Laster...

Rubin

Rubin er en edelsten og er de fire store edelstenene som også inkluderer diamant, smaragd og safir.

 

Rubin er en edelsten og er de fire store edelstenene som også inkluderer diamant, smaragd og safir. Hard, holdbar og sjelden, Rubin er, lik Safir, dannet av en type mineraler som kalles Korund. Dens blodrøde farge skyldes at den har elementet Krom i sin kjemiske struktur. Rubiner blir funnet hovedsakelig i Burma som er kjent for å ha verdens reneste rubiner. Thailand, Kenya, India, Pakistan, Sri Lanka, Afghanistan, Kambodsja, Tanzania, Australia og USA er andre steder rubinminer kan bli funnet.
RUBIN FORLOVELSESRINGER
Ifølge historiske arkiv, ble den første rubinen tatt i bruk 480 år f.Kr. av grekerne og romerne. På den andre siden, ble den også brukt av mange stammer, særlig bland hinduer som ornamenter. I den hinduistiske kulturen, var rubin assosiert med vitalitet og nobilitet. Den var antatt å reflektere kjærlighet som kommer fra hjertet, noe som har gjort denne steinen den perfekte rubinbryllup gave for ektepar siden den ble oppdaget for 2000 år siden. Som julis fødselsstein er Rubin også steinen til det astrologiske tegnet skorpionen.
GLAMIRA bruker er 4C (engelsk: cut, color, clarity and carat) som tommelfingerregel for å velge de riktige steinene for rubiner smykker. GLAMIRA leverer rubiner i høy kvalitet og bruker de i unike kreasjoner som øredobber, ringer, kjeder, rubin mansjettknapper og mange andre smykker. På grunn av sin unike struktur, forskjellig fra andre edelstener, liker Rubin dagslys for å spre sin glans.
RUBIN HALSKJEDER
GLAMIRA inviterer deg til å kombinere ditt eget lys med rubin for å utstråle en intens skjønnhet. Og, du kan konfigurere disse smykkene i GLAMIRA sin nettbutikk og dermed lage spesielle mesterverk som rubin øredobber og rubin halskjeder. Videre er det tradisjonelt antatt at den hjelper bæreren med å ta viktige beslutninger i livet når den sitter på ens venstre hånd. Slik kan du velge en rubin ring fra GLAMIRA for å vise frem din makt som beslutningstager! Eller, du kan ta et skritt videre ved å legge til en diamant på ringen. En rubin og diamantring vil gjenspeile din skjønnhet og sterke personlighet samtidig.
RUBIN ØREDOBBER
ANBEFALTE PRODUKTER FOR DEG