Design din

Universe Trio

1

 • 375 gull - 9K
 • 585 gull - 14K
 • 750 gull - 18K

2

Gravering [i] [i]

Velg en skrifttype

Indre Gravering

 • mer
 • &

Din GraveringLukk

Velg en skrifttype

Indre Gravering

 • mer
 • &

Din GraveringLukk

2

[i] [i]
3

kr 10 281,00

Universe Trio

375 Hvitt & Rødt gull / Zirkonia

Ekstravagant Stil - Vis alle

Denne prisen er opptil 55% billigere sammenlignet med tradisjonelle gullsmed priser.
kr 10 281,00
inkl. Mva |Parpris
Gratis frakt
60 dagers returgaranti

Universe Trio

375 Hvitt & Rødt gull / Zirkonia

Kolleksjon Ekstravagant Stil - Vis alle

Finn størrelsen din
Ringstørrelser Til Kvinner
Finn størrelsen din
Herrering
Universe Trio
 • {{label}}:{{options}}
{{qty}} {{name}}
{{qty}} {{name}}
 •  
Spør Et Spørsmål
800 33 431800 33 431

Man - Fre 9:00-17:00 (Avgiftsfri)

Detaljer

Land og språk

Varekode [i] TWN1835/TWN1836
Bredde [i] 9,0 mm
Styrke [i] 1,6 mm
Solid [i] Ja
Hvitt gull massiv legering [i] Ja
Comfort fit [i] Ja
Gjennomsnittlig vekt [i] 19.1 Gram

Kvinneringens stentype

Sertifisering GL Certified
Farge -
Sten Klarhet -
Form Rund
Diamantslip -
Total Sten Karat 2.1
Amtall stener 105
Diameter 1.7 mm

Du liker kanskje også

 

 
KARAKTERER OG ANMELDELSER

Legg igjen en kommentar og del din Glamira-opplevelse med alle sammen!

Kundebilder
Bildene du har tatt med produktene vil bli postet her når du deler med oss.

FRAKTDETALJER

 • Beregnet Leveringstid:
 •  
 • Gratis frakt via:
 • UPS
 •  Gratis frakt
 •  Gratis Inngravering
 •  Gratis Gaveeske
 •  Anonym Innpakningsmulighet
EKSTRA FORDELER MED DETTE KJØPET:
 • 60 Dagers Returgaranti

  60 Dagers Returgaranti Vi forplikter oss til din tilfredshet. Med inngravering eller uten inngravering, om du ikke er fornøyd med ditt valg, returner produktet i original tilstand innen 60 dager.

 • 60 Day Resizing Policy

  60 Dagers Endring Av Størrelse Policy Gode ting starter med små detaljer. GLAMIRA hjelper deg å holde overraskelsen hemmelig og endrer størrelsen på din ring, første gangen, helt gratis, innen 60 dager etter levering.

 • Lifetime Warranty

  Livstidsgaranti Vi står bak kvaliteten til våre smykker og tilbyr livstidsgaranti for alle våre produkter. Hver eneste bestilling blir laget og behandlet med omhu av våre eksperter, fra første øyeblikk. Nyt kvaliteten av et profesjonelt mesterverk og føl deg selvsikker med ditt unike design smykke som vil vare hele livet.

 • 100% Tilfredshet Orientert Kundetjeneste

  100% Tilfredshet Orientert Kundetjeneste GLAMIRA's Kundetjeneste assisterer deg med glede gjennom en av de vakreste øyeblikkene i ditt liv. Vårt mål er din tilfredshet; ta deg god tid til å velge det perfekte designet mens vi ordner alt annet.

 • Custom Made Jewellery

  Personliggjort For Deg Din spesielle anledning er det viktigste for oss og vi vet hvor viktig det er å forberede seg for dette. Bruk din energi på å velge det perfekte smykker og la GLAMIRA lage den spesielt for deg.
  Ditt kjøp vil også inkludere en stilig gaveeske, designet av profesjonelle, fordi hver eneste detalj er viktig.

 • Hurtig Levering

  Hurtig Levering Timing er nøkkelordet når det gjelder å planlegge en overraskelse for frieri eller bryllup. GLAMIRA er stolt over å kunne tilby et av markedets raskeste produksjon og leveringstider.
  Vi tilbyr også gratis levering for alle bestillinger. I tillegg, om du vil at din bestilling skal være en overraskelse, bare velg alternativet for anonym forsendelses og vi vil sende din forsendelse i en vanlig innpakning uten GLAMIRA logoen.

 • Authenticity Certificates for Brilliants and Gemstones

  Autentisitetssertifikater for Briljanter og Edelstener Interne gemmologer inspiserer alle GLAMIRA diamanter og edelstener før de utgir sertifikatene for dem. Alle bestillinger blir levert med et sertifikat. Om du er interessert i GIA (Gemological Institute of America) sertifisert diamant, vil vår kundetjeneste hjelpe deg med glede.

 • Allergy-Free Material

  Allergifri Materiale Metaller og edelstener av av høyeste kvalitet som blir brukt i produksjonen vår, er allergifrie. Når det gjelder bruken av smykker, er komfort like viktig som smykket selv. Vårt mål er å sørge for at ditt personliggjorte, unike design smykke ikke bare ser bra ut, men også føles komfortabel.

 • Mange års erfaring

  Mange års erfaring På grunn av mange års profesjonell holdning og strever for å kontinuerlig forbedre arbeidet vårt, har GLAMIRA spredt seg gjennom mange land og har avdelinger over hele verden. Bestilling fra oss sikrer et smykke som viser dedikasjon til feltet og mange års erfaring.

 • Founded in Heilbronn - Germany, delivering top quality since 2008

  Grunnlagt i Heilbronn - Tyskland, leverandør av toppkvalitet siden 2008 GLAMIRA's røtter etablert i Tyskland, skiller seg ut fra andre gullsmeder hovedsakelig på grunn av to ting, kvalitet og punktlighet. Etablerte og utprøvde prosesser gjennom mange års erfaring av profesjonalitet og disiplin gir oss muligheten til å tilby toppkvalitets service og smykker.

 • Direkte fra kilden

  Direkte fra kilden Alle edelstener og smykker. Hvert trinn i en typisk detaljhandel påvirker sluttprisen på produktet. Vi er produsenten, som dekker alle faser i prosessen, fra den aller første tegning. Ved å avstå fra forhandlere, importører, grossister og butikker i populære gater, kan vi gjøre store besparelser for våre kunder.

 • Conflict free diamonds and gemstones

  Konfliktfrie diamanter, edelstener og metaller Edelmetaller og edelstener blir ofte utvunnet under grufulle forhold rundt om i verden. Hos GLAMIRA garanterer vi at alle diamanter, edelstener og metaller som brukes i produksjonen av våre smykker, er konfliktfrie, stammer fra etiske kilder og voldfrie regioner i samsvar med Kimberley-prosessen.

Diamant

Diamant har blitt beundret som en edelsten for begjær siden oldtiden. Diamanter ble til hundrevis av kilometer under jordas overflate for en milliard år siden, og er den hardeste av alle edelstener. De er også kjent som «Dronningen av edelstener og edelstenen for dronninger». Hos Glamira er det garantert at alle diamanter er «konfliktfrie».

Lemon Quartz

Lemon Quartz er klassifisert som en halvedelsten og fascinerer smykkerelskere med sine friske farger. Det vises vanligvis i en fargeklasse med klar sitron til en veldig levende gul farge. Denne steinen er kjent for sin kraftige og høye energiske funksjon som fjerner negative følelser, selvtillit og øker stemningen til brukeren og gir tillit.

Zultanite

Zultanitt er klassifisert som en halvedelsten med sin fargeskiftende funksjon. Avhengig av lyskilden og fra forskjellige retninger, kan denne svært sjeldne edelstenen ses i forskjellige nyanser. Lime grønn i dagslys, fersken og kirsebærrosa i svak belysning.

Grønn Topas

GrønnTopas er klassifisert som en halvedelsten som er medlem av Topas-familien, ofte knyttet til lojalitet og kjærlighet med sin grønne farge, det gir indre kropp, intellekt og hjelper til med å løse problemer og ha et godt liv.

Grønn Safir

Grønn safir er klassifisert som en edelsten som har sin bestemte farge fra lysemintgrønn til mørk grønn farge rik på grunn av tilstedeværelsen av jern. Det sies at denne sjeldne edelsten er veldig beroligende og at den beroliger øynene og øker brukerens tillit.

Oransje Sapphire

Orange safir er klassifisert som en edelsten som stjeler ens hjerte som elsker den oransje fargen. Den lyse oransje til rødorange fargen beroliger hjertet, sinnet og frigjør deg fra negative tanker og aktiverer glede.

Diamant

Diamant har blitt beundret som en edelsten for begjær siden oldtiden. Diamanter ble til hundrevis av kilometer under jordas overflate for en milliard år siden, og er den hardeste av alle edelstener. De er også kjent som «Dronningen av edelstener og edelstenen for dronninger». Hos Glamira er det garantert at alle diamanter er «konfliktfrie».

Sort Diamant

Sorte diamanter er formet til en sort stein med en undermetallisk glans.

Rosa Safir

Rosa safir som er klassifisert som en edelsten, ble ansett som veldig sjelden edelsten helt til det ble oppdaget nye ressurser i Madagaskar i 90-tallet. Rosa er en av de mest uvanlige fargene når det gjelder safirer. Disse edelstenene kan komme i alle fargetoner fra babyrosa til dyp og livlig magenta. Det har blitt sagt at rosa safirer representerer lojalitet, pålitelighet og ærlighet. Noe som gjør disse edelstenene veldig populære, når det gjelder å velge en sten til forlovelsesringen.

Rhodolitt Granat

Rhodolitt Granat som klassifiseres som en halvedelsten, har raskt tatt sin plass blant edelstener og halvedelstener som brukes i smykker. Grunnen til dette er at den har en veldig attraktiv farge og er nesten alltid har høy klarhet, altså nesten ingen inneslutninger eller feil. Navnet stammer fra det greske ordet "rhodon" som betyr rose. I Hinduismen er den assosiert med chakraroten og det antas at det oppmuntrer til sunn seksuell aktivitet, følelser av stabilitet og sikkerhet. Det fremmer også vellykket forretning og hjelper med å bygge selvtillit.

London Blå Topas

En av de tre mest tilgjengelige fargetonene for halvedelsten Topas familien, er London Blå Topas uten tvil veldig spesiell og eksklusiv for sin dype mørke farge. Med denne mørkere fargetonen, skiller London Blå Topas seg ut og er høyt verdsatt av de som vil ha noe annet enn det vanlige. Med sin spesifikke grønne skjær og den mørke gråaktige tonen, er London Blue Topas perfekt for forlovelsesringer hvis du vil vise hvor ekstraordinær kjærligheten din er. Dette er edelstenen som ikke bare vil fange alles oppmerksomhet, men det er også sagt å gjøre kommunikasjonsferdighetene dine sterkere og i tillegg styrke uttrykkelsesferdighetene dine.

Morganitt

Klassifisert som en halvedelsten, anses Morganitt som en naturlig, eksepsjonell og sofistikert edelsten som bare finnes i noen få steder rundt om i verden. Ironisk nok, prisen reflekterer ikke sin sjeldenhet. Den mest nøyaktig beskrivelse ville inkludere ord som sjelden, skinnende, holdbar, enestående klarhet og glans. Fargen som er forårsaket av mangan kan variere fra klar sølv-rosa fersken og lilla rosa, noe som gjør Morganitt eksepsjonell og enestående. Akkurat som Grønn Smaragd, er Morganitt et symbol på guddommelig kjærlighet. Grunnen til dette kan være at begge disse er ulike variasjoner av Beryl. Et utmerket valg for en unik forlovelsesring eller som en gave til den spesielle øyeblikket i livet.

Ametyst

Ametyst er klassifisert som halvedelsten og er den lilla, gjennomsiktige versjonen av mineralet Kvarts. Ametyst får vanligvis sin vakre farge fra urenheter av jern i sin krystalliske struktur, selv om de også kan farges av naturlig strålingseksponering.

Grønn Turmalin

Klassifisert som halv-edelsten, Grønn Turmalin (verdelitt) er kombinert med en rekke andre metaller som former dens kropp til boron silikat, som er en av de mest komplekse krystall strukturene. Den får sin smaragd grønne farge fra krom i dens struktur. Steinen antas å tiltrekke seg lykke, suksess, rikdom og velstand.

Citrin

Citrin er klassifisert som halvedelsten og kommer fra citrin, en gul frukt som ligner sitron - og betyr «sitron» på mange språk og er den gule og/eller oransje versjonen av Kvarts. Det er en av de mest populære og rimeligste av smykkesteinene, og settes i sammenheng med suksess og velstand.

Smaragd

Smaragd er klassifisert som edelsten og er en verdifull smykkesten, dypere og livligere i grønn farge. Smaragder, blant de mest sjeldne av smykkesteiner, inneholder fødselsmerker som betyr utallige inklusjoner og brudd som når overflaten. Som Venus’ smykkesten symboliserer smaragd evig ungdom og gjenfødelse.

Blå Topas

Topas er klassifisert som halvedelsten og finnes i store og feilfrie krystaller og kan formes til smykkesteiner på tusenvis av karat. Den har en fargevariasjon av fargeløs og gul. Med en god hardhet og relativ rikelig forekomst og tilgjengelighet er Topas med naturlig blå farge meget sjelden.

Granat

Granat er klassifisert som halvedelsten og er en kombinasjon av flere nært beslektede mineraler med lignende fysiske og krystalliske egenskaper. Granat varierer i farge og størrelse, men den mest kjente Granatfargen er mørk rød og anses som en stein for lidenskapelig hengivenhet.

Rubin

Rubin er klassifisert som edelsten og er hard, holdbar og sjelden, og en av de mest ettertraktede smykkesteinene. Selv gjennomsiktige rubiner i stor størrelse er sjeldnere enn diamanter. Rubin har vært et symbol på vitalitet og det kongelige i århundrer.

Safir

Safir er klassifisert som edelsten og er en variasjon av korund og gjennomsiktig, ofte som en blå smykkestein sett i sammenheng med fred og lykke. Den er på andreplass sammen med rubin når det kommer til hardhet.

Hvit Safir

Hvit safir er klassifisert som edelsten og er en type safir i fargeløs utgave. Safir tar sitt navn fra fargen på sporelementene når den formes. Den hvite safiren er uten innslag av disse sporelementene, noe som gjør den sjelden og unik.

Brannopal

Brannopal er klassifisert som halvedelsten og er en gjennomsiktig form for opal som ikke vanligvis har opalescering eller viser lysegrønne innslag. Fargen varierer fra gul til oransje og rød. Den antas også å fremheve fantasi og drømmer.

Kvarts

Kvarts er klassifisert som halvedelsten og forsynes rikelig fra vulkanske og omdannede bergarter. Den er ofte rosafarget, røyket eller med urenheter.

Rosekvarts

Rosekvarts er klassifisert som halvedelsten og er den roserosa utgaven av kvarts. Med en myk farge, fra veldig lys rosa til mellomrosa i intensitet.

Røykkvarts

Røykkvarts er klassifisert som halvedelsten og er den brune, røykede utgaven av kvarts. Den varierer i farge fra lys, gråaktig brun til mørk sort.

Tanzanitt

Tanzanitt er klassifisert som halvedelstein og er en blå eller fiolett utgave av zoisitt som inneholder vanadium. Tanzanitt er en nylig oppdaget smykkestein og har blitt en av de mest populære og moteriktige smykkesteinene. Den antas å representere livet.

Swarovski krystall

Swarovski er en liten bit krystall, slipt med jevne og harde kurver ved hjelp av høyteknologi. Det som skiller den ut er at slipen gir en skinnende likhet til diamanter når den utsettes for lys.

Swarovski grønn

Swarovski er en liten bit krystall, slipt med jevne og harde kurver ved hjelp av høyteknologi. Det som skiller den ut er at slipen gir en skinnende likhet til diamanter når den utsettes for lys.

Swarovski mørkeblå

Swarovski er en liten bit krystall, slipt med jevne og harde kurver ved hjelp av høyteknologi. Det som skiller den ut er at slipen gir en skinnende likhet til diamanter når den utsettes for lys.

Swarovski rødt

Swarovski er en liten bit krystall, slipt med jevne og harde kurver ved hjelp av høyteknologi. Det som skiller den ut er at slipen gir en skinnende likhet til diamanter når den utsettes for lys.

Peridot

Peridot er klassifisert som halvedelsten og er mindre enn tre karat og er veldig vanlig, men de over fem karat er sjeldne og er derfor av større verdi. Fargen til de individuelle peridotsteinene kan variere i grønnsjatteringer. Den sies å gi brukeren makt.

Akvamarin

Akvamarin er klassifisert som halvedelsten og er en smykkestein som består av lys til blågrønne nyanser av beryll. Navnet taler for seg; i århundrer har denne tidløse smykkesteinen med vannfarge vært et symbol for ungdom, håp, helse og trofasthet.

Rosa Turmalin

Rosa Turmalin er klassifisert som halvedelsten og er den mest kjente og moteriktige fargen av smykkesteinen turmalin som har det største fargespekteret. Derfor er den også kjent som smykkesteinenes regnbue.

Grønn Ametyst

Grønn Ametyst blir klassifisert som en halvedelsten og er en lys grønn kvartskrystall (kjent som Prasiolit). Fargen får den fra enten varmebehandling fra vulkansk aktivitet eller naturlig varme fra jordens kjerne. Grønn Ametyst er en sten som fremhever intuitive egenskaper i sammenheng med kjærlighet.

Gul Safir

Gul Safir blir klassifisert som halvedelsten og er en naturlig forekommende form for Safir som er en variasjon av korund. Korund har et lavt jerninnhold og er ansvarlig for Gul Safirs fargenyanse. Steinen settes i sammenheng med fruktbarhet og et godt ekteskap.

Perle

Perlen er den eldste, kjente smykkesteinen og ble ansett som den mest verdifulle i århundrer. Det som skiller perlen fra andre smykkesteiner er at det er organiske materialer som stammer fra levende skapninger - østers og bløtdyr. Det er kjent som ‘månetårer’ og kommer i forskjellige farger; rosa, hvit og sort.

Perle

Perlen er den eldste, kjente smykkesteinen og ble ansett som den mest verdifulle i århundrer. Det som skiller perlen fra andre smykkesteiner er at det er organiske materialer som stammer fra levende skapninger - østers og bløtdyr. Det er kjent som ‘månetårer’ og kommer i forskjellige farger; rosa, hvit og sort.

Perle

Perlen er den eldste, kjente smykkesteinen og ble ansett som den mest verdifulle i århundrer. Det som skiller perlen fra andre smykkesteiner er at det er organiske materialer som stammer fra levende skapninger - østers og bløtdyr. Det er kjent som ‘månetårer’ og kommer i forskjellige farger; rosa, hvit og sort.

Onyks

Den sorte onyks smykkesteinen er en variant av kalsedon og er en del av krystallfamilien. Det er en grunningsstein, som antas å gjøre at brukeren har beina planta på jorda, og gjøre at interne ubalanser og utvendige og negative energier forsvinner.

Sort Onyx

Den sorte onyks smykkesteinen er en variant av kalsedon og er en del av krystallfamilien. Det er en grunningsstein, som antas å gjøre at brukeren har beina planta på jorda, og gjøre at interne ubalanser og utvendige og negative energier forsvinner.

Brun Diamant

Brune diamanter er fancy diamanter som er ansett som en av de mest populære valgene når det gjelder diamanter. Engelske navnet "Chocolate" kommer av at de har en sjokolade-aktig farge. På grunn av sine skjønne fargekombinasjoner blir brune diamanter også kalt Konjakk-diamanter eller sjampanje-diamanter, avhengig av deres attraktive fargespekter fra lyst til mørkt. Brune diamanter er for tiden en voksende trend i smykkeverdenen. Disse diamantene er definitivt din type diamanter om du er en sjokolade-elsker og vil skille deg ut med dine smykker av topp kvalitet!

Blå Diamant

Blå diamanter ble først funnet i India og ble bragt til Vesten i 1600-tallet. DIsse fristende diamantene som bærer havets og himmelens nyanser bevarer sin ekstraordinære glans og sine karakteriske trekk. I likhet med andre fargede diamanter kan blå diamanter ha stort variasjon av fargenyanser, fra lyse himmelblå til intense mørkeblå som minner om havet. Navn som baby blå, kongeblå og marineblå blir ofte brukt for å klassifisere disse sjeldne diamantene.

Gul Diamant

Gule diamanter er de mest ettertraktede diamantene blant fargede diamanter for tiden. Gule diamanter blir også kalt "Canary" som "Canary Yellow Diamond" på engelsk. Den har en nydelig utseende som passer utmerket til Halo eller Solitaire ringer, men kan også bli satt på andre stiler siden den har en veldig unik verdikombinasjon grunnet sin levende kompleksitet. Om du er interessert i gule diamanter har mange alternativer når det gjelder stiler, som vil dekorere denne diamanten på en vakker måte!

Grønn Diamant

Symboliserer naturen, vekst, harmoni, utholdenhet og fertilitet er grønne diamanter høyt priset og beundret naturlig edelsten. Grønne diamanter har et bredt spekter av fargetoner. Disse fargetonene vil variere fra lyse grønn til mørke grønn, alt etter hva eieren foretrekker og ønsker. Grønne diamanter blir ansett som den mest beroligende fargen for øyet og har en sterk følelsesmessig tilknytning til sikkerhet. Det er kanskje grunnen for at mange smykke elskere velger grønne diamanter i sine øredobber og halskjeder, og ikke bare for sine ringer!

Rosa Diamant

De mest etterlengtede diamantene, Rosa diamanter er uten tvil damenes favoritt ledsager når det gjelder smykker! Et drømmeaktig farge i perfekt slipt diamant er virkelig en drøm som blir virkelighet. Rosa Diamanter er fabelaktige tillegg i kvinners smykkekolleksjon, bringer fram en følelse av luksus og romantikk. Akkurat som andre fargede diamanter kommer Rosa Diamanter også i fargetoner fra lyserosa til mørkerosa og disse fargetonene blir kalt for svak, veldig lyst, lyst, fancy lyst, fancy intens, fancy mørk og fancy levende.

Hvit Topas

Hvit Topaz anses å være en halvedelsten, et silikatmineral, som bærer en høy likhet med diamanter. Selv om den ikke er like hard som diamant (8 på Mohs-skalaen), blir hvit topas feiret for sin klarhet og gjennomsiktighet. Navnet på Topaz kommer fra det greske ordet "tapazos", som betyr "å søke". Sannsynligvis er det ingen tilfeldighet at White Topaz sies å hjelpe åndelig helbredelse, forandre negative tanker til positive, for å hjelpe deg med å finne din vei, din hensikt og å gi deg den ekstra energien som er nødvendig til tider. Hvis du er ute etter smykker med en iøynefallende stein, som er i stand til å gi klarhet og limpiditet lik diamantene, kan hvit topas definitivt være det beste valget.
Fargevariasjonene har blitt observert å variere fra midnattsblå til marineblå. Lyset gjennomtrenger ikke stenen. Minstekravet for fine smykker.
Med få inneslutninger som er synlige for det blotte øyet, "Veldig God (AA)" graderte safirer har en blå tone som tillater litt lys igjennom.
En "Utmerket (AAA)" kvalitets safir har en rik blåfarge med veldig små inneslutninger i stenen. Om du er interessert i høy briljans, er denne kvaliteten ideel for deg.
En ekstraordinær slipning for å øke stenens glans og farge i tillegg til en glans som blender øynene både i sollys og kunstig lys. Hovedsaklig utvunnet i det ettertraktede Ceylon-området. Edelstenen har en dyp og skarp blå fargetone.
Fargetonen har blitt observert å være en medium grønnfarge. Lyset gjennomtrenger ikke stenen. Minstekravet for fine smykker
Med noen inneslutninger som er synlige for det blotte øyet, har "Veldig God (AA)" graderte smaragder en medium grønn farge hvor bare en liten andel av lyset trenger igjennom edelstenen.
En "Utmerket (AAA)" kvalitets smaragd har en rik grønnfarge med veldig små synlige inneslutninger i stenen. Om du er interessert i høy briljans, er denne kvaliteten ideel for deg.
En ekstraordinær slipning for å øke stenens glans og farge i tillegg til en glans som blender øynene både i sollys og kunstig lys. Vanligvis brukt av de kongelige, er AAAA graderte smaragder det ultimate gjennom tidene.
Fargen har blitt observert å være mørkerød. Lyset gjennomtrenger ikke stenen. Minstekravet for fine smykker
Med få inneslutninger som er synlige for det blotte øyet, "Veldig God (AA)" graderte rubiner en medium rosaaktig rød farge som tillater litt lys igjennom.
En "Utmerket (AAA)" kvalitets rubin har en medium rødfarge med veldig små inneslutninger i stenen. Om du er interessert i høy briljans, er denne kvaliteten ideel for deg.
En ekstraordinær slipning for å øke stenens glans og farge i tillegg til en glans som blender øynene både i sollys og kunstig lys.
Disse gule diamantene har vanligvis en lysegul fargetone og lav fargeintensitet. Dette er minstekravet for kvalitetssmykker.
Med sin mer livlige farge, er denne definivt en mer foretrukket gul diamant. Disse gule diamantene har en medium intens farge og litt mørkere fargetone.
Disse gule diamantene er definitivt det mest foretrukne valget, når det gjelder gule diamanter. De har en intens gulfarge og passer utmerket til fine smykker.
Disse gule diamantene har den mest intense og livlige gulfargen. De er veldig sjeldne og passer godt til dine beste smykker.
Disse blå diamantene har vanligvis en lyseblå fargetone og lav fargeintensitet. Dette er minstekravet for kvalitetssmykker.
Disse blå diamantene er definitivt det mest foretrukne valget, når det gjelder blå diamanter. Disse blå diamantene har en intens blåfarge og passer utmerket til fine smykker.
Disse blå diamantene har den mest intense og livlige blåfargen. Disse blå diamantene er veldig sjeldne og passer godt til dine beste smykker.
Med sin mer livlige farge, er denne definivt en mer foretrukket rosa diamant. Disse rosa diamantene har en medium intens farge og litt mørkere fargetone.
Disse rosa diamantene er definitivt det mest foretrukne valget, når det gjelder rosa diamanter. Disse rosa diamantene har en intens rosa farge og passer utmerket til fine smykker.
Disse rosa diamantene har den mest intense og livlige rosafargen. Disse rosa diamantene er veldig sjeldne og passer godt til dine beste smykker.
Disse grønne diamantene har vanligvis en lysegrønn fargetone og lav fargeintensitet. Dette er minstekravet for kvalitetssmykker.
Med sin mer livlige farge, er denne definivt en mer foretrukket grønn diamant. Disse grønne diamantene har en medium intens farge og litt mørkere fargetone.
Disse grønne diamantene er definitivt det mest foretrukne valget, når det gjelder grønne diamanter. Disse grønne diamantene har en intens grønn farge og passer utmerket til fine smykker.
Disse grønne diamantene har den mest intense og livlige grønnfargen. Disse grønne diamantene er veldig sjeldne og passer godt til dine beste smykker.
Disse brune diamantene har vanligvis en lysebrun fargetone og lav fargeintensitet. Dette er minstekravet for kvalitetssmykker.
Med sin mer livlige farge, er denne definivt en mer foretrukket brun diamant. Disse brune diamantene har en medium intens farge og litt mørkere fargetone.
Disse brune diamantene er definitivt det mest foretrukne valget, når det gjelder brune diamanter. Disse grønne diamantene har en intens brun farge og passer utmerket til fine smykker.
Disse brune diamantene har den mest intense og livlige brunfargen. Disse brune diamantene er veldig sjeldne og passer godt til dine beste smykker.
"God (A)" graderte Ametyst har små inneslutninger. Lyset trenger ikke igjennom stenen. Minstekravet for fine smykker.
Noen små inneslutninger er synlige for det blotte øyet. "Veldig God (AA)" graderte Ametyst har en fargetone som slipper noe av lyset igjennom stenen.
Utmerket (AAA) graderte Ametyst er edelsten av høy kvalitet og kan bli funnet hos verdens beste gullsmeder. Det mest foretrukne valget når det kommer til Ametyst.
Tradisjonelt sett ble Arvestykke (AAAA) graderte Ametyst edelsten brukt av de kongelige. Disse edelstenene har høyeste klarhet, ingen inneslutninger og en veldig sterk farge.
"God (A)" graderte Citrin har små inneslutninger. Lyset trenger ikke igjennom stenen. Minstekravet for fine smykker.
Noen små inneslutninger er synlige for det blotte øyet. "Veldig God (AA)" graderte Citrin har en fargetone som slipper noe av lyset igjennom stenen.
Utmerket (AAA) graderte Citrin er edelsten av høy kvalitet og kan bli funnet hos verdens beste gullsmeder. Det mest foretrukne valget når det kommer til Citrin.
Tradisjonelt sett ble Arvestykke (AAAA) graderte Citrin edelsten brukt av de kongelige. Disse edelstenene har høyeste klarhet, ingen inneslutninger og en veldig sterk farge.
"God (A)" graderte Granat har små inneslutninger. Lyset trenger ikke igjennom stenen. Minstekravet for fine smykker.
Noen små inneslutninger er synlige for det blotte øyet. "Veldig God (AA)" graderte Granat har en fargetone som slipper noe av lyset igjennom stenen.
Utmerket (AAA) graderte Granat er edelsten av høy kvalitet og kan bli funnet hos verdens beste gullsmeder. Det mest foretrukne valget når det kommer til Granat.
Tradisjonelt sett ble Arvestykke (AAAA) graderte Granat edelsten brukt av de kongelige. Disse edelstenene har høyeste klarhet, ingen inneslutninger og en veldig sterk farge.
"God (A)" graderte Blå topas har små inneslutninger. Lyset trenger ikke igjennom stenen. Minstekravet for fine smykker.
Noen små inneslutninger er synlige for det blotte øyet. "Veldig God (AA)" graderte Blå topas har en fargetone som slipper noe av lyset igjennom stenen.
Utmerket (AAA) graderte Blå topas er edelsten av høy kvalitet og kan bli funnet hos verdens beste gullsmeder. Det mest foretrukne valget når det kommer til Blå topas.
Tradisjonelt sett ble Arvestykke (AAAA) graderte Blå topas edelsten brukt av de kongelige. Disse edelstenene har høyeste klarhet, ingen inneslutninger og en veldig sterk farge.
"God (A)" graderte Peridot har små inneslutninger. Lyset trenger ikke igjennom stenen. Minstekravet for fine smykker.
Noen små inneslutninger er synlige for det blotte øyet. "Veldig God (AA)" graderte Peridot har en fargetone som slipper noe av lyset igjennom stenen.
Utmerket (AAA) graderte Peridot er edelsten av høy kvalitet og kan bli funnet hos verdens beste gullsmeder. Det mest foretrukne valget når det kommer til Peridot.
Tradisjonelt sett ble Arvestykke (AAAA) graderte Peridot edelsten brukt av de kongelige. Disse edelstenene har høyeste klarhet, ingen inneslutninger og en veldig sterk farge.
"God (A)" graderte Akvamarin har små inneslutninger. Lyset trenger ikke igjennom stenen. Minstekravet for fine smykker.
Noen små inneslutninger er synlige for det blotte øyet. "Veldig God (AA)" graderte Akvamarin har en fargetone som slipper noe av lyset igjennom stenen.
Utmerket (AAA) graderte Akvamarin er edelsten av høy kvalitet og kan bli funnet hos verdens beste gullsmeder. Det mest foretrukne valget når det kommer til Akvamarin.
Tradisjonelt sett ble Arvestykke (AAAA) graderte Akvamarin edelsten brukt av de kongelige. Disse edelstenene har høyeste klarhet, ingen inneslutninger og en veldig sterk farge.
"God (A)" graderte Brannopal har små inneslutninger. Lyset trenger ikke igjennom stenen. Minstekravet for fine smykker.
Noen små inneslutninger er synlige for det blotte øyet. "Veldig God (AA)" graderte Brannopal har en fargetone som slipper noe av lyset igjennom stenen.
Utmerket (AAA) graderte Brannopal er edelsten av høy kvalitet og kan bli funnet hos verdens beste gullsmeder. Det mest foretrukne valget når det kommer til Brannopal.
Tradisjonelt sett ble Arvestykke (AAAA) graderte Brannopal edelsten brukt av de kongelige. Disse edelstenene har høyeste klarhet, ingen inneslutninger og en veldig sterk farge.
"God (A)" graderte Grønn Ametyst har små inneslutninger. Lyset trenger ikke igjennom stenen. Minstekravet for fine smykker.
Noen små inneslutninger er synlige for det blotte øyet. "Veldig God (AA)" graderte Grønn Ametyst har en fargetone som slipper noe av lyset igjennom stenen.
Utmerket (AAA) graderte Grønn Ametyst er edelsten av høy kvalitet og kan bli funnet hos verdens beste gullsmeder. Det mest foretrukne valget når det kommer til Grønn Ametyst.
Tradisjonelt sett ble Arvestykke (AAAA) graderte Grønn Ametyst edelsten brukt av de kongelige. Disse edelstenene har høyeste klarhet, ingen inneslutninger og en veldig sterk farge.
"God (A)" graderte Grønn Turmalin har små inneslutninger. Lyset trenger ikke igjennom stenen. Minstekravet for fine smykker.
Noen små inneslutninger er synlige for det blotte øyet. "Veldig God (AA)" graderte Grønn Turmalin har en fargetone som slipper noe av lyset igjennom stenen.
Utmerket (AAA) graderte Grønn Turmalin er edelsten av høy kvalitet og kan bli funnet hos verdens beste gullsmeder. Det mest foretrukne valget når det kommer til Grønn Turmalin.
Tradisjonelt sett ble Arvestykke (AAAA) graderte Grønn Turmalin edelsten brukt av de kongelige. Disse edelstenene har høyeste klarhet, ingen inneslutninger og en veldig sterk farge.
"God (A)" graderte Rosa Turmalin har små inneslutninger. Lyset trenger ikke igjennom stenen. Minstekravet for fine smykker.
Noen små inneslutninger er synlige for det blotte øyet. "Veldig God (AA)" graderte Rosa Turmalin har en fargetone som slipper noe av lyset igjennom stenen.
Utmerket (AAA) graderte Rosa Turmalin er edelsten av høy kvalitet og kan bli funnet hos verdens beste gullsmeder. Det mest foretrukne valget når det kommer til Rosa Turmalin.
Tradisjonelt sett ble Arvestykke (AAAA) graderte Rosa Turmalin edelsten brukt av de kongelige. Disse edelstenene har høyeste klarhet, ingen inneslutninger og en veldig sterk farge.
"God (A)" graderte Rosa Kvarts har små inneslutninger. Lyset trenger ikke igjennom stenen. Minstekravet for fine smykker.
Noen små inneslutninger er synlige for det blotte øyet. "Veldig God (AA)" graderte Rosa Kvarts har en fargetone som slipper noe av lyset igjennom stenen.
Utmerket (AAA) graderte Rosa Kvarts er edelsten av høy kvalitet og kan bli funnet hos verdens beste gullsmeder. Det mest foretrukne valget når det kommer til Rosa Kvarts.
Tradisjonelt sett ble Arvestykke (AAAA) graderte Rosa Kvarts edelsten brukt av de kongelige. Disse edelstenene har høyeste klarhet, ingen inneslutninger og en veldig sterk farge.
"God (A)" graderte Tanzanitt har små inneslutninger. Lyset trenger ikke igjennom stenen. Minstekravet for fine smykker.
Noen små inneslutninger er synlige for det blotte øyet. "Veldig God (AA)" graderte Tanzanitt har en fargetone som slipper noe av lyset igjennom stenen.
Utmerket (AAA) graderte Tanzanitt er edelsten av høy kvalitet og kan bli funnet hos verdens beste gullsmeder. Det mest foretrukne valget når det kommer til Tanzanitt.
Tradisjonelt sett ble Arvestykke (AAAA) graderte Tanzanitt edelsten brukt av de kongelige. Disse edelstenene har høyeste klarhet, ingen inneslutninger og en veldig sterk farge.
"God (A)" graderte Røykkvarts har små inneslutninger. Lyset trenger ikke igjennom stenen. Minstekravet for fine smykker.
Noen små inneslutninger er synlige for det blotte øyet. "Veldig God (AA)" graderte Røykkvarts har en fargetone som slipper noe av lyset igjennom stenen.
Utmerket (AAA) graderte Røykkvarts er edelsten av høy kvalitet og kan bli funnet hos verdens beste gullsmeder. Det mest foretrukne valget når det kommer til Røykkvarts.
Tradisjonelt sett ble Arvestykke (AAAA) graderte Røykkvarts edelsten brukt av de kongelige. Disse edelstenene har høyeste klarhet, ingen inneslutninger og en veldig sterk farge.
"God (A)" graderte Morganitt har små inneslutninger. Lyset trenger ikke igjennom stenen. Minstekravet for fine smykker.
Noen små inneslutninger er synlige for det blotte øyet. "Veldig God (AA)" graderte Morganitt har en fargetone som slipper noe av lyset igjennom stenen.
Utmerket (AAA) graderte Morganitt er edelsten av høy kvalitet og kan bli funnet hos verdens beste gullsmeder. Det mest foretrukne valget når det kommer til Morganitt.
Tradisjonelt sett ble Arvestykke (AAAA) graderte Morganitt edelsten brukt av de kongelige. Disse edelstenene har høyeste klarhet, ingen inneslutninger og en veldig sterk farge.
"God (A)" graderte Rhodolitt Granat har små inneslutninger. Lyset trenger ikke igjennom stenen. Minstekravet for fine smykker.
Noen små inneslutninger er synlige for det blotte øyet. "Veldig God (AA)" graderte Rhodolitt Granat har en fargetone som slipper noe av lyset igjennom stenen.
Utmerket (AAA) graderte Rhodolitt Granat er edelsten av høy kvalitet og kan bli funnet hos verdens beste gullsmeder. Det mest foretrukne valget når det kommer til Rhodolitt Granat.
Tradisjonelt sett ble Arvestykke (AAAA) graderte Rhodolitt Granat edelsten brukt av de kongelige. Disse edelstenene har høyeste klarhet, ingen inneslutninger og en veldig sterk farge.
"God (A)" graderte Tsavoritt har små inneslutninger. Lyset trenger ikke igjennom stenen. Minstekravet for fine smykker.
Noen små inneslutninger er synlige for det blotte øyet. "Veldig God (AA)" graderte (stonename) har en fargetone som slipper noe av lyset igjennom stenen.
Utmerket (AAA) graderte Tsavoritt er edelsten av høy kvalitet og kan bli funnet hos verdens beste gullsmeder. Det mest foretrukne valget når det kommer til Tsavoritt.
Tradisjonelt sett ble Arvestykke (AAAA) graderte Tsavoritt edelsten brukt av de kongelige. Disse edelstenene har høyeste klarhet, ingen inneslutninger og en veldig sterk farge.
Noen små innslutninger og lys farge på edelstenen. Lyset trenger ikke igjennom edelstenen.
Små inneslutninger eller små innvedige krystaller er så vidt synlige under nøye inspeksjon, men ingen store inneslutninger.
Edelstener av høy kvalitet som kan bli funnet hos verdens beste gullsmeder. Stenen kan ha veldig, veldig små inneslutninger som ikke er synlige for det blotte øyet.
Høyeste kvaliteten for denne edelstenen. Feilfri og perfekt slipt. Ingen inneslutninger er synlige, selv under 10x forstørrelse.
Noen små innslutninger og lys farge på edelstenen. Lyset trenger ikke igjennom edelstenen.
Små inneslutninger eller små innvedige krystaller er så vidt synlige under nøye inspeksjon, men ingen store inneslutninger.
Edelstener av høy kvalitet som kan bli funnet hos verdens beste gullsmeder. Stenen kan ha veldig, veldig små inneslutninger som ikke er synlige for det blotte øyet.
Høyeste kvaliteten for denne edelstenen. Feilfri og perfekt slipt. Ingen inneslutninger er synlige, selv under 10x forstørrelse.
Noen små innslutninger og lys farge på edelstenen. Lyset trenger ikke igjennom edelstenen.
Små inneslutninger eller små innvedige krystaller er så vidt synlige under nøye inspeksjon, men ingen store inneslutninger.
Edelstener av høy kvalitet som kan bli funnet hos verdens beste gullsmeder. Stenen kan ha veldig, veldig små inneslutninger som ikke er synlige for det blotte øyet.
Høyeste kvaliteten for denne edelstenen. Feilfri og perfekt slipt. Ingen inneslutninger er synlige, selv under 10x forstørrelse.
Grønn Swarovski Zirconia: Har de samme egenskapene som grønn cubic zirkonia. Forskjellen fra cubic zirkonia er at Swarovski er en verdensanderkjent merke for syntetiske stener.
Grønn Cubic Zirkonia: Grønn Cubic Zirkonia blir ofte brukt som en erstattning for smaragd. Men i motsetning til smaragd som er en naturlig edelsten, så er den en syntetisk sten som blir laget i forskjellige fargetoner og kvaliteter.
Swarovski Zirconia: Har de samme egenskapene som cubic zirkonia; fargeløs og glansfullt. Forskjellen fra cubic zirkonia er at Swarovski er en verdensanderkjent merke for syntetiske stener.
Cubic Zirkonia: Cubic Zirkonia er et menneskelagd material som blir brukt som en rimeligere alternativ for diamanter i smykkeindustrien på grunn av sin holdbarhet og glans. Denne syntetiske stenen kan bli helt blank og fargeløs i tillegg til å ha forskjellige farger og former.
Mørkeblå Swarovski Zirconia: Har de samme egenskapene som blå cubic zirkonia. Forskjellen fra cubic zirkonia er at Swarovski er en verdensanderkjent merke for syntetiske stener.
Mørkeblå Cubic Zirkonia: Grønn Cubic Zirkonia blir ofte brukt som en erstattning for safir. Men i motsetning til safir som er en naturlig edelsten, så er den en syntetisk sten som blir laget i forskjellige fargetoner og kvaliteter.
Red Swarovski Zirconia: Har de samme egenskapene som rød cubic zirkonia. Forskjellen fra cubic zirkonia er at Swarovski er en verdensanderkjent merke for syntetiske stener.
Rød Cubic Zirkonia: Grønn Cubic Zirkonia blir ofte brukt som en erstattning for rubin. Men i motsetning til rubin som er en naturlig edelsten, så er den en syntetisk sten som blir laget i forskjellige fargetoner og kvaliteter.
Diamanter som inkluderer synlige inklusjoner som kan sees under 10x forstørrelsesglass og som er lett synlige for det blotte øye.
SI-diamanter har noen inklusjoner som er synlige under 10x forstørrelsesglass og som ofte er synlige for det blotte øye.
Diamanter med denne klarheten inneholder svært små inneslutninger som kan sees under 10X forstørrelse og er ikke merkbare med det blotte øye.
Diamanter med denne klarheten kan inneholde veldig små inneslutninger det er svært vanskelig å oppdage selv under 10X forstørrelse og er ikke merkbare med det blotte øye.
VS-diamanter er kjent for å ha veldig små inklusjoner, og de er ikke synlige for det blotte øye og kan kun sees under forstørrelsesglass.
Diamanter av VVS-klarhet inkluderer veldig veldig små inklusjoner som er svært vanskelig å oppdage under 10x forstørrelsesglass. Disse inklusjonene er ikke synlige for det blotte øye.
"Små til veldig små inneslutninger" som ikke er synlig for det blotte øyet og kan kun sees under forstørrelse.
Referer til "veldig veldig små inneslutninger" og er kjent som en av de høyeste klassifiseringene, rangert under internt feilfri og feilfri.
Naturlig, briljantfarget rubin som ikke har vært utsett som varmebehandlingsprosessen. Denne typen rubin har premium kvalitet med mindre inneslutninger som kan være synlige for det blotte øyet.
Naturlig og veldig intens farget rubin som ikke har vært utsatt for varmebehandlingsprosessen. Anerkjent som det høyeste verdsatte rubinen.
Naturlig, dyp blå farget safir som ikke har vært utsatt for varmebehandlingsprosessen. Denne typen safir har premium kvalitet med mindre inneslutninger som kan være synlige for det blotte øyet.
Naturlig og veldig intens farget safir som ikke har vært utsatt for varmebehandlingsprosessen. Anerkjent som det høyeste verdsatte safiren.
Naturlig, livlig farget smaragd som ikke har vært utsatt for varmebehandlingsprosessen. Denne typen smaragd har premium kvalitet med mindre inneslutninger som kan være synlige for det blotte øyet.
Naturlig og veldig intens farget smaragd som ikke har vært utsatt for varmebehandlingsprosessen. Anerkjent som det høyeste verdsatte smaragden.

Smaragd (lab-opprettet)

Forskjellige farger og inneholder ingen inneslutninger, er lab-skapte smaragder utførelsesformene for feilfrihet. Dessuten har lab-skapte smaragder de samme astrologiske trekkene som de naturlige, slik at det også kan være effektivt på din kropp og sjel. Det er et godt valg for de som ønsker perfeksjon på steinene sine.

Safir (lab-opprettet)

Med sine dypblå nyanser har lab-skapte safirer de samme fysiske, kjemiske og optiske egenskapene som de naturlige safirene. Takket være den glitrende skjønnheten, er lab-skapte safirer en flott mulighet for deg som vil ha den visuelle utmerkede kvaliteten på steinen.

Ruby (lab-opprettet)

Med sin perfeksjon og glatthet, er lab-skapt rubin steiner like praktfulle som de naturlige. Foruten sin fortryllende skjønnhet, er lab-skapt rubin symbolet på kraft og et livsglede. Fordi lab- skapte rubiner har de samme fysiske, optiske og kjemiske egenskapene som de naturlige rubinene, de vil også være et flott alternativ for Ruby-elskere.

Rubellite (lab-opprettet)

Rubellite, også kjent som Pink Tourmaline, tar navnet fra det latinske ordet 'rubellus' som betyr 'rødlig'. Med sin betagende kombinasjon av det rosa og røde er Rubellite en stein som antas å gi liv energi til kjøperen. For de som er forvirrede i å velge mellom den naturlige og den originale, har laboratorieopprettede Rubellites de samme funksjonene som de naturlige.

Moissanite (lab-opprettet)

Moissanite, som ligner diamant med sin gjennomsiktige og skinnende overflate, er mineralformen av silisiumkarbid, og det er en annen type laboratorieskapte steiner. Moissanite er like holdbar som diamanter, og er et flott alternativ for valg av forlovelsesring.

Blå zirkon

Også kjent som kambodsjansk blå zirkon fordi opprinnelsen er Kambodsja, fargen på blått zirkon er nærmere himmelblå eller pastellblå. Ligner diamanter og deler lignende navn med kubiske zirkoner, bør den naturlige blå zirkonen ikke ta feil av syntetisk kubisk zirkonium. Som et medlem av zirkonfamilien antas Blue Zircon å ha stor innflytelse på menneskekroppen. Når Blue Zircon rydder tankene til brukeren, antas Blue Zircon å slappe av av brukeren.

Brun zirkon

Opprinnelig fra Tanzania, Brown zirkon er et annet medlem av sirkonfamilien. Med sitt diamantlignende utseende og navn, bør den naturlige brune zirkonen ikke ta feil av den syntetiske kubiske zirkonien. Fordi det er en naturlig stein som andre medlemmer av Zircon-familien antas også Brown zirkon å ha positive effekter på menneskekroppen. Takket være dens helbredende virkninger antas det at Brown Zircon vil frigjøre fysiske smerter. Det kan være et flott alternativ for de som ønsker å føle den helbredende kraften til moder jord.

Hvit zirkon

Hvit Zircon, som er opprinnelig fra Tanzania og Nigeria, er en gjennomsiktig naturstein med et diamantlignende utseende. Det skal ikke tas feil med den kubiske zirkoniene fordi hvit zirkon er naturlig stein mens kubisk zirkonium er syntetisk. Fordi den viser dobbeltbrytning , White Zircon har en utrolig visuell kvalitet. Det vil være et flott alternativ for diamanten hvis du er ute etter den samme appellen med et annet valg.

Kunzite

Kunzite er en ukjent, men en sjelden skjønnhet. Det er ofte kjent i større størrelser, og er ofte monoklinisk, og krystallene blir til en bladlignende form. hvis det er ukjent for folk flest, er det så viktige skikkelser som pryder seg med Kunzite som hertuginne av Gloucester.

Svart Opal

Svart Opal, ansett for å være den sjeldneste formen for opal, har forskjellige fargetoner som skiller seg fra jet-svart til mørkegrå. Det som gjør denne steinen spesiell er forskjellige fargetoner som kan sees i steinen. Du kan se de skinnende røde, oransje eller grønne fargene som reflekteres fra svart Opal.

Neptun Garden Topas

Oppkalt etter det harmoniske fargespekteret på Neptuns overflate, ønsker Neptun Garden Topas deg velkommen inn i den utenomjordiske sjarmen til steinen. For å forbedre sin farge og kvalitet, er Neptun Garden Topas belagt med et stoff. Som medlem av topas steiner, denne steinen har også avslappende funksjoner takket være sin energi. For de som tror på steinens krefter, vil den roe nervene dine og beskytte deg mot sykdom.

Mercure Topas

Med sin transparente overflate reflekterer Mercure Topas lyset ved å gi aurora-effekten. I likhet med planeten Mercury som blir blå når sollyset reflekteres, kunne Mercure Topas blendende farger sees når den ble utsatt for sollys. Denne effekten tilveiebringes gjennom belegningsprosessen som kalles fysisk dampavsetning og den lysende effekten kommer ut som et resultat.

Mystisk Topas

Så mystisk som navnet, MystiskTopas er et paradis med farger med sin regnbuens glans. Gjennom beleggprosessen blir fargen forbedret og tar sin endelige form. Trodd på å drive bort negative følelser og avverge de onde åndene, slapper denne brukeren av. Med sin "øye-rene" stein er det ikke noe sted for ufullkommenhet i Mystisk Topas. For en kondensert versjon av regnbuen er denne steinen et godt valg for deg.

Rosa Topas

Som en av de sjeldneste versjonene av topas, vil Rosa Topas smelte hjertene til rosa elskere med sin delikate skjønnhet. Gjennom beleggprosessen blir fargen forbedret og tar sin endelige form. Denne steinen, som vitaliserer eierens energi, sparer deg for den negative energien takket være solens guddommelige beskyttelse. Fordi det forbedrer kreativ tenking, kan Pink Topaz være et godt valg for designere eller kunstnere. Du vil føle varmen i fargene når du ser på innsiden av den.

Opal

Som en fantastisk stein med sin glitrende skjønnhet, er Opal med den hvite fargen den vanligste typen Opal. Som andre Opal-steiner antas det å ha høy energi og bemerkelsesverdige effekter på kroppen. Opal antas å endre negativ energi til den positive og renske sinnet til brukeren.

Sultan stein

Sultan Stone er klassifisert som en semi-edelsten og har blitt veldig populær i det siste. Avhengig av kilden til lys, kan fargene endre seg fra champagne til fersken. Takket være den høye brytningsindeksen, kan du se en rekke farger, selv i svakt lys. Det produseres vanligvis i større karat for å se at en betagende endring i fargene.

Tsavorite

Som et av medlemmene i familien Grossular Garnet har Tsavorite vært en av de mest populære edelstenene med sin sjeldenhet. På grunn av sin fantastiske grønne farge, kan den minne deg om smaragd. Tar sin grønne farge fra sin kjemiske struktur som inkluderer krom eller vanadium, er Tsavorite en fest for øynene. Det antas at Tsavorite leger brukerens emosjonelle traume eller sykdom.

Svart safir

Som et medlem av Safir-familien er Svart Safir en av variantene av mineral korund. Med sin lyssvart farge opprettholder Svart Safir sine mørke toner, mens noen av dem også kan avsløre metalliske toner når de blir utsatt for lys. Svart Safir, som hovedsakelig ble utvunnet i Australia, kan være et flott alternativ for svarte elskere. Svarte safirer antas å holde eieren rolig i en kaotisk situasjon og tjene som et beskyttende skjold mot mobbing.

375 Rødt hvitt gull

375 Gold - 9K gull inneholder gull og 9 deler 15 deler av et annet legerings metall (er): vanligvis en variasjon av sølv, kobber, sink, platina eller palladium, men det er alltid 37,5% gull.

375 Hvitt Rødt gull

375 Gold - 9K gull inneholder gull og 9 deler 15 deler av et annet legerings metall (er): vanligvis en variasjon av sølv, kobber, sink, platina eller palladium, men det er alltid 37,5% gull.

375 Hvitt-Gult Gull

375 Gold - 9K gull inneholder gull og 9 deler 15 deler av et annet legerings metall (er): vanligvis en variasjon av sølv, kobber, sink, platina eller palladium, men det er alltid 37,5% gull.

375 Gult hvitt gull

375 Gold - 9K gull inneholder gull og 9 deler 15 deler av et annet legerings metall (er): vanligvis en variasjon av sølv, kobber, sink, platina eller palladium, men det er alltid 37,5% gull.

375 Hvitt gult rødt gull

375 Gold - 9K gull inneholder gull og 9 deler 15 deler av et annet legerings metall (er): vanligvis en variasjon av sølv, kobber, sink, platina eller palladium, men det er alltid 37,5% gull.

375 Gult hvitt rødt gull

375 Gold - 9K gull inneholder gull og 9 deler 15 deler av et annet legerings metall (er): vanligvis en variasjon av sølv, kobber, sink, platina eller palladium, men det er alltid 37,5% gull.

375 Rødt hvitt gult gull

375 Gold - 9K gull inneholder gull og 9 deler 15 deler av et annet legerings metall (er): vanligvis en variasjon av sølv, kobber, sink, platina eller palladium, men det er alltid 37,5% gull.

375 Hvitt gull

375 Gold - 9K gull inneholder gull og 9 deler 15 deler av et annet legerings metall (er): vanligvis en variasjon av sølv, kobber, sink, platina eller palladium, men det er alltid 37,5% gull.

375 Gult Gull

375 Gold - 9K gull inneholder gull og 9 deler 15 deler av et annet legerings metall (er): vanligvis en variasjon av sølv, kobber, sink, platina eller palladium, men det er alltid 37,5% gull.

375 Rødt Gull

375 Gold - 9K gull inneholder gull og 9 deler 15 deler av et annet legerings metall (er): vanligvis en variasjon av sølv, kobber, sink, platina eller palladium, men det er alltid 37,5% gull.

585 Rødt hvitt gull

585 Gold - 14K gull inneholder 14 deler gull og 10 deler av et annet legerings metall (er): vanligvis en variasjon av sølv, kobber, sink, platina eller palladium, men det er alltid 58,5% gull.

585 Hvitt Rødt gull

585 Gold - 14K gull inneholder 14 deler gull og 10 deler av et annet legerings metall (er): vanligvis en variasjon av sølv, kobber, sink, platina eller palladium, men det er alltid 58,5% gull.

585 Hvitt-Gult Gull

585 Gold - 14K gull inneholder 14 deler gull og 10 deler av et annet legerings metall (er): vanligvis en variasjon av sølv, kobber, sink, platina eller palladium, men det er alltid 58,5% gull.

585 Gult hvitt gull

585 Gold - 14K gull inneholder 14 deler gull og 10 deler av et annet legerings metall (er): vanligvis en variasjon av sølv, kobber, sink, platina eller palladium, men det er alltid 58,5% gull.

585 Hvitt gult rødt gull

585 Gold - 14K gull inneholder 14 deler gull og 10 deler av et annet legerings metall (er): vanligvis en variasjon av sølv, kobber, sink, platina eller palladium, men det er alltid 58,5% gull.

585 Gult hvitt rødt gull

585 Gold - 14K gull inneholder 14 deler gull og 10 deler av et annet legerings metall (er): vanligvis en variasjon av sølv, kobber, sink, platina eller palladium, men det er alltid 58,5% gull.

585 Rødt hvitt gult gull

585 Gold - 14K gull inneholder 14 deler gull og 10 deler av et annet legerings metall (er): vanligvis en variasjon av sølv, kobber, sink, platina eller palladium, men det er alltid 58,5% gull.

585 Hvitt gull

585 Gold - 14K gull inneholder 14 deler gull og 10 deler av et annet legerings metall (er): vanligvis en variasjon av sølv, kobber, sink, platina eller palladium, men det er alltid 58,5% gull.

585 Gult Gull

585 Gold - 14K gull inneholder 14 deler gull og 10 deler av et annet legerings metall (er): vanligvis en variasjon av sølv, kobber, sink, platina eller palladium, men det er alltid 58,5% gull.

585 Rødt Gull

585 Gold - 14K gull inneholder 14 deler gull og 10 deler av et annet legerings metall (er): vanligvis en variasjon av sølv, kobber, sink, platina eller palladium, men det er alltid 58,5% gull.

750 Rødt hvitt gull

750 Gold - 18K gull inneholder 18 deler gull og seks deler av et annet legerings metall (er): vanligvis en variasjon av sølv, kobber, sink, platina eller palladium, men det er alltid 75 gull%.

750 Hvitt rødt gull

750 Gold - 18K gull inneholder 18 deler gull og seks deler av et annet legerings metall (er): vanligvis en variasjon av sølv, kobber, sink, platina eller palladium, men det er alltid 75 gull%.

750 Hvitt-Gult Gull

750 Gold - 18K gull inneholder 18 deler gull og seks deler av et annet legerings metall (er): vanligvis en variasjon av sølv, kobber, sink, platina eller palladium, men det er alltid 75 gull%.

750 Gult hvitt gull

750 Gold - 18K gull inneholder 18 deler gull og seks deler av et annet legerings metall (er): vanligvis en variasjon av sølv, kobber, sink, platina eller palladium, men det er alltid 75 gull%.

750 Hvitt gult rødt gull

750 Gold - 18K gull inneholder 18 deler gull og seks deler av et annet legerings metall (er): vanligvis en variasjon av sølv, kobber, sink, platina eller palladium, men det er alltid 75 gull%.

750 Gult hvitt rødt gull

750 Gold - 18K gull inneholder 18 deler gull og seks deler av et annet legerings metall (er): vanligvis en variasjon av sølv, kobber, sink, platina eller palladium, men det er alltid 75 gull%.

750 Rødt hvitt gult gull

750 Gold - 18K gull inneholder 18 deler gull og seks deler av et annet legerings metall (er): vanligvis en variasjon av sølv, kobber, sink, platina eller palladium, men det er alltid 75 gull%.

750 Hvitt gull

750 Gold - 18K gull inneholder 18 deler gull og seks deler av et annet legerings metall (er): vanligvis en variasjon av sølv, kobber, sink, platina eller palladium, men det er alltid 75 gull%.

750 Gult Gull

750 Gold - 18K gull inneholder 18 deler gull og seks deler av et annet legerings metall (er): vanligvis en variasjon av sølv, kobber, sink, platina eller palladium, men det er alltid 75 gull%.

750 Rødt Gull

750 Gold - 18K gull inneholder 18 deler gull og seks deler av et annet legerings metall (er): vanligvis en variasjon av sølv, kobber, sink, platina eller palladium, men det er alltid 75 gull%.

925 Sølv

Sølv er et edelt metall, og som gull, er for fint til å bli anvendt i sin rene form. For å gjøre sølv holdbart nok for bruk i smykker, blir rent sølv, som har en renhet på 0,999 (99,9%), ofte legert med små mengder av kobber eller andre metaller (7,5%). Dette kobberet eller andre metaller tilsettes for å styrke sølvet og det resulterende produktet blir betegnet som 0,925 sølv (92,5%). Akseptable betegnelser for sterling sølv er sterling, sterling sølv, ster, og 925.

950 Platina

Regnes blant de mest rene og edle metaller som brukes i dagens smykkelaging,. Platina er synonymt med luksus og lang levetid. På grunn av sin hardhet og slitestyrke blir ren platina ofte blandet med andre metaller for å gjøre det mer formbart. De vanligste legeringsmetaller som er forbundet med platina er kobber, palladium, rhodium, iridium, og titan. Fire ganger sterkere enn gull, er platina kjent for sine slitesterke egenskaper, og motstand mot skader og slitasje. Smykker som er merket med en renhet på 950 er en blanding av 95% platina og 5% av et annet legeringsmetall (vanligvis ruthenium, kobber, kobolt, iridium, rhodium eller palladium). Bare metaller som er merket med en 950 renhets betegnelse anses som høyverdig platina.

950 Palladium

950 Palladium legeringer utviklet for smykker inneholder typisk sett 95% Palladium og ca. 5% Ruthenium med spor av andre legeringsmetaller. 950 palladium krever ikke rhodium plattering, og har ettertraktede platina-aktige setting- og formingsegenskaper.

500 Palladium

Palladium er med i gruppen platina metaller og har samme kjemiske egenskaper som Platina, men er mykere og er mer økonomisk. Den kan brukes som blekning i produksjonen av hvit gull. Den er naturlig, skinnende og er sølvaktig - trenger ikke å bli belagt hvit farge.
500 Palladium innholder 50% Palladium og resten av sammensatt av andre elementer. Vanligvis er resten av metall legeringen sølv og sink.

600 Platina

Platina blir ansett som verdens mest verdifulle metall og 100% rent Platina er veldig sjelden. Platina blir som regel laget med en andel som består av andre elementer. Grunnen til at den blir sett på som den aller beste legeringen er ikke bare på grunn av den unike skjønnhet og varighet, men også fordi Platina er vanskelig å finne i de fleste parter av verden. Visste du at for å lage 100 gram Platina trenger man å utvinne over 40 tonn malm?
600 Platina er det samme som 60% ren Platina, hvor resten består av andre elementer.
Hos GLAMIRA hentes metallene som blir brukt i produksjonen, fra de mest troverdige leverandørene fra hele verden. Våre kunder setter sin tillit til oss og derfor er det vår plikt å sørge for at kundene blir tilbudt smykker av høyeste kvalitet.

950 Platina & Gull

950 Platinasmykker består av 95% platina. Platina er er svært allergivennlig metall med en slitesterk og rustfri struktur. Dette muliggjør langvarig bruk. Gullsmykker er laget av gull og en legering av ulike metaller som kreves for å behandle det. 950 Platina & Gull tillater bruk av begge metaller sammen i samme smykke. Gullmengden avhenger av hvilken gullkarat du velger.

950 Platina & Gull

950 Platinasmykker består av 95% platina. Platina er er svært allergivennlig metall med en slitesterk og rustfri struktur. Dette muliggjør langvarig bruk. Gullsmykker er laget av gull og en legering av ulike metaller som kreves for å behandle det. 950 Platina & Gull tillater bruk av begge metaller sammen i samme smykke. Gullmengden avhenger av hvilken gullkarat du velger.

950 Platina & Gull

950 Platinasmykker består av 95% platina. Platina er er svært allergivennlig metall med en slitesterk og rustfri struktur. Dette muliggjør langvarig bruk. Gullsmykker er laget av gull og en legering av ulike metaller som kreves for å behandle det. 950 Platina & Gull tillater bruk av begge metaller sammen i samme smykke. Gullmengden avhenger av hvilken gullkarat du velger.

925 Sølv & Gull

925 Sølv, også kalt "Sterling Sølv" består av 92,5% sølv. Gullsmykker lages av gull og en legering av ulike metaller som kreves for å beehandle det. 925 Sølv & Gull tillater bruk av begge metaller sammen i samme smykke. Gullmengden avhenger av hvilken gullkarat du velger.

925 Sølv & Gull

925 Sølv, også kalt "Sterling Sølv" består av 92,5% sølv. Gullsmykker lages av gull og en legering av ulike metaller som kreves for å beehandle det. 925 Sølv & Gull tillater bruk av begge metaller sammen i samme smykke. Gullmengden avhenger av hvilken gullkarat du velger.

925 Sølv & Gull

925 Sølv, også kalt "Sterling Sølv" består av 92,5% sølv. Gullsmykker lages av gull og en legering av ulike metaller som kreves for å beehandle det. 925 Sølv & Gull tillater bruk av begge metaller sammen i samme smykke. Gullmengden avhenger av hvilken gullkarat du velger.

950 Platina & Gull

950 Platinasmykker består av 95% platina. Platina er er svært allergivennlig metall med en slitesterk og rustfri struktur. Dette muliggjør langvarig bruk. Gullsmykker er laget av gull og en legering av ulike metaller som kreves for å behandle det. 950 Platina & Gull tillater bruk av begge metaller sammen i samme smykke. Gullmengden avhenger av hvilken gullkarat du velger.

950 Platina & Gull

950 Platinasmykker består av 95% platina. Platina er er svært allergivennlig metall med en slitesterk og rustfri struktur. Dette muliggjør langvarig bruk. Gullsmykker er laget av gull og en legering av ulike metaller som kreves for å behandle det. 950 Platina & Gull tillater bruk av begge metaller sammen i samme smykke. Gullmengden avhenger av hvilken gullkarat du velger.

950 Platina & Gull

950 Platinasmykker består av 95% platina. Platina er er svært allergivennlig metall med en slitesterk og rustfri struktur. Dette muliggjør langvarig bruk. Gullsmykker er laget av gull og en legering av ulike metaller som kreves for å behandle det. 950 Platina & Gull tillater bruk av begge metaller sammen i samme smykke. Gullmengden avhenger av hvilken gullkarat du velger.

925 Sølv & Gull

925 Sølv, også kalt "Sterling Sølv" består av 92,5% sølv. Gullsmykker lages av gull og en legering av ulike metaller som kreves for å beehandle det. 925 Sølv & Gull tillater bruk av begge metaller sammen i samme smykke. Gullmengden avhenger av hvilken gullkarat du velger.

925 Sølv & Gull

925 Sølv, også kalt "Sterling Sølv" består av 92,5% sølv. Gullsmykker lages av gull og en legering av ulike metaller som kreves for å beehandle det. 925 Sølv & Gull tillater bruk av begge metaller sammen i samme smykke. Gullmengden avhenger av hvilken gullkarat du velger.

925 Sølv & Gull

925 Sølv, også kalt "Sterling Sølv" består av 92,5% sølv. Gullsmykker lages av gull og en legering av ulike metaller som kreves for å beehandle det. 925 Sølv & Gull tillater bruk av begge metaller sammen i samme smykke. Gullmengden avhenger av hvilken gullkarat du velger.

950 Platina & Gull

950 Platinasmykker består av 95% platina. Platina er er svært allergivennlig metall med en slitesterk og rustfri struktur. Dette muliggjør langvarig bruk. Gullsmykker er laget av gull og en legering av ulike metaller som kreves for å behandle det. 950 Platina & Gull tillater bruk av begge metaller sammen i samme smykke. Gullmengden avhenger av hvilken gullkarat du velger.

950 Platina & Gull

950 Platinasmykker består av 95% platina. Platina er er svært allergivennlig metall med en slitesterk og rustfri struktur. Dette muliggjør langvarig bruk. Gullsmykker er laget av gull og en legering av ulike metaller som kreves for å behandle det. 950 Platina & Gull tillater bruk av begge metaller sammen i samme smykke. Gullmengden avhenger av hvilken gullkarat du velger.

950 Platina & Gull

950 Platinasmykker består av 95% platina. Platina er er svært allergivennlig metall med en slitesterk og rustfri struktur. Dette muliggjør langvarig bruk. Gullsmykker er laget av gull og en legering av ulike metaller som kreves for å behandle det. 950 Platina & Gull tillater bruk av begge metaller sammen i samme smykke. Gullmengden avhenger av hvilken gullkarat du velger.

925 Sølv & Gull

925 Sølv, også kalt "Sterling Sølv" består av 92,5% sølv. Gullsmykker lages av gull og en legering av ulike metaller som kreves for å beehandle det. 925 Sølv & Gull tillater bruk av begge metaller sammen i samme smykke. Gullmengden avhenger av hvilken gullkarat du velger.

925 Sølv & Gull

925 Sølv, også kalt "Sterling Sølv" består av 92,5% sølv. Gullsmykker lages av gull og en legering av ulike metaller som kreves for å beehandle det. 925 Sølv & Gull tillater bruk av begge metaller sammen i samme smykke. Gullmengden avhenger av hvilken gullkarat du velger.

925 Sølv & Gull

925 Sølv, også kalt "Sterling Sølv" består av 92,5% sølv. Gullsmykker lages av gull og en legering av ulike metaller som kreves for å beehandle det. 925 Sølv & Gull tillater bruk av begge metaller sammen i samme smykke. Gullmengden avhenger av hvilken gullkarat du velger.

950 Platina & Gull

950 Platinasmykker består av 95% platina. Platina er er svært allergivennlig metall med en slitesterk og rustfri struktur. Dette muliggjør langvarig bruk. Gullsmykker er laget av gull og en legering av ulike metaller som kreves for å behandle det. 950 Platina & Gull tillater bruk av begge metaller sammen i samme smykke. Gullmengden avhenger av hvilken gullkarat du velger.

950 Platina & Gull

950 Platinasmykker består av 95% platina. Platina er er svært allergivennlig metall med en slitesterk og rustfri struktur. Dette muliggjør langvarig bruk. Gullsmykker er laget av gull og en legering av ulike metaller som kreves for å behandle det. 950 Platina & Gull tillater bruk av begge metaller sammen i samme smykke. Gullmengden avhenger av hvilken gullkarat du velger.

950 Platina & Gull

950 Platinasmykker består av 95% platina. Platina er er svært allergivennlig metall med en slitesterk og rustfri struktur. Dette muliggjør langvarig bruk. Gullsmykker er laget av gull og en legering av ulike metaller som kreves for å behandle det. 950 Platina & Gull tillater bruk av begge metaller sammen i samme smykke. Gullmengden avhenger av hvilken gullkarat du velger.

925 Sølv & Gull

925 Sølv, også kalt "Sterling Sølv" består av 92,5% sølv. Gullsmykker lages av gull og en legering av ulike metaller som kreves for å beehandle det. 925 Sølv & Gull tillater bruk av begge metaller sammen i samme smykke. Gullmengden avhenger av hvilken gullkarat du velger.

925 Sølv & Gull

925 Sølv, også kalt "Sterling Sølv" består av 92,5% sølv. Gullsmykker lages av gull og en legering av ulike metaller som kreves for å beehandle det. 925 Sølv & Gull tillater bruk av begge metaller sammen i samme smykke. Gullmengden avhenger av hvilken gullkarat du velger.

925 Sølv & Gull

925 Sølv, også kalt "Sterling Sølv" består av 92,5% sølv. Gullsmykker lages av gull og en legering av ulike metaller som kreves for å beehandle det. 925 Sølv & Gull tillater bruk av begge metaller sammen i samme smykke. Gullmengden avhenger av hvilken gullkarat du velger.
Dette produktet er ikke rhodiumbelagt og har ikke blitt bearbeidet. Dets naturlige utseende er bevart.