Mansjettknapper

212 Produkter [i]
Hurtig Filter
Velg Stein <span>Velg</span> Stein <span>Velg</span> Stein
Fjern
Karat Karat Karat
  • Filter Filter Fleree
    Filter
Liste  Rutenett 
Sett som stigende rekkefølge
Vare 1 til 60 av totalt 212
per side
  • Sorter etter
  • Filter
    Avansert
212 produkter som kan personliggjøres er funnet. [i]
Stiler
Sten
Metall
Farge
Karat
Filter
Avansert
Loading... Laster Flere Resultater...
Liste  Rutenett 
Sett som stigende rekkefølge
Vare 1 til 60 av totalt 212
per side

Personlige mansjettknapper til men- mansjettknapper i gull og sølv

De mest subtile detaljer ved en manns antrekk er de som ofte sier mest om dem. Dette er ett av mange paradokser innen herretøy. Iført mansjettknapper kan du uanstrengt og subtilt vise frem din personlighet gjennom stilige detaljer. Husk at din stil er din egen historie og at den historien trenger en ridder i diamantrustning. En stille beskytter; et våken forsvarer ... Med GLAMIRA sine tidløse mansjettknapper for menn er det som om du har et sverd i ermene! Her hos GLAMIRA kan du nyte det å være hovedpersonen i en legende og la enkle detaljer tale om en sterk personlighet, eleganse og raffinement.
GLAMIRA sine personlige mansjettknapper er fulle av mening og vil bli verdsatt I årevis. Hvis ord er ikke noe for deg, kan du tilpasse av mansjettknapper i gull på en måte for å uttrykke din personlighet på et mer intimt nivå. Eller, du kan la GLAMIRA sende deg et par

mansjettknapper i sølv

på dine vegne og sette nesen mot din adresse.
GLAMIRA hjelper også brudgommen å velge de riktige smykkene som utfyller et bryllupsantrekk. På bryllupsdagen burde du ikke være overlesset av smykker; GLAMIRAs mansjettknapper er derfor å være den perfekte kandidater og beste prikken over I’en. Du kan tilpasse de selv og dermed sikre deg et par mansjettknapper du liker og som du faktisk ønsker å bruke flere ganger. GLAMIRA sitt system hjelper deg finne og velge din egen suksess gjennom valg av smykkesteiner, metaller og farger. Det endelige mesterverket vil bli et par mansjettknapper som feirer en forpliktelse ut livet. Mansjettknapper for bryllup skapt hos GLAMIRA er noe du kan være sikker på!
Du kan bokstavelig talt lage dine egne motiv på et par mansjettknapper ved å bestemme både farge og form på smykkesteinene (enten du ønsker med eller uten diamanter), og hvilken type metal. GLAMIRA sin kolleksjon av mansjettknapper er en endeløs og spennende liste hvor du kan finne det du ønsker!