MENN - Ringer

218 Produkter [i]
Hurtig Filter
Velg Stein <span>Velg</span> Stein <span>Velg</span> Stein
Fjern
Karat Karat Karat
  • Filter Filter Fleree
    Filter
Rutenett 
Sett som stigende rekkefølge
Vare 1 til 30 av totalt 218
per side
  • Sorter etter
  • Filter
    Avansert
218 produkter som kan personliggjøres er funnet. [i]
Stiler
Sten
Metall
Farge
Karat
Filter
Avansert
Loading... Laster Flere Resultater...
Rutenett 
Sett som stigende rekkefølge
Vare 1 til 30 av totalt 218
per side

Herreringer- gull og sølvringer for menn

Hos GLAMIRA omfavner vi vårt motto om at ringen du har på deg bør være like unik som deg. Derfor lager GLAMIRA kolleksjoner med herreringer med førsteklasses smykkesteiner som inspirerer stil. Du kan inngravere det du føler på ringen, det som ikke kan uttrykkes på noen annen måte!
Du kan tilpasse ringen din slik at når du velger smykkestein og skaper din ultimate herrering hos GLAMIRA.no viser du også din personligheten. Du kan velge blant de mest populære fargene, i tillegg til mange verdifulle steiner som rubin, smaragd og ekte diamant. Resultatet kan bli en fortryllende diamantring til menn. Eller, dersom du vil være økonomisk, prøv en

sølvring med smykkesteiner

fra Swarovski. Ikke bare smykkesteiner glitter, men du kan også velge et metall spesielt for deg. De kommer i mange kategorier: inkludert solid metall, metall med smykkesteiner og metall i kombinasjon med et annet metall. Du kan velge blant kraftfulle gullringer til menn som vil passe din personlighet siden gull er det eneste edle metallet som kombinerer sjeldenhet og holdbarhet. Du kan også få navn eller datoer gravert i ringen. Hos GLAMIRA vet vi at kreative menn trenger en egen stil for å være kule. Så la kreativiteten være din guide og belønn din stil med GLAMIRA sine ringer til menn!