Laster...

Gi dine kjære denne flotte muligheten til å designe sine gaver selv med et GLAMIRA gavekort.

1. Gavekort Design

2. Gavekort Opplysninger

Ditt Navn
Ditt Navn
Din E-post Adresse
Melding
kr 1,00

GLAMIRA GAVEKORT BETINGELSER OG VILKÅR

  • Du kan løse inn GLAMIRA Gavekort i GLAMIRAS nettbutikker.
  • Et GLAMIRA Gavekort kan ikke løses ut i kontanter.
  • Etter kjøpet blir balansen trukket fra kontoen din. En eventuell gjenværende saldo på et GLAMIRA gavekort konto kan ikke løses inn i kontanter. Du kan bruke den gjenværende saldoen for fremtidige kjøp.
  • Et GLAMIRA gavekort er gyldig i ett år fra utstedelsesdato i GLAMIRA sin nettbutikk.
  • Ta gjerne kontakt med oss via service@glamira.no hvis du trenger ytterligere informasjon.
Glamiras logo

Hver Glamira-ring er gravert på innsiden med vår logo, som vist på bildet. Du kan velge mellom å få den originale logoen eller kortversjonen inngravert.

Glamiras logo GLAMIRA GLMR

Diamant

Diamant har blitt beundret som en edelsten for begjær siden oldtiden. Diamanter ble til hundrevis av kilometer under jordas overflate for en milliard år siden, og er den hardeste av alle edelstener. De er også kjent som «Dronningen av edelstener og edelstenen for dronninger». Hos Glamira er det garantert at alle diamanter er «konfliktfrie».

Paraiba Turmalin

Paraiba turmalin er en svært sjelden variant av turmalin som skiller seg ut med sine neonblå, grønne og blågrønne farger. Lab-opprettet paraiba har de samme egenskapene som naturlige. Populariteten til denne fantastiske steinen kommer fra forholdet til liv, kjærlighet og jord gjennom deres effekter på chakraer. Et profesjonelt snitt får frem den ekstraordinære glansen og de unike fargene i disse steinene.

Lemon Quartz

Lemon Quartz er klassifisert som en halvedelsten og fascinerer smykkerelskere med sine friske farger. Det vises vanligvis i en fargeklasse med klar sitron til en veldig levende gul farge. Denne steinen er kjent for sin kraftige og høye energiske funksjon som fjerner negative følelser, selvtillit og øker stemningen til brukeren og gir tillit.

Zultanite

Zultanitt er klassifisert som en halvedelsten med sin fargeskiftende funksjon. Avhengig av lyskilden og fra forskjellige retninger, kan denne svært sjeldne edelstenen ses i forskjellige nyanser. Lime grønn i dagslys, fersken og kirsebærrosa i svak belysning.

Laboratorisk Skapt Diamant

Laboratorie dyrkede diamanter tilbyr alle fordelene til naturlige diamanter uten de miljømessige og etiske bekymringene som ofte oppstår ved gruvedrift. Prosessen og materialene som er involvert i å lage diamanter er nøyaktig de samme som for den konvensjonelle typen - trinnene tar bare betydelig kortere tid. Det er en grønn prosess som erstatter diamant, lager en veldig sterk varmeprosess og produserer en klon. En karbonfri diamant produseres av selve diamanten. Disse diamantene kan nå ikke skilles fra hverandre og dermed alle gradert basert på 4Cs (snitt, farge, klarhet og karat) av laboratorier som HRD og IGI.

Grønn Topas

GrønnTopas er klassifisert som en halvedelsten som er medlem av Topas-familien, ofte knyttet til lojalitet og kjærlighet med sin grønne farge, det gir indre kropp, intellekt og hjelper til med å løse problemer og ha et godt liv.

Grønn Safir

Grønn safir er klassifisert som en edelsten som har sin bestemte farge fra lysemintgrønn til mørk grønn farge rik på grunn av tilstedeværelsen av jern. Det sies at denne sjeldne edelsten er veldig beroligende og at den beroliger øynene og øker brukerens tillit.

Oransje Sapphire

Orange safir er klassifisert som en edelsten som stjeler ens hjerte som elsker den oransje fargen. Den lyse oransje til rødorange fargen beroliger hjertet, sinnet og frigjør deg fra negative tanker og aktiverer glede.

Diamant

Diamant har blitt beundret som en edelsten for begjær siden oldtiden. Diamanter ble til hundrevis av kilometer under jordas overflate for en milliard år siden, og er den hardeste av alle edelstener. De er også kjent som «Dronningen av edelstener og edelstenen for dronninger». Hos Glamira er det garantert at alle diamanter er «konfliktfrie».

Sort Diamant

Sorte diamanter er formet til en sort stein med en undermetallisk glans.

Rosa Safir

Rosa safir som er klassifisert som en edelsten, ble ansett som veldig sjelden edelsten helt til det ble oppdaget nye ressurser i Madagaskar i 90-tallet. Rosa er en av de mest uvanlige fargene når det gjelder safirer. Disse edelstenene kan komme i alle fargetoner fra babyrosa til dyp og livlig magenta. Det har blitt sagt at rosa safirer representerer lojalitet, pålitelighet og ærlighet. Noe som gjør disse edelstenene veldig populære, når det gjelder å velge en sten til forlovelsesringen.

Rhodolitt Granat

Rhodolitt Granat som klassifiseres som en halvedelsten, har raskt tatt sin plass blant edelstener og halvedelstener som brukes i smykker. Grunnen til dette er at den har en veldig attraktiv farge og er nesten alltid har høy klarhet, altså nesten ingen inneslutninger eller feil. Navnet stammer fra det greske ordet "rhodon" som betyr rose. I Hinduismen er den assosiert med chakraroten og det antas at det oppmuntrer til sunn seksuell aktivitet, følelser av stabilitet og sikkerhet. Det fremmer også vellykket forretning og hjelper med å bygge selvtillit.

London Blå Topas

En av de tre mest tilgjengelige fargetonene for halvedelsten Topas familien, er London Blå Topas uten tvil veldig spesiell og eksklusiv for sin dype mørke farge. Med denne mørkere fargetonen, skiller London Blå Topas seg ut og er høyt verdsatt av de som vil ha noe annet enn det vanlige. Med sin spesifikke grønne skjær og den mørke gråaktige tonen, er London Blue Topas perfekt for forlovelsesringer hvis du vil vise hvor ekstraordinær kjærligheten din er. Dette er edelstenen som ikke bare vil fange alles oppmerksomhet, men det er også sagt å gjøre kommunikasjonsferdighetene dine sterkere og i tillegg styrke uttrykkelsesferdighetene dine.

Morganitt

Klassifisert som en halvedelsten, anses Morganitt som en naturlig, eksepsjonell og sofistikert edelsten som bare finnes i noen få steder rundt om i verden. Ironisk nok, prisen reflekterer ikke sin sjeldenhet. Den mest nøyaktig beskrivelse ville inkludere ord som sjelden, skinnende, holdbar, enestående klarhet og glans. Fargen som er forårsaket av mangan kan variere fra klar sølv-rosa fersken og lilla rosa, noe som gjør Morganitt eksepsjonell og enestående. Akkurat som Grønn Smaragd, er Morganitt et symbol på guddommelig kjærlighet. Grunnen til dette kan være at begge disse er ulike variasjoner av Beryl. Et utmerket valg for en unik forlovelsesring eller som en gave til den spesielle øyeblikket i livet.

Ametyst

Ametyst er klassifisert som halvedelsten og er den lilla, gjennomsiktige versjonen av mineralet Kvarts. Ametyst får vanligvis sin vakre farge fra urenheter av jern i sin krystalliske struktur, selv om de også kan farges av naturlig strålingseksponering.

Grønn Turmalin

Klassifisert som halv-edelsten, Grønn Turmalin (verdelitt) er kombinert med en rekke andre metaller som former dens kropp til boron silikat, som er en av de mest komplekse krystall strukturene. Den får sin smaragd grønne farge fra krom i dens struktur. Steinen antas å tiltrekke seg lykke, suksess, rikdom og velstand.

Citrin

Citrin er klassifisert som halvedelsten og kommer fra citrin, en gul frukt som ligner sitron - og betyr «sitron» på mange språk og er den gule og/eller oransje versjonen av Kvarts. Det er en av de mest populære og rimeligste av smykkesteinene, og settes i sammenheng med suksess og velstand.

Smaragd

Smaragd er klassifisert som edelsten og er en verdifull smykkesten, dypere og livligere i grønn farge. Smaragder, blant de mest sjeldne av smykkesteiner, inneholder fødselsmerker som betyr utallige inklusjoner og brudd som når overflaten. Som Venus’ smykkesten symboliserer smaragd evig ungdom og gjenfødelse.

Blå Topas

Topas er klassifisert som halvedelsten og finnes i store og feilfrie krystaller og kan formes til smykkesteiner på tusenvis av karat. Den har en fargevariasjon av fargeløs og gul. Med en god hardhet og relativ rikelig forekomst og tilgjengelighet er Topas med naturlig blå farge meget sjelden.

Granat

Granat er klassifisert som halvedelsten og er en kombinasjon av flere nært beslektede mineraler med lignende fysiske og krystalliske egenskaper. Granat varierer i farge og størrelse, men den mest kjente Granatfargen er mørk rød og anses som en stein for lidenskapelig hengivenhet.

Rubin

Rubin er klassifisert som edelsten og er hard, holdbar og sjelden, og en av de mest ettertraktede smykkesteinene. Selv gjennomsiktige rubiner i stor størrelse er sjeldnere enn diamanter. Rubin har vært et symbol på vitalitet og det kongelige i århundrer.

Safir

Safir er klassifisert som edelsten og er en variasjon av korund og gjennomsiktig, ofte som en blå smykkestein sett i sammenheng med fred og lykke. Den er på andreplass sammen med rubin når det kommer til hardhet.

Hvit Safir

Hvit safir er klassifisert som edelsten og er en type safir i fargeløs utgave. Safir tar sitt navn fra fargen på sporelementene når den formes. Den hvite safiren er uten innslag av disse sporelementene, noe som gjør den sjelden og unik.

Brannopal

Brannopal er klassifisert som halvedelsten og er en gjennomsiktig form for opal som ikke vanligvis har opalescering eller viser lysegrønne innslag. Fargen varierer fra gul til oransje og rød. Den antas også å fremheve fantasi og drømmer.

Kvarts

Kvarts er klassifisert som halvedelsten og forsynes rikelig fra vulkanske og omdannede bergarter. Den er ofte rosafarget, røyket eller med urenheter.

Rosekvarts

Rosekvarts er klassifisert som halvedelsten og er den roserosa utgaven av kvarts. Med en myk farge, fra veldig lys rosa til mellomrosa i intensitet.

Røykkvarts

Røykkvarts er klassifisert som halvedelsten og er den brune, røykede utgaven av kvarts. Den varierer i farge fra lys, gråaktig brun til mørk sort.

Tanzanitt

Tanzanitt er klassifisert som halvedelstein og er en blå eller fiolett utgave av zoisitt som inneholder vanadium. Tanzanitt er en nylig oppdaget smykkestein og har blitt en av de mest populære og moteriktige smykkesteinene. Den antas å representere livet.

Swarovski krystall

Swarovski er en liten bit krystall, slipt med jevne og harde kurver ved hjelp av høyteknologi. Det som skiller den ut er at slipen gir en skinnende likhet til diamanter når den utsettes for lys.

Swarovski grønn

Swarovski er en liten bit krystall, slipt med jevne og harde kurver ved hjelp av høyteknologi. Det som skiller den ut er at slipen gir en skinnende likhet til diamanter når den utsettes for lys.

Swarovski mørkeblå

Swarovski er en liten bit krystall, slipt med jevne og harde kurver ved hjelp av høyteknologi. Det som skiller den ut er at slipen gir en skinnende likhet til diamanter når den utsettes for lys.

Swarovski rødt

Swarovski er en liten bit krystall, slipt med jevne og harde kurver ved hjelp av høyteknologi. Det som skiller den ut er at slipen gir en skinnende likhet til diamanter når den utsettes for lys.

Peridot

Peridot er klassifisert som halvedelsten og er mindre enn tre karat og er veldig vanlig, men de over fem karat er sjeldne og er derfor av større verdi. Fargen til de individuelle peridotsteinene kan variere i grønnsjatteringer. Den sies å gi brukeren makt.

Akvamarin

Akvamarin er klassifisert som halvedelsten og er en smykkestein som består av lys til blågrønne nyanser av beryll. Navnet taler for seg; i århundrer har denne tidløse smykkesteinen med vannfarge vært et symbol for ungdom, håp, helse og trofasthet.

Rosa Turmalin

Rosa Turmalin er klassifisert som halvedelsten og er den mest kjente og moteriktige fargen av smykkesteinen turmalin som har det største fargespekteret. Derfor er den også kjent som smykkesteinenes regnbue.

Grønn Ametyst

Grønn Ametyst blir klassifisert som en halvedelsten og er en lys grønn kvartskrystall (kjent som Prasiolit). Fargen får den fra enten varmebehandling fra vulkansk aktivitet eller naturlig varme fra jordens kjerne. Grønn Ametyst er en sten som fremhever intuitive egenskaper i sammenheng med kjærlighet.

Gul Safir

Gul Safir blir klassifisert som halvedelsten og er en naturlig forekommende form for Safir som er en variasjon av korund. Korund har et lavt jerninnhold og er ansvarlig for Gul Safirs fargenyanse. Steinen settes i sammenheng med fruktbarhet og et godt ekteskap.

Perle

Perlen er den eldste, kjente smykkesteinen og ble ansett som den mest verdifulle i århundrer. Det som skiller perlen fra andre smykkesteiner er at det er organiske materialer som stammer fra levende skapninger - østers og bløtdyr. Det er kjent som ‘månetårer’ og kommer i forskjellige farger; rosa, hvit og sort.

Perle

Perlen er den eldste, kjente smykkesteinen og ble ansett som den mest verdifulle i århundrer. Det som skiller perlen fra andre smykkesteiner er at det er organiske materialer som stammer fra levende skapninger - østers og bløtdyr. Det er kjent som ‘månetårer’ og kommer i forskjellige farger; rosa, hvit og sort.

Perle

Perlen er den eldste, kjente smykkesteinen og ble ansett som den mest verdifulle i århundrer. Det som skiller perlen fra andre smykkesteiner er at det er organiske materialer som stammer fra levende skapninger - østers og bløtdyr. Det er kjent som ‘månetårer’ og kommer i forskjellige farger; rosa, hvit og sort.

Onyks

Den sorte onyks smykkesteinen er en variant av kalsedon og er en del av krystallfamilien. Det er en grunningsstein, som antas å gjøre at brukeren har beina planta på jorda, og gjøre at interne ubalanser og utvendige og negative energier forsvinner.

Sort Onyx

Den sorte onyks smykkesteinen er en variant av kalsedon og er en del av krystallfamilien. Det er en grunningsstein, som antas å gjøre at brukeren har beina planta på jorda, og gjøre at interne ubalanser og utvendige og negative energier forsvinner.

Brun Diamant

Brune diamanter er fancy diamanter som er ansett som en av de mest populære valgene når det gjelder diamanter. Engelske navnet "Chocolate" kommer av at de har en sjokolade-aktig farge. På grunn av sine skjønne fargekombinasjoner blir brune diamanter også kalt Konjakk-diamanter eller sjampanje-diamanter, avhengig av deres attraktive fargespekter fra lyst til mørkt. Brune diamanter er for tiden en voksende trend i smykkeverdenen. Disse diamantene er definitivt din type diamanter om du er en sjokolade-elsker og vil skille deg ut med dine smykker av topp kvalitet!

Blå Diamant

Blå diamanter ble først funnet i India og ble bragt til Vesten i 1600-tallet. DIsse fristende diamantene som bærer havets og himmelens nyanser bevarer sin ekstraordinære glans og sine karakteriske trekk. I likhet med andre fargede diamanter kan blå diamanter ha stort variasjon av fargenyanser, fra lyse himmelblå til intense mørkeblå som minner om havet. Navn som baby blå, kongeblå og marineblå blir ofte brukt for å klassifisere disse sjeldne diamantene.

Gul Diamant

Gule diamanter er de mest ettertraktede diamantene blant fargede diamanter for tiden. Gule diamanter blir også kalt "Canary" som "Canary Yellow Diamond" på engelsk. Den har en nydelig utseende som passer utmerket til Halo eller Solitaire ringer, men kan også bli satt på andre stiler siden den har en veldig unik verdikombinasjon grunnet sin levende kompleksitet. Om du er interessert i gule diamanter har mange alternativer når det gjelder stiler, som vil dekorere denne diamanten på en vakker måte!

Grønn Diamant

Symboliserer naturen, vekst, harmoni, utholdenhet og fertilitet er grønne diamanter høyt priset og beundret naturlig edelsten. Grønne diamanter har et bredt spekter av fargetoner. Disse fargetonene vil variere fra lyse grønn til mørke grønn, alt etter hva eieren foretrekker og ønsker. Grønne diamanter blir ansett som den mest beroligende fargen for øyet og har en sterk følelsesmessig tilknytning til sikkerhet. Det er kanskje grunnen for at mange smykke elskere velger grønne diamanter i sine øredobber og halskjeder, og ikke bare for sine ringer!

Rosa Diamant

De mest etterlengtede diamantene, Rosa diamanter er uten tvil damenes favoritt ledsager når det gjelder smykker! Et drømmeaktig farge i perfekt slipt diamant er virkelig en drøm som blir virkelighet. Rosa Diamanter er fabelaktige tillegg i kvinners smykkekolleksjon, bringer fram en følelse av luksus og romantikk. Akkurat som andre fargede diamanter kommer Rosa Diamanter også i fargetoner fra lyserosa til mørkerosa og disse fargetonene blir kalt for svak, veldig lyst, lyst, fancy lyst, fancy intens, fancy mørk og fancy levende.

Hvit Topas

Hvit Topaz anses å være en halvedelsten, et silikatmineral, som bærer en høy likhet med diamanter. Selv om den ikke er like hard som diamant (8 på Mohs-skalaen), blir hvit topas feiret for sin klarhet og gjennomsiktighet. Navnet på Topaz kommer fra det greske ordet "tapazos", som betyr "å søke". Sannsynligvis er det ingen tilfeldighet at White Topaz sies å hjelpe åndelig helbredelse, forandre negative tanker til positive, for å hjelpe deg med å finne din vei, din hensikt og å gi deg den ekstra energien som er nødvendig til tider. Hvis du er ute etter smykker med en iøynefallende stein, som er i stand til å gi klarhet og limpiditet lik diamantene, kan hvit topas definitivt være det beste valget.
Fargevariasjonene har blitt observert å variere fra midnattsblå til marineblå. Lyset gjennomtrenger ikke stenen. Minstekravet for fine smykker.
Med få inneslutninger som er synlige for det blotte øyet, "Veldig God (AA)" graderte safirer har en blå tone som tillater litt lys igjennom.
En "Utmerket (AAA)" kvalitets safir har en rik blåfarge med veldig små inneslutninger i stenen. Om du er interessert i høy briljans, er denne kvaliteten ideel for deg.
En ekstraordinær slipning for å øke stenens glans og farge i tillegg til en glans som blender øynene både i sollys og kunstig lys. Hovedsaklig utvunnet i det ettertraktede Ceylon-området. Edelstenen har en dyp og skarp blå fargetone.
Fargetonen har blitt observert å være en medium grønnfarge. Lyset gjennomtrenger ikke stenen. Minstekravet for fine smykker
Med noen inneslutninger som er synlige for det blotte øyet, har "Veldig God (AA)" graderte smaragder en medium grønn farge hvor bare en liten andel av lyset trenger igjennom edelstenen.
En "Utmerket (AAA)" kvalitets smaragd har en rik grønnfarge med veldig små synlige inneslutninger i stenen. Om du er interessert i høy briljans, er denne kvaliteten ideel for deg.
En ekstraordinær slipning for å øke stenens glans og farge i tillegg til en glans som blender øynene både i sollys og kunstig lys. Vanligvis brukt av de kongelige, er AAAA graderte smaragder det ultimate gjennom tidene.
Fargen har blitt observert å være mørkerød. Lyset gjennomtrenger ikke stenen. Minstekravet for fine smykker
Med få inneslutninger som er synlige for det blotte øyet, "Veldig God (AA)" graderte rubiner en medium rosaaktig rød farge som tillater litt lys igjennom.
En "Utmerket (AAA)" kvalitets rubin har en medium rødfarge med veldig små inneslutninger i stenen. Om du er interessert i høy briljans, er denne kvaliteten ideel for deg.
En ekstraordinær slipning for å øke stenens glans og farge i tillegg til en glans som blender øynene både i sollys og kunstig lys.
Disse gule diamantene har vanligvis en lysegul fargetone og lav fargeintensitet. Dette er minstekravet for kvalitetssmykker.
Med sin mer livlige farge, er denne definivt en mer foretrukket gul diamant. Disse gule diamantene har en medium intens farge og litt mørkere fargetone.
Disse gule diamantene er definitivt det mest foretrukne valget, når det gjelder gule diamanter. De har en intens gulfarge og passer utmerket til fine smykker.
Disse gule diamantene har den mest intense og livlige gulfargen. De er veldig sjeldne og passer godt til dine beste smykker.
Disse blå diamantene har vanligvis en lyseblå fargetone og lav fargeintensitet. Dette er minstekravet for kvalitetssmykker.
Disse blå diamantene er definitivt det mest foretrukne valget, når det gjelder blå diamanter. Disse blå diamantene har en intens blåfarge og passer utmerket til fine smykker.
Disse blå diamantene har den mest intense og livlige blåfargen. Disse blå diamantene er veldig sjeldne og passer godt til dine beste smykker.
Med sin mer livlige farge, er denne definivt en mer foretrukket rosa diamant. Disse rosa diamantene har en medium intens farge og litt mørkere fargetone.
Disse rosa diamantene er definitivt det mest foretrukne valget, når det gjelder rosa diamanter. Disse rosa diamantene har en intens rosa farge og passer utmerket til fine smykker.
Disse rosa diamantene har den mest intense og livlige rosafargen. Disse rosa diamantene er veldig sjeldne og passer godt til dine beste smykker.
Disse grønne diamantene har vanligvis en lysegrønn fargetone og lav fargeintensitet. Dette er minstekravet for kvalitetssmykker.
Med sin mer livlige farge, er denne definivt en mer foretrukket grønn diamant. Disse grønne diamantene har en medium intens farge og litt mørkere fargetone.
Disse grønne diamantene er definitivt det mest foretrukne valget, når det gjelder grønne diamanter. Disse grønne diamantene har en intens grønn farge og passer utmerket til fine smykker.
Disse grønne diamantene har den mest intense og livlige grønnfargen. Disse grønne diamantene er veldig sjeldne og passer godt til dine beste smykker.
Disse brune diamantene har vanligvis en lysebrun fargetone og lav fargeintensitet. Dette er minstekravet for kvalitetssmykker.
Med sin mer livlige farge, er denne definivt en mer foretrukket brun diamant. Disse brune diamantene har en medium intens farge og litt mørkere fargetone.
Disse brune diamantene er definitivt det mest foretrukne valget, når det gjelder brune diamanter. Disse grønne diamantene har en intens brun farge og passer utmerket til fine smykker.
Disse brune diamantene har den mest intense og livlige brunfargen. Disse brune diamantene er veldig sjeldne og passer godt til dine beste smykker.
"God (A)" graderte Ametyst har små inneslutninger. Lyset trenger ikke igjennom stenen. Minstekravet for fine smykker.
Noen små inneslutninger er synlige for det blotte øyet. "Veldig God (AA)" graderte Ametyst har en fargetone som slipper noe av lyset igjennom stenen.
Utmerket (AAA) graderte Ametyst er edelsten av høy kvalitet og kan bli funnet hos verdens beste gullsmeder. Det mest foretrukne valget når det kommer til Ametyst.
Tradisjonelt sett ble Arvestykke (AAAA) graderte Ametyst edelsten brukt av de kongelige. Disse edelstenene har høyeste klarhet, ingen inneslutninger og en veldig sterk farge.
"God (A)" graderte Citrin har små inneslutninger. Lyset trenger ikke igjennom stenen. Minstekravet for fine smykker.
Noen små inneslutninger er synlige for det blotte øyet. "Veldig God (AA)" graderte Citrin har en fargetone som slipper noe av lyset igjennom stenen.
Utmerket (AAA) graderte Citrin er edelsten av høy kvalitet og kan bli funnet hos verdens beste gullsmeder. Det mest foretrukne valget når det kommer til Citrin.
Tradisjonelt sett ble Arvestykke (AAAA) graderte Citrin edelsten brukt av de kongelige. Disse edelstenene har høyeste klarhet, ingen inneslutninger og en veldig sterk farge.
"God (A)" graderte Granat har små inneslutninger. Lyset trenger ikke igjennom stenen. Minstekravet for fine smykker.
Noen små inneslutninger er synlige for det blotte øyet. "Veldig God (AA)" graderte Granat har en fargetone som slipper noe av lyset igjennom stenen.
Utmerket (AAA) graderte Granat er edelsten av høy kvalitet og kan bli funnet hos verdens beste gullsmeder. Det mest foretrukne valget når det kommer til Granat.
Tradisjonelt sett ble Arvestykke (AAAA) graderte Granat edelsten brukt av de kongelige. Disse edelstenene har høyeste klarhet, ingen inneslutninger og en veldig sterk farge.
"God (A)" graderte Blå topas har små inneslutninger. Lyset trenger ikke igjennom stenen. Minstekravet for fine smykker.
Noen små inneslutninger er synlige for det blotte øyet. "Veldig God (AA)" graderte Blå topas har en fargetone som slipper noe av lyset igjennom stenen.
Utmerket (AAA) graderte Blå topas er edelsten av høy kvalitet og kan bli funnet hos verdens beste gullsmeder. Det mest foretrukne valget når det kommer til Blå topas.
Tradisjonelt sett ble Arvestykke (AAAA) graderte Blå topas edelsten brukt av de kongelige. Disse edelstenene har høyeste klarhet, ingen inneslutninger og en veldig sterk farge.
"God (A)" graderte Peridot har små inneslutninger. Lyset trenger ikke igjennom stenen. Minstekravet for fine smykker.
Noen små inneslutninger er synlige for det blotte øyet. "Veldig God (AA)" graderte Peridot har en fargetone som slipper noe av lyset igjennom stenen.
Utmerket (AAA) graderte Peridot er edelsten av høy kvalitet og kan bli funnet hos verdens beste gullsmeder. Det mest foretrukne valget når det kommer til Peridot.
Tradisjonelt sett ble Arvestykke (AAAA) graderte Peridot edelsten brukt av de kongelige. Disse edelstenene har høyeste klarhet, ingen inneslutninger og en veldig sterk farge.
"God (A)" graderte Akvamarin har små inneslutninger. Lyset trenger ikke igjennom stenen. Minstekravet for fine smykker.
Noen små inneslutninger er synlige for det blotte øyet. "Veldig God (AA)" graderte Akvamarin har en fargetone som slipper noe av lyset igjennom stenen.
Utmerket (AAA) graderte Akvamarin er edelsten av høy kvalitet og kan bli funnet hos verdens beste gullsmeder. Det mest foretrukne valget når det kommer til Akvamarin.
Tradisjonelt sett ble Arvestykke (AAAA) graderte Akvamarin edelsten brukt av de kongelige. Disse edelstenene har høyeste klarhet, ingen inneslutninger og en veldig sterk farge.
"God (A)" graderte Brannopal har små inneslutninger. Lyset trenger ikke igjennom stenen. Minstekravet for fine smykker.
Noen små inneslutninger er synlige for det blotte øyet. "Veldig God (AA)" graderte Brannopal har en fargetone som slipper noe av lyset igjennom stenen.
Utmerket (AAA) graderte Brannopal er edelsten av høy kvalitet og kan bli funnet hos verdens beste gullsmeder. Det mest foretrukne valget når det kommer til Brannopal.
Tradisjonelt sett ble Arvestykke (AAAA) graderte Brannopal edelsten brukt av de kongelige. Disse edelstenene har høyeste klarhet, ingen inneslutninger og en veldig sterk farge.
"God (A)" graderte Grønn Ametyst har små inneslutninger. Lyset trenger ikke igjennom stenen. Minstekravet for fine smykker.
Noen små inneslutninger er synlige for det blotte øyet. "Veldig God (AA)" graderte Grønn Ametyst har en fargetone som slipper noe av lyset igjennom stenen.
Utmerket (AAA) graderte Grønn Ametyst er edelsten av høy kvalitet og kan bli funnet hos verdens beste gullsmeder. Det mest foretrukne valget når det kommer til Grønn Ametyst.
Tradisjonelt sett ble Arvestykke (AAAA) graderte Grønn Ametyst edelsten brukt av de kongelige. Disse edelstenene har høyeste klarhet, ingen inneslutninger og en veldig sterk farge.
"God (A)" graderte Grønn Turmalin har små inneslutninger. Lyset trenger ikke igjennom stenen. Minstekravet for fine smykker.
Noen små inneslutninger er synlige for det blotte øyet. "Veldig God (AA)" graderte Grønn Turmalin har en fargetone som slipper noe av lyset igjennom stenen.
Utmerket (AAA) graderte Grønn Turmalin er edelsten av høy kvalitet og kan bli funnet hos verdens beste gullsmeder. Det mest foretrukne valget når det kommer til Grønn Turmalin.
Tradisjonelt sett ble Arvestykke (AAAA) graderte Grønn Turmalin edelsten brukt av de kongelige. Disse edelstenene har høyeste klarhet, ingen inneslutninger og en veldig sterk farge.
"God (A)" graderte Rosa Turmalin har små inneslutninger. Lyset trenger ikke igjennom stenen. Minstekravet for fine smykker.
Noen små inneslutninger er synlige for det blotte øyet. "Veldig God (AA)" graderte Rosa Turmalin har en fargetone som slipper noe av lyset igjennom stenen.
Utmerket (AAA) graderte Rosa Turmalin er edelsten av høy kvalitet og kan bli funnet hos verdens beste gullsmeder. Det mest foretrukne valget når det kommer til Rosa Turmalin.
Tradisjonelt sett ble Arvestykke (AAAA) graderte Rosa Turmalin edelsten brukt av de kongelige. Disse edelstenene har høyeste klarhet, ingen inneslutninger og en veldig sterk farge.
"God (A)" graderte Rosa Kvarts har små inneslutninger. Lyset trenger ikke igjennom stenen. Minstekravet for fine smykker.
Noen små inneslutninger er synlige for det blotte øyet. "Veldig God (AA)" graderte Rosa Kvarts har en fargetone som slipper noe av lyset igjennom stenen.
Utmerket (AAA) graderte Rosa Kvarts er edelsten av høy kvalitet og kan bli funnet hos verdens beste gullsmeder. Det mest foretrukne valget når det kommer til Rosa Kvarts.
Tradisjonelt sett ble Arvestykke (AAAA) graderte Rosa Kvarts edelsten brukt av de kongelige. Disse edelstenene har høyeste klarhet, ingen inneslutninger og en veldig sterk farge.
"God (A)" graderte Tanzanitt har små inneslutninger. Lyset trenger ikke igjennom stenen. Minstekravet for fine smykker.
Noen små inneslutninger er synlige for det blotte øyet. "Veldig God (AA)" graderte Tanzanitt har en fargetone som slipper noe av lyset igjennom stenen.
Utmerket (AAA) graderte Tanzanitt er edelsten av høy kvalitet og kan bli funnet hos verdens beste gullsmeder. Det mest foretrukne valget når det kommer til Tanzanitt.
Tradisjonelt sett ble Arvestykke (AAAA) graderte Tanzanitt edelsten brukt av de kongelige. Disse edelstenene har høyeste klarhet, ingen inneslutninger og en veldig sterk farge.
"God (A)" graderte Røykkvarts har små inneslutninger. Lyset trenger ikke igjennom stenen. Minstekravet for fine smykker.
Noen små inneslutninger er synlige for det blotte øyet. "Veldig God (AA)" graderte Røykkvarts har en fargetone som slipper noe av lyset igjennom stenen.
Utmerket (AAA) graderte Røykkvarts er edelsten av høy kvalitet og kan bli funnet hos verdens beste gullsmeder. Det mest foretrukne valget når det kommer til Røykkvarts.
Tradisjonelt sett ble Arvestykke (AAAA) graderte Røykkvarts edelsten brukt av de kongelige. Disse edelstenene har høyeste klarhet, ingen inneslutninger og en veldig sterk farge.
"God (A)" graderte Morganitt har små inneslutninger. Lyset trenger ikke igjennom stenen. Minstekravet for fine smykker.
Noen små inneslutninger er synlige for det blotte øyet. "Veldig God (AA)" graderte Morganitt har en fargetone som slipper noe av lyset igjennom stenen.
Utmerket (AAA) graderte Morganitt er edelsten av høy kvalitet og kan bli funnet hos verdens beste gullsmeder. Det mest foretrukne valget når det kommer til Morganitt.
Tradisjonelt sett ble Arvestykke (AAAA) graderte Morganitt edelsten brukt av de kongelige. Disse edelstenene har høyeste klarhet, ingen inneslutninger og en veldig sterk farge.
"God (A)" graderte Rhodolitt Granat har små inneslutninger. Lyset trenger ikke igjennom stenen. Minstekravet for fine smykker.
Noen små inneslutninger er synlige for det blotte øyet. "Veldig God (AA)" graderte Rhodolitt Granat har en fargetone som slipper noe av lyset igjennom stenen.
Utmerket (AAA) graderte Rhodolitt Granat er edelsten av høy kvalitet og kan bli funnet hos verdens beste gullsmeder. Det mest foretrukne valget når det kommer til Rhodolitt Granat.
Tradisjonelt sett ble Arvestykke (AAAA) graderte Rhodolitt Granat edelsten brukt av de kongelige. Disse edelstenene har høyeste klarhet, ingen inneslutninger og en veldig sterk farge.
"God (A)" graderte Tsavoritt har små inneslutninger. Lyset trenger ikke igjennom stenen. Minstekravet for fine smykker.
Noen små inneslutninger er synlige for det blotte øyet. "Veldig God (AA)" graderte (stonename) har en fargetone som slipper noe av lyset igjennom stenen.
Utmerket (AAA) graderte Tsavoritt er edelsten av høy kvalitet og kan bli funnet hos verdens beste gullsmeder. Det mest foretrukne valget når det kommer til Tsavoritt.
Tradisjonelt sett ble Arvestykke (AAAA) graderte Tsavoritt edelsten brukt av de kongelige. Disse edelstenene har høyeste klarhet, ingen inneslutninger og en veldig sterk farge.
Noen små innslutninger og lys farge på edelstenen. Lyset trenger ikke igjennom edelstenen.
Små inneslutninger eller små innvedige krystaller er så vidt synlige under nøye inspeksjon, men ingen store inneslutninger.
Edelstener av høy kvalitet som kan bli funnet hos verdens beste gullsmeder. Stenen kan ha veldig, veldig små inneslutninger som ikke er synlige for det blotte øyet.
Høyeste kvaliteten for denne edelstenen. Feilfri og perfekt slipt. Ingen inneslutninger er synlige, selv under 10x forstørrelse.
Noen små innslutninger og lys farge på edelstenen. Lyset trenger ikke igjennom edelstenen.
Små inneslutninger eller små innvedige krystaller er så vidt synlige under nøye inspeksjon, men ingen store inneslutninger.
Edelstener av høy kvalitet som kan bli funnet hos verdens beste gullsmeder. Stenen kan ha veldig, veldig små inneslutninger som ikke er synlige for det blotte øyet.
Høyeste kvaliteten for denne edelstenen. Feilfri og perfekt slipt. Ingen inneslutninger er synlige, selv under 10x forstørrelse.
Noen små innslutninger og lys farge på edelstenen. Lyset trenger ikke igjennom edelstenen.
Små inneslutninger eller små innvedige krystaller er så vidt synlige under nøye inspeksjon, men ingen store inneslutninger.
Edelstener av høy kvalitet som kan bli funnet hos verdens beste gullsmeder. Stenen kan ha veldig, veldig små inneslutninger som ikke er synlige for det blotte øyet.
Høyeste kvaliteten for denne edelstenen. Feilfri og perfekt slipt. Ingen inneslutninger er synlige, selv under 10x forstørrelse.
Grønn Swarovski Zirconia: Har de samme egenskapene som grønn cubic zirkonia. Forskjellen fra cubic zirkonia er at Swarovski er en verdensanderkjent merke for syntetiske stener.
Grønn Cubic Zirkonia: Grønn Cubic Zirkonia blir ofte brukt som en erstattning for smaragd. Men i motsetning til smaragd som er en naturlig edelsten, så er den en syntetisk sten som blir laget i forskjellige fargetoner og kvaliteter.
Swarovski Zirconia: Har de samme egenskapene som cubic zirkonia; fargeløs og glansfullt. Forskjellen fra cubic zirkonia er at Swarovski er en verdensanderkjent merke for syntetiske stener.
Cubic Zirkonia: Cubic Zirkonia er et menneskelagd material som blir brukt som en rimeligere alternativ for diamanter i smykkeindustrien på grunn av sin holdbarhet og glans. Denne syntetiske stenen kan bli helt blank og fargeløs i tillegg til å ha forskjellige farger og former.
Mørkeblå Swarovski Zirconia: Har de samme egenskapene som blå cubic zirkonia. Forskjellen fra cubic zirkonia er at Swarovski er en verdensanderkjent merke for syntetiske stener.
Mørkeblå Cubic Zirkonia: Grønn Cubic Zirkonia blir ofte brukt som en erstattning for safir. Men i motsetning til safir som er en naturlig edelsten, så er den en syntetisk sten som blir laget i forskjellige fargetoner og kvaliteter.
Red Swarovski Zirconia: Har de samme egenskapene som rød cubic zirkonia. Forskjellen fra cubic zirkonia er at Swarovski er en verdensanderkjent merke for syntetiske stener.
Rød Cubic Zirkonia: Grønn Cubic Zirkonia blir ofte brukt som en erstattning for rubin. Men i motsetning til rubin som er en naturlig edelsten, så er den en syntetisk sten som blir laget i forskjelli