x
 
   
Citrin Smykker

Citrin

Citrin stein har en gul fargetone som skyldes en kombinasjon av høyt trykk og høy temperatur under dannelsen av mangan og titan.

CITRIN FORLOVELSESRINGER

CITRIN FORLOVELSESRINGER

ANBEFALTE PRODUKTER FOR DEG
boderUTFORSK VIDERE

Citrin

Citrin stein har en gul fargetone som skyldes en kombinasjon av høyt trykk og høy temperatur under dannelsen av mangan og titan. Steinens farge varierer fra pastellgul til en mørkere brunaktig oransje. Citrin er medlem av kvartsfamilien, og er en sjelden og ren smykkestein som er klar og blank i sin struktur. Den var i lang tid omtalt som solsteinen i gresk og romersk tro hvor den var kjent for å være et symbol på solen. Citrin blir funnet og utvunnet i Amerika, spesielt på den sørlige delen av kontinentet, i Brasil og Bolivia. Det er steinen til det astrologiske tegnet Tvillingene og er novembers fødselsstein.

GLAMIRA bruker AAA kvalitetsteiner i citrin smykker som øredobber, ringer, halskjeder, anheng, armbånd, forlovelsesringer, mansjettknapper og alle barnesmykker. I nettbutikken kan du tilpasse smykket ditt med citrin for å fange solen i antrekket ditt. Når den er satt i platina, sølv og hvitt gull, vil du legge merke til at den viser sin lyseste side til deg og du føler dens varme.

Assosiert med suksess og velstand, Citrin gjenspeiler kraften i solen gjennom GLAMIRA sine design. For kvinner tilbyr Citrin en måte å feire kvinnelighet og modernitet samtidig. Et ekstraordinært par citrin øredobber gir deg som bærer evig solskinn og ungdom! Ellers kan et citrin halskjede som falt fra himmelen gi deg indre styrke med gammel sjarm. Du kan tilpasse den største stjernen i universet ved å legge inn denne rimelig rimelige steinen i citrin ringer og dermed være en stjerne hvor enn du er. Ingen skjønnhet har før vært så rimelig og fenomenal!