x
 
   
Grønne Turmalin Smykker

Grønn Turmalin

Grønn Turmalin (Verdelite) er llassifisert som en halvedelsteinen og er et borsilikat med en svært kompleks struktur.

GRØNN TURMALIN FORLOVELSESRINGER

GRØNN TURMALIN
FORLOVELSESRINGER

GRØNN TURMALIN HALSKJEDER

GRØNN TURMALIN HALSKJEDER

GRØNN TURMALIN ØREDOBBER

GRØNN TURMALIN ØREDOBBER

ANBEFALTE PRODUKTER FOR DEG
boderUTFORSK VIDERE

Grønn Turmalin

Grønn Turmalin (Verdelite) er llassifisert som en halvedelsteinen og er et borsilikat med en svært kompleks struktur. På grunn av den komplekse strukturen i denne smykkesteinen finnes grønn turmalin i nesten uendelig antall varianter og farger som er avhengig av hvor den ble utviklet. Dens dyrebare grønne farge skyldes kromet den har i sin struktur. Fargen varierer fra gul-grønn, til olivengrønn eller brun-grønn og er utrolig vakker. Den ligner på smaragd som er blant de "fire store" som også inkluderer diamant, rubin og safir. Navnet Verdelite kommer fra det latinske ordet ‘viridis’ (grønn) og det greske suffikset 'Lith '(stein). De største forekomster av steinen har blitt funnet i Brasil, Namibia, Nigeria, Mosambik, Pakistan og Afghanistan.

Grønn Turmalin har blitt referert til historisk på grunn av sin evne til å bli elektrisk ladet ved ganske enkelt å varme eller gni på den. Denne egenskapen gjør at den kan tiltrekke seg partikler av støv eller biter av papir, som var en attraktiv og nyttig funksjon som ble brukt av nederlandske handelsmenn på 1700-tallet til å trekke asken ut fra rør. Det er derfor den ble kalt ”Aschentrekker” som betyr "aske trekker." Det var også trodd at grønn turmalin var steinen til engelen Nehemja, en erkeengel. Den er også kjent for å forsterke nervesystemet og fjerne negative energier i kroppen hvis den blir båret så nær som mulig hjertechakraen. Den er Steinbukkens fødselstein og augusts fødselstein på fødselsteinlisten.

GLAMIRA leverer grønn turmalin med AAA klarhet. Høy kvalitet er nøkkelordet for GLAMIRA når vi velger steiner som brukes i grønne turmalin smykker. Våre unike design av ringer, ørepynt, halskjeder, anheng og mansjettknapper er bearbeidet for å være feilfrie, og kombinert med grønn turmalin kan disse samle naturens glans! Iført et smykke eller en nydelig grønn turmalin ring smidd med denne steinen, vil du samle energien nær hjertet og føle varmen av våren. GLAMIRA inviterer deg også til å personliggjøre et par grønne turmalin øredobber i gull eller sølv og dermed bære den vakre vibrasjonen til denne steinen som stimulerer lykke og glede i livet! Eller, du kan bære et spesielt utformet grønt turmalin halskjede og ha engelen Nehemja bre sine seks vinger rundt deg. Skap smykker hos GLAMIRA og ha en kjensle av lykke og magi i ditt hjerte!