x
 
   
ONYX SMYKKER

ONYX

Svart Onyx er en halvedelstein og et medlem av krystall familien. På grunn av sin dype og mørke svarte farge har den oppnådd ny popularitet blant smykkeelskere.

ANBEFALTE PRODUKTER FOR DEG

ONYX

Svart Onyx er en halvedelstein og et medlem av krystall familien. På grunn av sin dype og mørke svarte farge har den oppnådd ny popularitet blant smykkeelskere. Som en type kalsedon, betyr det at Svart Onyx har både kraft og styrke. Den ble brukt som en helbredende stein i antikke av Hellas og Roma. De mente den beskyttet bæreren mot skader, uflaks og selv Guds vrede. Onyx er også nevnt flere steder i Bibelen. I dag kommer steinene som regel fra Argentina, Brasil og India hvor svart Onyx i hovedsak blir utvunnet. Kjær og sjelden, er Svart Onyx julis fødselstein, tilhører stjernetegnet Steinbukken og er steinen til planeten Saturn.

Glamira velger svart Onyx i AAA kvalitet, og kombinerer disse steinene med design spesielt for menn. Glamira sitt profesjonelle team vet at den passer godt med stilige metaller som platina, sølv og gull. Du kan personliggjøre smykker med Onyx og bruke hvilken som helst farge/ legering for å gi den en varm glød. Med andre ord kan du tilpasse noen valgte smykker og for eksempel lage et par Onyx mansjettknapper. Eller, du kan med denne fargen, svart som natten, på et par svarte Onyx ringer gi uttrykk for din sterke personlighet som er uavhengig av kortsiktige trender! Alt i alt, skaper Glamira en måte å vise din personlighet i smykker laget av svart Onyx for menn.