x
 
   
Peridot Smykker

PERIDOT

Peridot er halvedelstein med farger som kan variere i nyanser av grønt som strekker seg fra pistasj til oliven fargetoner.

PERIDOT FORLOVELSESRINGER

PERIDOT FORLOVELSESRINGER

ANBEFALTE PRODUKTER FOR DEG
boderUTFORSK VIDERE

PERIDOT

Peridot er halvedelstein med farger som kan variere i nyanser av grønt som strekker seg fra pistasj til oliven fargetoner. Det som skiller den fra andre grønne edelstener slik som smaragd, er dens gylne glød fordi den har en glans av gull i sin struktur. Dens navn har sine røtter i det greske ordet peridona som betyr "å gi rikdom". Siden den er en av de eldste smykkesteiner i verden, har det vært uunngåelig at den har blitt gjenstand for en mengde legender, myter og historier. Du kan komme over peridot i gamle egyptiske sagn så tidlig som fra 2000 f.Kr og i enkelte deler av Bibelen. Dessuten var den favorittsteinen i barokken.

Pakistan og Afghanistan er de stedene hvor Peridot hyppigst blir funnet og utvunnet i overflod, men det kan også komme i Myanmar, Kina, USA, Afrika og Australia. Den er verdsatt som augusts fødselstein og er steinen til stjernetegnet Løven.

Hos GLAMIRA har peridot steiner AAA kvalitet og er satt inn i designede peridot smykker av profesjonelle hender. De endelige resultatene er uimotståelige peridot smykker som ringer, øredobber, halskjeder og anheng, armbånd, forlovelsesringer og mansjettknapper! GLAMIRA lager ikke bare smykkene, men har også et ekspertteam som håndterer disse med omsorg. Dette teamet foreslår at du polerer peridot smykker med en bomullsklut slik at det kan lyse hele tiden, og at du ikke eksponerer det for solstråler over lange perioder siden det kan følsomt for varme. Siden GLAMIRA sin verden av smykker er klar over sin kjærlighet for fargen grønn, syntes populariteten til denne rike grønne smykkesteinen bare å øke. Du kan personliggjøre din egen vår ved å legge til den mest dyrebare tonen av grønt til ditt eget rike! Et par peridot øredobber vil gi deg kraften av naturen, og du kan leve ut din kjærlighet i den varige varmen av våren gjennom dine peridot forlovelsesringer. GLAMIRA tilbyr alle legeringer (hvit, gul og / eller rosé gull, sølv) og farger for deg så du kan harmonisere dem med peridot og se den varme dans av naturskjønne toner! Du kan også kombinere den med andre edelstener i peridot ringene dine slik at dens glimt kan bli realisert. Og du kan åpenbare din unike kunstneriske smak ved å skape et peridot armbånd som fanger alles blikk!