x
 
   
Røykkvarts Smykker

Røykkvarts

Røykkvarts er en halvedelstein som har en farge fra som går fra lys gul-brun til dyp gråaktig svart.

RØYKKVARTS FORLOVELSESRINGER

RØYKKVARTS FORLOVELSESRINGER

RØYKKVARTS ØREDOBBER

RØYKKVARTS ØREDOBBER

ANBEFALTE PRODUKTER FOR DEG

Røykkvarts

Røykkvarts er en halvedelstein som har en farge fra som går fra lys gul-brun til dyp gråaktig svart. Takket være dens gjennomsiktige unike farge, kan den kombineres med enhver farge og legering uten å miste sin glød i vakre røykkvarts smykker.

Navnet kommer fra dens spesielle farge; I tillegg kommer navnet fra det greske ordet "moroeis" (mørk) som viser til at dens farge varierer fra røykfylt brun til grå. Den har blitt funnet i gamle romerske tekster hvor den ble antatt å beskytte mot det onde og styrke bærerens viljestyrke. Den ble også brukt til å pryde egyptiske pyramider, statuer og monumenter. På det moderne smykkemarkedet er den en av de mer sjeldne, men mest populære smykkesteinene. Røykkvarts gruvene ligger hovedsakelig i Russland, Brasil, Zimbabwe, Sveits og Spania. Røykkvarts er den nasjonale smykkesteinen til Skottland og har blitt betraktet som en hellig stein der i lang tid. Den er også kjent som steinen tilhørerende det astrologiske tegnet Vekten.

GLAMIRA leverer Røykkvarts steiner i AAA kvalitet fra utvalgte kilder og gir dem plass sammen med andre smykkesteins valg. De sjeldne steinene som brukes i GLAMIRA sitt unike design venter på å bli verdsatt av deg! Med en røykkvarts ring, kan du vise en stil som aldri går ut. Siden den er forbundet med rikdom, skjønnhet og eleganse, kan du tilpasse den og lage et røykkvarts halskjede og du vil innse at steinen tilpasser seg din stil. Eller du kan harmonere tåkete toner av Røykkvarts med gull eller sølv, og dermed bli den stolte bærer av et par røykkvarts øredobber. Hos GLAMIRA kan du ikke trå feil!