x
 
   
Rosa Turmalin Smykker

Rosa turmalin

Rosa turmalin (som betyr "en edelsten av blandede farger,") er en halvedelstein med et bredt spekter av farger som også er kjent som kameleonen av alle smykkesteiner.

ROSA TURMALIN FORLOVELSESRINGER

ROSA TURMALIN
FORLOVELSESRINGER

ROSA TURMALIN ØREDOBBER

ROSA TURMALIN ØREDOBBER

ANBEFALTE PRODUKTER FOR DEG
boderUTFORSK VIDERE

Rosa turmalin

Rosa turmalin (som betyr "en edelsten av blandede farger,") er en halvedelstein med et bredt spekter av farger som også er kjent som kameleonen av alle smykkesteiner. Dens farge, fra lys rosa til en myk og delikat pastellrosa, endres avhengig av størrelsen på steinen, eller hvordan den er kombinert med legeringer eller andre edelstener. For eksempel, hvis du setter den på hvitt gull eller sølv, kommer fargen ut mer skinnende. Som sin farge, er dens kjemiske struktur også komplisert og annerledes; en kombinasjon av aluminium borosilikater blandet med jern, magnesium, eller andre forskjellige metaller. Rosa Turmalin, også kalt Rubelite, kan bli funnet i gamle kilder, spesielt i egyptiske. Egyptiske legender nevner at Rosa Turmalin har reist fra sentrum av Jorden til Solen ved å reise over regnbuen og har på veien absorbert alle dens farger. Rosa Turmalin gruver er vanligvis funnet i USA, Brasil og Sri Lanka. Den er i oktobers fødselstein og steinen som tilhører det astrologiske tegnet Skorpionen.

GLAMIRA tilbyr deg Rosa Turmalin smykkesteiner av AAA kvalitet og velger bare de mest dyrebare og spesielt fargede steiner. De blir satt inn i unike rosa turmalin smykker slik som ringer for kvinner, barn og menn; øredobber, halskjeder og anheng, armbånd og forlovelsesringer. Denne steinen, funnet i ulike nyanser av fargen rosa drops, er en smykkestein som kan brukes både i tradisjonelt design og i en moderne og tidsriktig stil. Du kan lage en gullring med rosa turmalin for å fange en fantastisk regnbue av farger, eller du kan bestille rosa turmalin forlovelsesringer for å bygge en stige av kjærlighet til solen! Enten i et enkelt anheng, eller kombinert med andre edelstener, kan et rosa turmalin halskjede personliggjøres ved hjelp av GLAMIRA sine enkle tilpasningsmuligheter for å lage en smykke kun til deg. Denne vakre steinen er en ideell smykkestein for rosa turmalin øredobber som får deg til å sette pris på jordens stemme, eller et rosa turmalin armbånd for å vise fargene i regnbuen selv i den grå hverdagen! GLAMIRA gir deg frihet ved å legge rosa turmalin i din håndflatene. Nå kan du fortelle ditt eget moderne eventyr og være den aktuelle "hovedpersonen" i fortellingen!