Laster...

Sten Sammenligning

Ved første øyekast kan diamant, hvitt safir og swarovski se veldig lik ut. Alle tre stenene har forskjellige unike egenskaper, fordeler og visse forhold som du kanskje finner egnet til ulike anledninger. Når det gjelder farge, forblir hvit elegansens farge for smykker - som plasserer fargen i topplisten med de mest populære smykkene. Hovedforskjellen som kan bidra til å skille hvit safir fra diamant er lett brytning - prosess av lys som kommer inn i steinen og spretter tilbake, noe som skaper en grasiøs glitring. Den største forskjellen mellom diamant og swarovski krystall er at diamanter er naturlige stener, mens swarovski er menneskeskapt.

Både hvit safir og diamant ser bra ut til smykker som halskjeder, ringer eller øredobber fordi den høye hardheten til diamanten og hvitt safir går veldig bra med enhver stil og modell. Til tross for diamanter og hvite safirer har begge samme briljans, de kommer fra forskjellige geologiske kilder og deres mineralkvalifikasjoner er forskjellige. Hvite safirer kommer fra korundgen-familien, og dette familietreet inneholder også fargede safirer og rubiner. På den annen side inneholder en diamant rent karbon, og det er samme komponent som i grafitt og trekull. Hvis budsjettet tillater det, anbefaler vi deg å gå med diamanten for en livstidserfaring, men hvis du er ute etter noe mer lommebokvennlig, kan hvit safir være ditt valg med en tilsvarende kvalitet.

Diamantdannelse skjer under høy varme og trykk i den dype jorden, og dette høye trykket gjør diamanten til den vanskeligste og mest ledende substansen. Et vulkansk utbrudd bærer diamantene til overflaten mens safirer opptrer og står på overflaten som en sedimentær bergdeposisjon. Du må ta vare på diamant smykker veldig forsiktig for at den skal beholde sin høye glans og kontrast. Du kan bruke en myk tannbørste og en spesiell pasta for å rense diamanten, men hvis du har et hvit safir, må du passe på å ikke gjøre denne rengjøringsprosessen for ofte. Den iøynefallende gnisten av diamanter er tidløs og alltid populær for en trendy forlovelsesring eller et bryllupsbånd.

La oss ta et dypere innblikk i forskjellen mellom hvit safir og diamant i forhold til farge, lysbrytning og holdbarhetskriterier.

Farge

For å se forskjellen mellom hvitt safir og diamant, kan du sjekke lysets fargenyanser. Vanligvis reflekterer en diamant lyset veldig sterkt, og dette skaper en fantastisk gnist og hvitt safir har fortsatt glans, men ikke like sterk.

Lysbrytning

Når lyset absorberes i edelstenens hjørner, begynner lysets reise med vinkler og lysbrytningen skjer fra den ene siden til den andre siden som en endeløs belysning av solen. Diamant har en stor mengde lys bryting på grunn av sin konstruksjon og dermed mer glansfullt. Denne vakre naturlige dansen av lys påvirker også verdien av en diamant. Når du sammenligner hvit safir og diamanter, vil du se at diamanter viser alle regnbuens farger. De fantastiske fargene blir synlige med lys og dette er sjeldenhetens kraft. Sjeldne edelstener er alltid svært verdifulle og etterspørselen fortsetter etter århundrer, med å fange lyset og reflektere en vakker glans.

Holdbarhet

Diamant holdbarhet er fire ganger hardere enn hvit safir, og dette gjør edelstenen veldig sterk. Hvit safir blir ikke ripet enkelt og uansett hvilken du velger, med en fantastisk utforming, kan du få en vakker smykke for resten av livet.

More

Når du sammenligner diamant og Swarovski, kan du kanskje ikke se en stor forskjell, men i virkeligheten er det en betydelig forskjell når du begynner å se fra et annet perspektiv med kunnskap.

Swarovski er en krystall som er laget av glass i Østerrike. Det forekommer ikke naturlig og derfor er det ikke en naturlig edelsten. Den vakre fordelen med Swarovski er at den har høy glans og en vakker krystallklarhet. Dessuten kan du gi forskjellige former og få et bredt utvalg av fargevalg.

Diamanter har forskjellige kriterier og disse kriteriene er karakterisert som 4C-er som er farge, slip, klarhet og karat. Disse kriteriene bestemmer kvaliteten på diamant og i henhold til variable verdier kan du også få en diamant med sertifisering som GIA eller HRD. Med disse sertifiseringene finner du alle viktige egenskaper om stenen du kjøper. Hvis du ikke kan ta en avgjørelse mellom en diamant, en swarovski og hvit safir, lag et skjema slik at du kan angi forskjellene. Diamanten har livstidsholdbarhet og er naturlig, sjelden, glitrende og har høyeste kvalitet. Swarovski er syntetisk, glitrende, lommebok vennlig og har lignende utseende til diamanter. Hvit safir er naturlig, rimelig og har holdbarhet.

Ditt valg kan være en ring, en ørering eller et halskjede. Det viktigste er å velge riktig sten etter hva du ønsker, være sikker på at håndverket har høy kvalitet og vurdere dette etter din budsjett. Husk alltid at uansett hvilken sten du velger, smykker er en delikat og et forsiktig stykke, så du må være veldig forsiktig når du bruker og bærer en ring, et halskjede eller en ørering. Bruken påvirker stenen veldig mye, og du må være snill og forsiktig med stenen for å unngå riper, farge eller annet som kan påvirke glansen.