x
 
   
Smykker med Hvit Safir

Hvit Safir

Hvit Safir er en edelsten og er et fargeløst medlem av safir familien. En safir tar sin farge fra sporstoffer som jern, krom, kobber, titan og magnesium når den blir formet.

HVIT SAFIR FORLOVELSESRINGER

HVIT SAFIR FORLOVELSESRINGER

HVIT SAFIR ØREDOBBER

HVIT SAFIR ØREDOBBER

ANBEFALTE PRODUKTER FOR DEG
boderUTFORSK VIDERE

Hvit Safir

Hvit Safir er en edelsten og er et fargeløst medlem av safir familien. En safir tar sin farge fra sporstoffer som jern, krom, kobber, titan og magnesium når den blir formet. Hvit Safir er fri for disse sporstoffene og dette gjør den sjelden og unik. Safir er den nest hardeste edelsteinen etter diamant som også er en av de dyreste steinene, og den blir utvunnet på Sri Lanka, Madagaskar, i Kambodsja, Myanmar og Thailand. I fordums tider var det en tradisjon blant krigere å gi deres koner et halskjede laget av Safir for å sikre deres troskap. Og i Hellas ble Safir assosiert med Apollo som var lyset og solens Gud. Som Septembers fødselstein er den antatt å beskytte brukeren mot onde krefter og tiltrekke velsignelse fra himmelen. Siden den er motstandsdyktig mot riper og slitasje, og har en gjennomsiktig fargetone og indre styrke, er den et ideelt valg for hvite safir smykker.

GLAMIRA bruker hvit safir med AAA klarhet, i ulike karat og av høy kvalitet, til smykker som øredobber, ringer, kjeder, armbånd for kvinner og ringer, mansjettknapper for menn. Med sin enestående skjønnhet er den svært ønskelig i alle GLAMIRA sine smykkedesign, og dens skjønnhet skiller seg ut uavhengig av om den opptrer alene eller sammen med andre steiner som er sammen konfigurert på en spesiell måte for å understreke din personlige stil. Innlemmet i kongelige juveler møter hvit safir hos GLAMIRA også modernitet. Du kan sette en smaragd kuttet hvit safir på et gullbånd for å skape en kongelig og moderne hvit safir ring. Metaller i kjølige toner som sølv og hvitt gull samstemmer vanligvis best med hvit safir. Du kan personliggjøre den på en øredobb av hvitt gull og dermed bære et par funklende hvite safir øredobber. Eller, du kan binde din kjærlighet i himmelen og eviggjøre lykkefølelsene dine ved å velge en blant spesielle GLAMIRA sine hvite safir forlovelsesringer. Og du kan også bære Apollos lys rundt halsen ved å lage et hvitt safir anheng. La GLAMIRA omgi deg med glans fra himmelen og lyset som kommer fra solen, slik at du kan fange alles blikk!