x
 
   

Safir

Blå safir er klassifisert som edelsten og har et blått skjær som strekker seg helt fra fiolett til lilla.

 

Blå safir er klassifisert som edelsten og har et blått skjær som strekker seg helt fra fiolett til lilla. Verdien avhenger av nyansen av blått i tillegg til dens farge, klarhet, størrelse, kutt, og samlet kvalitet. Jo mørkere blå den er, desto mer verdifull er denne edelstenen. Dens navn har rot i de greske språket, og det kommer fra ordet "sappheiros" som betyr blå. Safir er, sammen med rubin, medlem av korund familien som gjør dem en av de hardeste edelstener. Den mest kjente og populære typen blå safir er stjernesafir som viser en stjerne-lignende fenomen som har sitt navn fra det spesielle Cabochon kuttet. Den Svarte Stjernen fra Queensland den største stjernesafir i verden og veier hele 733 karat. Betydelige safirforekomster er funnet i Øst-Australia, Thailand, Sri Lanka, Kina, Madagaskar, Øst-Afrika, og noen steder i Nord-Amerika, for det meste i Montana.
SAFIR HALSKJEDER
Safirer og rubiner er ofte funnet i det samme geografiske miljøet. Den er tradisjonelt sett septembers fødselsstein og steinen til det astrologiske tegnet Skytten. Den var vanligvis forbundet med fred og lykke i antikken. For eksempel, i det gamle Persia ble det antatt at blå safir ville bringe blå himmel og fred.
GLAMIRA leverer blå safirer som har AAA steinklarhet og bruker edelstener med ulike karat for å skape blå safir smykker med unike design. GLAMIRA velger også de kongelige blå som er den mest dyrebare fargen midt på skalaen. Med GLAMIRA sine kreasjoner, kan du pryde design med denne steinen i alle legeringer og farger.
SAFIR ØREDOBBER
Blå safir er en spesiell edelsten som kan passe til både lyst eller mørkt hår og enhver stil. Den kan spre sin glans på enhver hudtone og flattere enhvers kvinnene naturlige skjønnhet og karisma. Den kan nesten bli satt inn i ethvert smykkedesign slik som blå safir øredobber, ringer, halskjeder og mansjettknapper som blikkfang i antrekket ditt. Enten den er omfavnet rundt din hals som et blått safir halskjede, som vakre øredobber i dine ører, eller glir uanstrengt på din finger i form av en blå safir ring, tilbyr GLAMIRA deg å bruke blå safir ikke bare som et blikkfang, men også for å presentere ditt noble blod med kongeblå! Eller, du kan velge blant blå safir forlovelsesringer og tilpasse dem i harmoni med din flammes smak og innlemme dem i ditt mest spesielle øyeblikk gjennom et frieri. En annen viktig detalj om blå safir er at den er den tradisjonelle gaven til førtifemårs bryllupsdag.
SAFIR ØREDOBBER
ANBEFALTE PRODUKTER FOR DEG
boderUTFORSK VIDERE