x
 
   
Grønne Smykker

Granat

Granat har en kjemisk struktur som kombinerer nært beslektede mineraler som har lignende fysiske og krystallinske egenskaper. Med tilhørighet i silikatfamilien, har denne halvedelsteinen en brun-rød farge.

GRANAT FORLOVELSESRINGER

GRANAT FORLOVELSESRINGER

ANBEFALTE PRODUKTER FOR DEG
boderUTFORSK VIDERE

Granat

Granat har en kjemisk struktur som kombinerer nært beslektede mineraler som har lignende fysiske og krystallinske egenskaper. Med tilhørighet i silikatfamilien, har denne halvedelsteinen en brun-rød farge. Navnet Granat har sine epistemologiske røtter fra 14-tallet, og kommer fra ordet grenate ("granateple rød"). Granat var den mest brukte smykkesteinen i den sen-romerske antikke verden og ble brukt til å pryde våpen, smykker og klær for riddere, keisere og konger. Den ble derfor antatt å være et symbol på ridderens dyder.

I dag er den fortsatt meget populær på smykkemarkedet. Den brukes til å skape dominerende, spennende assosiasjoner når den blir båret på fingrene eller i ørene. Det blir utvunnet i flere land som blant annet Argentina, Brasil og Tyskland, og er tilhører tradisjonelt sett det astrologiske tegnet Tvillingene og er januars fødselstein.

Med kvalitet som første prioritet, velger GLAMIRA granater av AAA kvalitet og behandler dem for å skape interessante granat smykker som ringer, kjeder, øredobber, forlovelsesringer, armbånd, mansjettknapper og mange andre design for kvinner, menn og barn. Ansett som en stein som tilbyr lidenskapelig hengivenhet, brukes Granat av GLAMIRA for å vise frem kraften i kjærlighet! For å bryte dens vakre lys, kan du tilpasse den ved å lage en granat ring omgitt av microdiamanter. Kombinasjonen av granat og diamanter vil gi deg sjarmerende og flatterende kontraster som pirres spesielt når diamant, granat og gull brukes sammen i ett design. Du kan la bitene av et granateple bæres i dine ører som et par granat øredobber. Hos GLAMIRA kan du også lage et spesielt granat halskjede. Med GLAMIRA sin erfaring med å tilpasse unike smykker, er du i stand til å lage smykker som perfekt uttrykker hvem du er!