Blå Topas Smykker

Blå topas

Blå topas er en halvedelstein kjent for sin gjennomsiktige blå farge. Dens blå farge kan bare oppnås gjennom en spesiell behandling utført på hvit topas.

Blå Topas Forlovelsesringer

Blå Topas Forlovelsesringer

Blå Topas Øredobber

Blå Topas Øredobber

ANBEFALTE PRODUKTER FOR DEG
boderUTFORSK VIDERE

Blå topas

Blå topas er en halvedelstein kjent for sin gjennomsiktige blå farge. Dens blå farge kan bare oppnås gjennom en spesiell behandling utført på hvit topas. Denne smykkesteinen innlemmer både hardhet og sensitivitet i sin struktur og det er derfor den er en av de mest utfordrende steinene å jobbe med. Lang erfaring, profesjonalitet og ekspertferdigheter kreves for å transformere en rå stein til unike blå topas smykker.

Navnet sies å stamme fra ordet "tapas" som betyr "varme" eller "ild" på sanskrit. Vi finner steinen i mange legender og til og med noen deler av Bibelen. Blå Topas er i dag en av de mest trendy steinene som kan brukes i smykker siden den symboliserer den friske gnisten av ungdom. Gruvene hvor steinen blir intensivt utvunnet ligger i Russland, Afghanistan, på Sri Lanka og den er den offisielle smykkesteinen til den amerikanske delstaten Texas. Den er Jomfruens stein og er desembers fødselsstein.

Typen som blir anvendt i smykker kommer i tre farger: himmelblå, London blå og sveitsisk blå. GLAMIRA bruker bare håndplukket sveitsisk blå topas med AAA kvalitet til å produsere et bredt spekter av øredobber, ringer, halskjeder og anheng, armbånd, forlovelsesringer, mansjettknapper og så videre. GLAMIRA inviterer deg til å vise frem ditt blå blod gjennom personlige smykker. Du kan lage et blå topas halskjede kun med blå topas, eller du kan kombinere den med andre edelstener og/eller med gull og sølv, og dermed nyte å ha himmelen rundt halsen. Du kan tilpasse din ring og se den blå himmelen åpne seg i dine blå topas ringer. Eller du kan ta fatt på lerretet og skape liljehvite skyer på himmelen din; og resultatet av din fantasi kan bli et par blå topas øredobber. Bruk den krystallklare glansen til Blue Topaz og la dine drømmer og kreativitet bli virkelig!