x
 
   

Smaragd

Smaragd (klassifisert som edelsten) har en dyp og levende grønn farge. Smaragd har fått sitt navn fra det franske ordet "esmeraude", og midtengelske ordet "emeraude", som betyr "grønn perle".

 

Smaragd (klassifisert som edelsten) har en dyp og levende grønn farge. Smaragd har fått sitt navn fra det franske ordet "esmeraude", og midtengelske ordet "emeraude", som betyr "grønn perle". Som et medlem av beryllfamilien, får den sin farge fra spor av krom og vanadium som oppstår under dannelsen av steinen. Den har ofte spor som enten er inneslutninger eller brudd som syntes fra overflaten. Disse inneslutningene, og dens intense grønne farge, gjør den unik og spesiell. På grunn av sin kjemiske struktur er Smaragd en skjør edelsten og knekker lett under fasetteringen. Derfor ble et spesielt "Smaragd Slip" utviklet for å opprettholde Smaragd krystallens integritet. Men, dette slipet ble populært med årene, ikke bare for smaragder, men også for andre edelstener. Det refererer til en typisk rektangulær form med fasetter som blir brukt for å bringe ut den sanne skjønnheten i en edelsten. Steinen er for det meste utvunnet i Columbia og Uralfjellene i Russland, Zambia, India, Madagaskar, Norge, Brasil, Pakistan, Australia og USA.
Smaragd Forlovelsesringer
Smaragd, med sin skjønnhet og sin dype grønne nyanse er en av de mest spesielle edelstener i verden og har vært en ettertraktet juvel gjennom tidene. Dens skjønnhet har blitt feiret i mange fortellinger, myter og legender. Kleopatra, dronningen av antikke Egypt, var kjent for hennes dype og forheksede beundring for Smaragd. Den ble også forbundet med Venus, den romerske gudinnen for kjærlighet, siden de gamle romerne mente at Smaragd reflekterte alle hennes kvaliteter: skjønnhet, fruktbarhet og godhet. Den er mais fødselsstein og symboliserer fornyelsen av liv og evig vår.
Siden farge, kutt og klarhet kan påvirke en smaragds verdi, velger GLAMIRA stener med høy kvalitet. Du kan finne smaragder i alle former og karat hos GLAMIRA som kan brukes til å pryde dine valgte smykker.
Smaragd Halskjeder
Mens noen smaragder kan ha en gul-grønn fargetone, foretrekker GLAMIRA de med små nyanser eller uten nyanser fordi de mest verdifulle smaragdene er de uten nyanser og de som har en så ren grønn farge som mulig. GLAMIRA produserer smaragd smykker ved å velge de med en rikere metning som betyr mer glans og bedre lys. Ikke bare øredobber, halskjeder, armbånd og smaragd ringer for kvinner, men også ringer og mansjettknapper for menn er tilbudt i GLAMIRA sine kolleksjoner. Du bør først bestemme hvilken legering du vil kombinere med smaragd, deretter bestemmer du deg for en passende karat og til slutt kan du matche smaragd med små edelstener som diamant og safir. På denne måten kan du lage dine egne smykker; et par smaragd øredobber eller et solitaire anheng. Med et utvalg av smaragd forlovelsesringer, kan du gi det glitrende grønne av våren og ilden av håp for et liv fullt av kjærlighet til den mest spesielle kvinnen i ditt liv. Det er du som vil gi mening til kombinasjonen av strålende farger av smaragd og GLAMIRA sitt design.
Smaragd Øredobber
ANBEFALTE PRODUKTER FOR DEG
boderUTFORSK VIDERE