x
 
   
SWAROVSKI KRYSTALL SMYKKER

SWAROVSKI KRYSTALL

Swarovski er en liten krystall som blir dannet når glass og silisiumdioksid pulver smeltes sammen, og deretter delt inn i glatte og harde kurver ved hjelp av avansert teknologi.

SWAROVSKI KRYSTALL FORLOVELSESRINGER

SWAROVSKI KRYSTALL
FORLOVELSESRINGER

SWAROVSKI KRYSTALL HALSKJEDER

SWAROVSKI KRYSTALL HALSKJEDER

SWAROVSKI KRYSTALL ØREDOBBER

SWAROVSKI KRYSTALL ØREDOBBER

ANBEFALTE PRODUKTER FOR DEG
boderUTFORSK VIDERE

SWAROVSKI KRYSTALL

Swarovski er en liten krystall som blir dannet når glass og silisiumdioksid pulver smeltes sammen, og deretter delt inn i glatte og harde kurver ved hjelp av avansert teknologi. Krystallene blir vanligvis herdet med et lag som dekker deres overflate, som gir dem glans lik diamanter. Foruten sin tidsmessige briljans, rene konsistens, og feilfrie kvalitet, er det som skiller dem fra andre smykker at deres kutt gir dem et klart skinn liksom diamant når de er kommer i lyset. Disse menneskeskapte krystallene viser en høy presisjonen som resulterer i vakre blyglass krystaller av høy kvalitet som inneholder kvarts, sand og mineraler. I fremstillingen av Swarovski krystaller tar man i bruk en svært spesialisert produksjonsprosess som gjør dem i stand til å oppnå en spektakulær glans. Utformet for å være perfekt i henhold til sin kvalitet, farge, størrelse og form, identifiserer Swarovski en funksjon ved å bruke disse materialene kombinert og i tillegg legge til en ny dimensjon av glans.

GLAMIRA tilbyr mørk blå, grønn, rød og ugjennomsiktige former av swarovski smykker som for eksempel øredobber, halskjeder, ringer, armbånd, mansjettknapper og andre design. Du kan kombinere hvilken som helst farge fra Swarovski med andre edle og halvedelsteiner, og deretter sette den inn i en gull eller sølv form og skape en swarovski ring. Videre kan du nyte det å endre detaljene på et armbånd slik du ønsker, og dermed vil det endelige utfallet bli et ukonvensjonelt swarovski armbånd for deg selv eller en spesiell person. Du kan eksponere dype farger og skjønnheten i krystallene i dine tilpassede swarovski øredobber. Med mulighet for personliggjøring, vil GLAMIRA i et nøtteskall pirre dine kreative lyster!