x
 
   

Returskjemaet

 • Vi jobber for fullt og gjør vårt beste for å få produktet levert innen den estimerte tidsrammen. Imidlertid kan det oppstå korte forsinkelser fra tid til annen på grunn av begrensningene forårsaket av den pågående pandemien, i noen områder. Vi setter pris på din tålmodighet og forståelse i disse sjeldne tilfellene.


  Vennligst fyll ut og send inn skjemaet under for å returnere ditt produkt. Dersom du ønsker å lese mer om vår returpolicy før du sender inn skjemaet kan du besøke denne lenken: https://www.glamira.no/return-policy/

  1. Endre Størrelse
  2. Gravering
  3. Reparasjonsforespørsel
  4. Tilbaketrekking
  Grunn:
  Den er skadet
  Delene mangler
  Ikke det jeg bestilte
  Annet (opptil 1000 tegn)
  Betalingsmetode *
  1. Credit Card
  2. Forhåndsbetaling (Bankoverføring)
  3. Paypal
  Velg ditt produkt som skal returneres :

  Din e-post adresse og bestillingsnummer må stemme overens med det som er i vårt system for at du skal kunne fortsette med din retur. Vennligst vær sikker på at ditt bestillingsnummer er riktig og at e-post adressen er den du brukte når du først registrerte din bestilling.

  Jeg har lest vilkår og betingelser og godtar de.
  Jeg har ikke fjernet forseglingen.
  Jeg har ikke brukt produktet.
  Jeg kommer til å inkludere alle komplementære varer (gaveeske, sertifikat, kampanjegjenstander etc.) i min returpakke.
VIKTIG BESKJED:
 • Vær oppmerksom på at din returforespørsel blir behandlet basert på informasjonen du sender inn på nettet. Eventuelle håndskrevne notater på trykt kopi av retur skjemaet vil ikke bli akseptert.
 • For å sikre en rask og effektiv service, kan vi ikke endre dine forespørsler etter at du har sendt returskjemaet. Vennligst sjekk informasjonen som er angitt i forespørselen din før du sender skjemaet.
 • Prosessen for endring av størrelse tar omtrent 25 arbeidsdager. Dersom du har en nært forestående anledning, slik som et bryllup, anbefaler vi at du sender produktet tilbake etter den viktige anledningen. Du kan kontakte vårt kundeserviceteam dersom din 60-dagers periode utløper før den viktige anledningen.
* Påkrevde felt