x
 
   
Ametyst Smykker

AMETHYST

Ametyst stein er en smykkestein som kommer i et variert utvalg av farger, fra lys fiolett til dyp lilla og grønn.

Ametyst Forlovelsesringer

Ametyst Forlovelsesringer

ANBEFALTE PRODUKTER FOR DEG
boderUTFORSK VIDERE

AMETHYST

Ametyst stein er en smykkestein som kommer i et variert utvalg av farger, fra lys fiolett til dyp lilla og grønn. Dens farge skyldes jernurenheter i krystallens struktur. Smykkesteinen er medlem av kvartsfamilien og selv om den ofte blir funnet og utvunnet i Minas Gerais regionen i Brasil, kan den også bli funnet på Madagaskar, Sri Lanka og selv i det østerrikske distriktet Maissau. Ametyst er også den offisielle steinen til delstaten South Carolina.

Ametyst (navnet kommer fra det greske ordet "amethystos", som betyr "beruselse") har vært en gjenstand i mange kristene, buddhistiske og greske myter og fortellinger helt siden antikken. Den har vært kjent for sin helbredende kraft, og representerer ro og nøkternhet. I astrologien, er den februars fødselsstein og steinen tilhører tegnet Fiskene.

For GLAMIRA, er kvalitet det første skritt mot det endelige smykket. Det er derfor GLAMIRA tilbyr deg steiner av høy kvalitet. Ametystene valgt av GLAMIRA har AAA kvalitet og kan brukes i smykker i samsvar med din smak.

Med en rik og intens farge som kan skifte avhengig av lyset, er Ametyst en av de mest bemerkelsesverdige steinene som kan bli integrert i et GLAMIRA design. Tenk deg et smykke rett fra eventyrland som viser nye farger i henhold til lyset og dine følelser! Du kan personliggjøre dine smykker med Ametyst hos GLAMIRA, og du kan lage ametyst ringer som innhyller din finger i naturens fargerike aura. Eller, du kan finne et ametyst kjede som kan vise ditt hjertets godhet til verden rundt deg. Det varme og episke forholdet mellom stein og design hos GLAMIRA vil på den annen side fortelle de mest dyrebare eventyr til ørene dine via ametyst øredobber! Enten alene, eller i kombinasjon med andre smykkesteiner, kan Ametyst brukes av menn på GLAMIRA sine Ametyst mansjettknapper. Disse mansjettknappene kan bli skapt med hans egen hånd og dermed videreføre legender om karisma og stil. Alt i alt, vil du se at all magi og sjarm har blitt fanget i en smykkestein som kan bli din!