x
 
   
Rosenkvarts Smykker

Rosenkvarts

Rosenkvarts er en rosa utgave av kvarts som er klassifisert som en halvedelsten. Vurdert etter intensiteten av sin farge og ikke klarhet, har denne steinen en farge som kan gå fra blek rosa til dyp rose.

ROSENKVARTS FORLOVELSESRINGER

ROSENKVARTS FORLOVELSESRINGER

ANBEFALTE PRODUKTER FOR DEG
boderUTFORSK VIDERE

Rosenkvarts

Rosenkvarts er en rosa utgave av kvarts som er klassifisert som en halvedelsten. Vurdert etter intensiteten av sin farge og ikke klarhet, har denne steinen en farge som kan gå fra blek rosa til dyp rose. Fargen er vanligvis et resultatet av spormengder med titan, jern eller mangan i dens kjemiske struktur. Dens glassaktige form er så gjennomsiktig at den gjenspeiler fargen rosa perfekt. De viktigste gruvene hvor den blir utvunnet ligger i Brasil og på Madagaskar.

Rosenkvarts, også kalt hjertesteinen, har blitt brukt som en kjærlighet amulett så tidlig som 600 f.Kr. Den er vanligvis forbundet med kjærlighetsgudene Cupido og Eros og var ofte brukt i romertiden til å pryde pyntegjenstander, kopper, boller og mange andre ting. Romerne hadde rosenkvarts nær brystet, med andre ord, nær hjertet, siden de mente at rosenkvarts beskytter brukeren fra hjertesorg og gir makt. Rosenkvarts er også kalt Rosa kvarts, eller Hyaline Kvarts, og dette navnet kommer fra det greske ordet hyalos, som betyr "glass". Steinen tilhører det astrologiske tegnet Tyren og er desembers fødselstein.

GLAMIRA leverer rosenkvarts i AAA kvalitet som er satt i inn øredobber, ringer, halskjeder og anheng, armbånd, eller mansjettknapper som rosenkvarts smykker. I ulike former, kan denne smykkesteinen konfigureres til å blomstre inn i sin skjønnhet. Resultatet av konfigurasjonen er kan være et anheng i harmoni med din smak vil være et rosenkvarts hjerteanheng som bærer sus av det hellige og feminine. Med en rosenkvarts ring, kan du også føle omfavnelsen av lykke og feire kjærlighetens dans. Eller, et rosenkvarts armbånd kan lyse opp din vei med solskinn fylt med kjærlighet. Bare sett rosenkvarts i sentrum av dine rosenkvarts øredobber og la de bæres magien av la vie en rose!