Herresmykker

Glamira tilbyr en ny definisjon av stil, smarthet og delikatesse innen herresmykker. Menn som bryr seg om utseende, vil finne alt de trenger for å se attraktive ut.

Herresmykker
ANBEFALTE PRODUKTER FOR DEG
boderUTFORSK VIDERE
 • Øreringer For Menn

  Øreringer For Menn
  Hvem sier at menn ikke kan være moteriktig? Med GLAMIRA's helt unike kolleksjon av øreringer for menn, kan du nå snu blikkene mot deg, akkurat som damene!

 • Silver ringsNy

  FORLOVELSERINGER FOR HERRE
  Forlovelsesringer for menn er en unik tegn på bindingen. Kjærligheten din er gjensidig - vis den ved å velge den perfekte, personlige ringen for han.

 • Armbånd for Menn

  Armbånd for Menn
  Moderne menn bør komplettere sin stil med små men effektive touch. Lærarmbånd til menn vil være det perfekte tilbehøret for den moderne mannens uformelle stil.

 • Halskjeder til Menn

  Halskjeder til Menn
  Et lite symbol kan formidle tusen ord og vise hvor godt du kjenner noen. Et halskjede som passer til en manns personlighet er alltid en god ide for en unik gave.
Laster...

GLAMIRA Herresmykker - Personlige ringer og mansjettknapper for

Det har blitt sagt at en mann ikke trenger mer pynt enn en klokke og en giftering. Men, i tråd med en redefinisjon av stil, klokhet og finesse begynner GLAMIRA sine Herresmykker å bane vei også inn i herregarderoben. Det hjelper selvfølgelig også at smykkene har en betydning utover kun estetikk. GLAMIRA vet at nøkkelen for menn er at et smykke har en mening, og at man kan legge til et snev av personlighet i kravstore moderne miljøer. For å skildre det maskuline, lar GLAMIRA smykkene tale for seg og bruker derfor mansjettknapper og ringer til menn til å vise både makt og karisma… Klær gjør ikke mannen. Smykker gjør!
Nå kan du personliggjøre smykker hos GLAMIRA som

mansjettknapper for menn

, eller ringer med edelstener kan jo alltids bringe et snev av interesse til en ellers kjedelig hverdag. Når du tenker på edelstener, tenker du sikkert først på diamanter, safirer, rubiner og smaragder. Men, GLAMIRA.no tilbyr over nesten tjue smykkesteiner inkludert Onyx og Swarovski utover de fire store juveler nevnt ovenfor. Og hver stein er tilgjengelig i sine velkjente farger, fra blendende hvite til blålige, lilla, røde og gule. Med andre ord, vi tilbyr alt fra safir i en rekke farger til topas, ametyst, granat, citrin og så videre. Å velge legering blir det siste, men ikke minste skrittet for å skape et tilbehør kun for deg! Du kan velge mellom róse gull, hvitt gull, gult gull eller sølv i din ringer og mansjettknapper. I tillegg tilbyr GLAMIRA deg et tofarget design i rødt og hvitt eller gult og hvitt gull. Du kan også få ditt navn eller en av dine favorittuttrykk gravert på innsiden av ringen. Alt i alt, tenk deg nøye om og følg hjertet! Våre smykker til menn er ikke bare være stilige, men også unike gjenstander som vil kunne fortelle om din personlighet.
GLAMIRAs kolleksjon med Herresmykker er en spennende samling som tilbyr et bredt spekter av alternativer som vil fremheve ditt mektige tonefall og gi uttrykk for hva du virkelig ønsker å si!