x
 
   
Akvamarin Smykker

Akvamarin

Akvamarin stein (navnet kommer fra de latinske ordene "aqua" (vann) og 'mare' (sjø)) er kjent som "kongen av smykkesteiner". Som indikert i navnet, har smykkesteinen en lys turkisblå farge.

Akvamarin Forlovelsesringer

Akvamarin
Forlovelsesringer

Akvamarin Øredobber

Akvamarin Øredobber

ANBEFALTE PRODUKTER FOR DEG
boderUTFORSK VIDERE

Akvamarin

Akvamarin stein (navnet kommer fra de latinske ordene "aqua" (vann) og 'mare' (sjø)) er kjent som "kongen av smykkesteiner". Som indikert i navnet, har smykkesteinen en lys turkisblå farge. Klassifisert som en halvedelsten, og som medlem av Beryllium familien, kan Akvamarin i hovedsak bli funnet i søramerikanske land. Til og med i dag kan sensasjonelt store akvamarin krystaller en sjelden gang komme frem i lyset i Brasil.

Steinen er ikke immun mot varme, så den må ikke bli utsatt for for mye varme slik at den kan beholde sitt fargeskjær og sin vakre blå nyanse som gjør den så kjent og populær. I tillegg til sin farge, har den en spesiell egenskap som gjør at den reflekterer både naturlig og kunstig lys perfekt. Som mange andre smykkestener, kan den også bli funnet i legender og myter knyttet til vann og havfruer. Videre, i astrologien er den mars sin fødselsstein og steinen til tegnet vannmannen.

GLAMIRA finner en unik tone gjennom våre akvamarin smykker. Vi velger bare akvamarin av AAA kvalitet, og GLAMIRA tilbyr deg å føle kraften av vann med ulike toner av akvamarin fra lys grønn til sterk blå. Hvis du hører suset av havet mens du bærer blågrønne akvamarin øredobber, kan du høre havfruer som synger i det fjerne! GLAMIRA designer en verden under havet hvor du kan dykke ned i dypet og finne unike smykker. La dråper transformeres til blågrønne akvamarin anheng du kan ha rundt halsen, eller finn blågrønne akvamarin ringer kombinert med andre smykkesteiner gjemt i en mystisk kiste på havets dyp. Her ligger et land du kan personliggjøre akvamarin i alle mulige design mens du beholder følelsen av friskhet i ditt liv og din kropp! Nå kan du skrive din egen myte!