x
 
   
Grønne Ametyst Smykker

Grønn Ametyst

Klassifisert som en halvedelstein, er Grønn Ametyst en lys grønn kvartskrystall. Dens grønne farge skyldes varme forårsaket av enten vulkansk aktivitet, naturlig oppvarming av jordens kjerne eller kunstige behandlinger.

GRØNN AMETYST FORLOVELSESRINGER

GRØNN AMETYST FORLOVELSESRINGER

GRØNN AMETYST HALSKJEDER

GRØNN AMETYST HALSKJEDER

GRØNN AMETYST ØREDOBBER

GRØNN AMETYST ØREDOBBER

ANBEFALTE PRODUKTER FOR DEG
boderUTFORSK VIDERE

Grønn Ametyst

Klassifisert som en halvedelstein, er Grønn Ametyst en lys grønn kvartskrystall. Dens grønne farge skyldes varme forårsaket av enten vulkansk aktivitet, naturlig oppvarming av jordens kjerne eller kunstige behandlinger. Det er derfor GLAMIRA anbefaler deg å holde steinen borte fra direkte varme og sollys siden dette lett kan føre til en fargeendring i steinen. I gemmologien er den kjent som prasiolite eller vermarine hvis navn er kommer fra det greske ordet prason (πράσον) som betyr "purre" og lithos (λίθος) som betyr "stein" (med andre ord, grønn-farget stein). Foreløpig finner vi gruvene hvor grønn ametyst blir utvunnet hovedsakelig i Brasil, men den kan også i Polen og Canada.

Grønn ametyst er en åndelig og ettertraktet stein som har vært antatt å være en beskyttende og rensende stein gjennom tidene, og er derfor det første valget for mange metafysikere. I antikken ble den nevnt som steinen for nøkternhet og ble brukt til å gjenopprette avholdenhet både fysisk og følelsesmessig. Man kan finne mange spor gjennom historien i myter med (grønn) ametyst tilstede. Ryktet har det at sankt Valentin hadde på seg en ring satt med en grønn ametyst skåret med et bilde av Cupido. Dessuten har kraftige og rike monarker gjennom historien brukt steinen som et symbol på nobelhet. Alt i alt, er grønn ametyst en stein som fremmer en intuitiv evne kombinert med kjærlighet. Den er fødselsteinen til Fiskene og derfor februars fødselstein.

Hos GLAMIRA blir grønne ametyster, i høy kvalitet og med AAA klarhet, satt inn i unike smykker som utgjør grønne ametyst smykker. Du kan personliggjøre hvilket som helst GLAMIRA produkt med en grønn stein; for eksempel, kan et konfigurert grønt ametyst anheng være et godt valg som betyr at du vil holde det nær ditt hjertet og føle en magisk følelse. Eller du kan skape et grønt ametyst halskjede for ditt barn som kan bæres som en beskyttende amulett. Iført en spesiell utforming av grønne ametyst ringer du har tilpasset i harmoni med din stilen vil du løfte din ånd! Det er også den smykkesteinen bør gis som den sjette bryllupsdagsgaven. Med sine grønne ametyst smykker, har GLAMIRA som mål å både berøre din sjel og vinne noen store motepoeng for deg!