ORANSJE SAFIR

ORANSJE SAFIR

En spesiell farge for å forbedre spesielle egenskaper... La denne stenen av visdom, kreativitet og sensualitet spille en viktig rolle i livet ditt.

Forlovelsesringer med Oransje Safir

Forlovelsesringer
med Oransje Safir

Halskjeder med Oransje Safir

Halskjeder med Oransje Safir

Øredobber med Oransje Safir

Øredobber med Oransje Safir

ANBEFALTE PRODUKTER FOR DEG

ORANSJE SAFIR

Oransje Safir er en meget styrkende krystall for skrivende, sangere, og artister, eller andre som ønsker å uttrykke sine dypeste følelser, tanker, og sannheter på den mest kreative måte. Den vil legge til rette for en guddommelig inspirasjon og lede deg i å bringe din spirituelle visjon til manifestasjon. Oransje Safir vil utstråle en livskraft som også vil styrke din seksuelle energi og lyst, som vil styrke fruktbarheten din kraftig. Denne krystallen roer ned hjertet og sinnet. Den vil bli kvitt dine uønskede tanker og alle former for mental anspenthet. Den vil også oppmuntre sinnet ditt til å være åpen for livets skjønnhet og under, og bringe letthet og munterhet og gjennopprette balansen i din kropp.
Oransje Safir vil aktivere og rense din andre chakra. Den vil kontrollere din energistrøm og strømmen av informasjon fra kroppen din til sinnet ditt, og fra sinnet ditt til kroppen din. Det er en krystall av henrykkelse, lykksalighet og overgivelse. Den vil styrke din høyere visjon og åpne sinnet ditt for inspirasjon, som vil styrke dine erfaringer og kommunikasjon. Den vil sikre at ditt kreative uttrykk er rettet inn etter hjertet ditt, og at dine manifestasjoner kun tjener det høyeste gode.
Oransje Safir vil bringe energien fra glede, lykke, og vennskap. Den vil bringe mer glede i kjærlighet og romanse, så vel som enhet i familien.