Laster...
Fant 62 produkter som kan spesialtilpasses. [i]
  1. lifetime warranty
  2. 60 day return policy
  3. Precisely Handcrafted Jewellery
  4. Nesering Sesrans Diamant

    GLAMIRA Nesering Sesrans

    585 Hvitt gull & Diamant

    0.096 crt - VS

    kr 3 719,00
     1 434 -  16 278 kr 1 434 - kr 16 278
  5. Nesering Ankra Diamant

    GLAMIRA Nesering Ankra

    585 Gult Gull & Diamant

    0.096 crt - VS

    kr 3 970,00
     1 670 -  20 479 kr 1 670 - kr 20 479

You’ve viewed 62 of 62 products

Metall
Avbryt
Bruk
Sten
Avbryt
Bruk
Form
Avbryt
Bruk
Pris
Avbryt
Bruk
Avbryt
Bruk

Den Ultimate Guiden til Nese Ringer med Diamanter

Nese ringer har økt i popularitet i Norge og diamantnese ringer er en av de mest populære typene. Diamantneser er en utmerket måte å legge til en touch av luksus til et ethvert utseende. De er også et godt valg for de som ønsker øredobber som vil vare lengre enn andre typer øredobber. Diamantneser gir en sofistikert og moderne look til ethvert antrekk og er med på å fremheve personligheten din.

Forskjellige typer av diamantnese ringer

Det er mange forskjellige former og stiler av diamantneser å velge mellom. De mest populære formene inkluderer skrå diamant på en liten gull- eller sølvsetting, og ringer med en liten diamant i midten av en disk eller enkeltpinne.

En annen stil som har blitt mer populær er helix ring med diamantutsmykning, som tillater brukeren å vise frem diamanten fra en sterk vinkel.

Uansett hva slags stil du vil ha, er det sannsynlig at du vil finne en diamant nese ring som passer din smak og personlighet.

Fordelene med diamantneser

En av de største fordelene med diamantneser er deres estetiske appell. Med sin vakre, klare og skinnende glans, gjør diamant nese ringene det til et fantastisk tillegg til et ethvert antrekk.
En annen fordel med diamantneser er at camouflasjen for piercingen, uten å faktisk skjule den. De kan faktisk gjøre arrsmykning for piercingen til skjønnhetsmerker i ansiktet ditt.
Diamantneser er laget av et solid og slitesterkt materiale som vil vare i lang tid. Materialene som brukes i diamantneser er enten gull, sølv, rosegull eller platina. Dette er materialer som ikke er tilbøyelige til rust og er svært motstandsdyktig mot skader.
Diamond nese ringer er en tilpasningsdyktig type øredobb som passer til ethvert antrekk som du kan ønske å bære. Hvis du velger en diamantneser, kan du være trygg på at du ser bra ut, uavhengig av hva du har på deg.

Hvordan velge diamantneser

Når du velger en diamantneser, er det viktig å vurdere din stil og smak. Det er forskjellige stiler av diamantneser inkludert: enkel, diskformet, noe mer intrikate stiler, dobbel pinne, helix, eller en dråpeform i platina med smaragd eller diamant.

Det neste trinnet etter å velge din stil er å velge din diamant. Du ønsker å velge en diamant som er så varm og klar som mulig. Se også etter diamantneser som har en jevn og fin overflate samt en fin og ren kjerne.
Når du har valgt din diamant, vil du sannsynligvis ha en yrkesfaglig til å sette diamanten i øredobben. Dette er viktig å sørge for at diamanten festes på en trygg og sikker måte.
Det er også viktig å tenke på størrelse og form på diamanten. Jo større og mer intrikate diamanten er, jo mer ekstravagant vil nese ringen se ut.

Å Kosteomisere Diamantneser

Det er flere måter å tilpasse en diamant nese ring. For eksempel kan du legge til flere diamanter langs en liten bøyd sølvring eller legge til diamant i den andre siden av nesen. Diamantneser kan også bli innrammet av små diamanter eller andre edelstener som rubiner og smaragder.
En annen måte å tilpasse diamantneser på er å velge en uvanlig form for nese ringen. For eksempel kan du velge en teardropformet diamantneser, eller en seriøst stor diamant som sitter i midten av en helix ring.
Hvis du har en spesiell stil i tankene, snakk med en ekspertiedesigner som kan hjelpe deg med å skape den perfekte diamantneser for deg.

Styling med diamantneser

Ettersom diamantneser er enkelt og elegant, passer diamantneser til nesten ethvert antrekk. Prøv å matche dine diamantneser med en tilsvarende sølv eller gullarmbånd for å fullføre ditt utseende. Velg også en enkel diamant halskjede eller et par diamantøredobber for å matche dine diamantneser.
For en mer looks, mange liker å pare diamantneser med enkle gull hoops som legger en ekstra touch til det elegante og minimalistiske utseendet til diamantnesene.