på 200 kr inkludert forsendelse etter gravering.

Vennligst unngå å inngravere ditt produkt hos en tredjepart som en annen gullsmed eller person utenom GLAMIRA, da dette vil gjøre din livstidsgaranti ugyldig.

GLAMIRA skiller seg i sektoren med en attraktiv livstidsgaranti. Gifteringer eller forlovelsesring er et kjøp som skal vare hele livet og derfor vil vi være helt sikre på at du får et produkt av topp kvalitet sammen med en tilfredstillende garanti. Livstidsgarantien gjelder alle smykker fra GLAMIRA, fordi vi er sikre på produktene våres. I tilfelle det er en produksjonsfeil på produktet, vil GLAMIRA undersøke og utføre reparasjonen av produktet med glede. Vennligst se på vår Retur Policy for flere detaljer.

Smykker er ømfintlige og krever ekstra forsiktighet mens de leveres. GLAMIRA tilbyr gratis og forsikret forsendelse på alle bestillinger i tilfelle forsendelsen blir skadet eller tapt under frakt.

Når bestillingen blir sendt ut fra våre lokaler vil du få oppgitt et sporingsnummer slik at du kan spore leveransen din.Vi anbefaler at du åpner og kontrollerer pakken din for skade og innhold. Om du legger merke til skade eller mangelfull innhold, vennligst registrer din klage og nekt å ta imot leveransen.

Om du ikke er fornøyd med din bestilling, kan du gjerne sende produktet tilbake til GLAMIRA for enten refusjon, endring av størrelse, inngravering eller reparasjonsforespørsel. Send inn returskjemaet som kan fylles ut ved et par enkle klikk. Skriv den ut og send den sammen med produktet. Etter at returskjemaet er sendt inn vil du motta detaljert informasjon om hva du trenger å gjøre på epost. Vennligst les igjennom vår Retur Policy før du sender produktet tilbake til oss.

GLAMIRA vet viktigheten av de spesielle øyeblikkene du verdsetter, spesielt hvor hver eneste detalj spiller en rolle og derfor får du tilsendt en stilig og gratis gaveeske med bestillingen din.

I 2012 begynte vi å designe og utvikle våre egne produkter. Når vi gikk på det internasjonale markedet var det nødvendig å benytte spesialiserte interne gemmologer til å opprettholde profesjonell service og høy kvalitetsstandard. Våre eksperter i gemmologi håndplukker hver eneste edelsten som blir brukt i vår produksjon og bekrefter kvalitetsstandardene som vi vil tilby til enhver tid.

GLAMIRA forstår at alt må være perfekt helt til siste detalj når den spesielle dagen nærmer seg. Ring størrelsen er minst like viktig som selve ringen og GLAMIRA er med deg når du trenger det mest.

Du er velkommen til å bestillen en gratis ringmåler ved å klikke her eller ved å sende en epost til service@glamira.no med ditt navn, adresse og tittelen "Bestille en Ringmåler". Du kan også bestille en gratis ringmåler inne på hver produktside, rett under pris delen, hvor det står "Finn Din Ring Størrelse".

GLAMIRA's eksperter hjelper deg med glede når du skal ta avgjørelsen for den spesielle begivenheten. Si ifra til oss om du vil ha forslag eller anbefalinger og erfarne profesjonelle vil hjelpe deg med glede. Spør en ekspert egenskapen kan være veldig nyttig og praktisk ettersom du kan bestemme kriterier som prisklasse, begivenhet og type smykke. Profesjonelle vil følge opp alle detaljer og dele sine tanker med deg. Klikk her for å sende inn et forespørsel. Det vil bare ta noen minutter.

Hvordan du kan få din kupongkode

Delta i kampanjer via vårt nyhetsbrev eller bli med på Facebook kampanjer via vår Facebook fanside for å få kuponger.

Få kupong

- Bare én kupong kan oppnås per person.

- Kuponger kan bare brukes før bestillingen er fullført.

- En kupong kan ikke veksles for penger.

Gyldighet

- Gavekuponger kan bare brukes i et bestemt tidsrom. Denne tidsperioden kan ses på kuppongen eller den tilhørende kampanjen.

Returneringer

- Det er vanligvis mulig å returnere varer kjøpt med en gavekupong.

- Om du vil returnere en vare kjøpt med en gavekupong vil du motta betalingen i form av kreditt til din Glamira kundekonto.

Kuponger og rabattkampanjer

- Vi tilbyr deg flere kampanjer for forskjellige hendelser året rundt.